bende tüp bebekle hamile kaldım. dr vajinal bakıcam diyince şok oldum. ondan sonrada 1 kere daha baktırdım başka dr.da. ama şimdi karından göründüğü için dr umda bakmaz heralde.Hic vajinal ultrasona girmedim daha en buyuk fobim diyebilirim sacma aslinda ama bi yerlerde bi korku kalmis icimde.
canım 12. Haftadan sonra tum şikayetlerin hemen hemen bitecegi soylenir hep . Son 2 hafta7-8 hafta araliginda ciddi bulantilarim oldu kafami kaldiramiyordum. Ama buna kusma eslik etmedi hic gebelige basladigimdan beri 1 kere kustum oda asiri yemekten olduuykuya egilimim cok fazla erken yatsam bile uyumalara doymuyorum. Hareket olarak fazla kisitlamiyorum kendimi normal etkinliklere devam ev isleri vs. Arada alt karin sancisi oluyor boyle zankkkk diye bi agri vuruyo geciyo :) oda rahim genislemesindenn kaynakli benimde 2. gebeligim ilki kimyasaldi.
ama uykulara doyamyrm gunlerce uyuyabilirimbenimde ilk sadece uyku halim var. ağrım sızım yok kesinliklee..
bende tüp bebekle hamile kaldım. dr vajinal bakıcam diyince şok oldum. ondan sonrada 1 kere daha baktırdım başka dr.da. ama şimdi karından göründüğü için dr umda bakmaz heralde.
canım bende 6+5 de duydum kalp atslarını. Bazılarının 8. Haftada duydugunu biliyorum. En kısa zamanda bir daha git . Bebegin belki daha küçktür. Çünkü hep son adet tarihinden hafta hesaplaması yapılıyor. Belkide geç döllenmedir.kızlar bu benim bebiş 6 + 4 .ama hala kalp atışı duyulmuyor sizinki nasıl
Adacayi ihlamur kekik nane gibi bitkiler sokturucu etkiye sahip oldugundan onerilmiyormus :) zaten hamilelikten evvelde icmezdim simdide icmeyiveririz dimi. Kg olarak kac kilo fazlan vardi beden kitle endeksine gore mi fazlam var diyorsun yani benim boyum 1.71 kilom 72 malesef :) biraz kalipliyim fazla almamam lazimmis benimde senin ne alemde ?
arkadaşlar iyi akşamlar yarın sabah 9da görüşmek üzere...
Gunaydin herkese..Ben hamile oldugumu yerlesme kanamasi sonrasnda doktora gittim ve ogrendim..Simdi de adet zamanim tam ve yine dun aksam lekelenme oldu..Cok az da olsa kahverengi akinti geldi ara ara..Gece her uyandigimda aklim orda hep..Ayni durumu yasayan var mi ?
arkadaşlar iyi akşamlar yarın sabah 9da görüşmek üzere...
Doktora soledim progestan kullan dedi sabah aksam..Devam ederse gel dedi..Aklim hep orda simdi kendimi veremiyom işe güce..gunaydin canim kahverengiyse korkma ama doktorunu bilgilendir derim bende oyle olsa aninda doktorumun yolunu tutardim çünkü:) acik olmadigi surece doktorlar endiselenmemek gerektigini soyluyo ama benim basima gelmedi cok şükür yoksa ben zaten cok kuran bi insanim bi kaybim var benim tedirginlikten ölebilirim
Doktora soledim progestan kullan dedi sabah aksam..Devam ederse gel dedi..Aklim hep orda simdi kendimi veremiyom işe güce..
günaydın arkadaşlar evet kahvaltı faslımız uzun sürdü yeni geldim masama maillere bakamdan sayfayı açtım. erkencisiniz hoşgeldiniizzzzzzzzz
progestan herkese veriyorlar. bende crinone jel kullanıyorum. arkadaşım progestan kullandı. önlem amaçlı farklı şeyler. dr dediyse kullanmakta yarar var.Doktora soledim progestan kullan dedi sabah aksam..Devam ederse gel dedi..Aklim hep orda simdi kendimi veremiyom işe güce..
maşallah bende işte UMUTSUZİŞKADINI :)) takılıyorum iş güç pc vakit öldürmeceeebiz kahvaltiyi sabah ezaninda yapiyoruz artik bebegin saolsun :)
kontrolüm yok canım yarın kısmetse :)kontrolün mü vardı? son 4 dk bekliyoruz :)
maşallah bende işte UMUTSUZİŞKADINI :)) takılıyorum iş güç pc vakit öldürmeceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?