maşallah bende işte UMUTSUZİŞKADINI :)) takılıyorum iş güç pc vakit öldürmeceee
benim de mesaim 8'de başlıyor ondan erkenden yazıverdim :)
ofise geç girdim biraz nedense cuma şımarıklığı yaptım porttakal suyuyla kahvaltımı yaptım öyle geldim:) bu hafta geçmek bilmedi yaa, kontrolüm yok ya
daha iki hafta var bu haftadan sonra meraktan ölebilirim:)) 1 mayista kontrol cok uzak bi tarih gibi geliyo resmen
hehe bende portakal suyu alıyodum hergün bugün iş arkadaşım simit-paynir alıyorum diyince neyse inmiyim dedim servisten erken. sonra çaylada gitmedi ama pişman oldum almadığıma :)benim de mesaim 8'de başlıyor ondan erkenden yazıverdim :)
ofise geç girdim biraz nedense cuma şımarıklığı yaptım porttakal suyuyla kahvaltımı yaptım öyle geldim:) bu hafta geçmek bilmedi yaa, kontrolüm yok ya
cumartesi benim 2 hafta önce gitmiştim ekndi dr uma 3 kere başka dr a gittim bu süre içinde :) ama madem ultrason zararlı (bikaç dr dan teyit ettim bu arada) o kadar sık baktırmam bendedaha iki hafta var bu haftadan sonra meraktan ölebilirim:)) 1 mayista kontrol cok uzak bi tarih gibi geliyo resmen
bende 6:45 gbi uyanıyorum 7:30 servis 9 mesai başlangıcı. 6 bitiş. 6:30 servis ahreket 20 de evdeyim. ne kadar geç değil miBende oyleyim aslinda sabah ezaninda uyanip ise geldigimde aksama kadar uyukluyorumnapalim sabretcez artik
ne iş yapıyorsunuz, nerdensiniz, kaç yaşındasınız?
cumartesi benim 2 hafta önce gitmiştim ekndi dr uma 3 kere başka dr a gittim bu süre içinde :) ama madem ultrason zararlı (bikaç dr dan teyit ettim bu arada) o kadar sık baktırmam bende
ne iş yapıyorsunuz, nerdensiniz, kaç yaşındasınız?
gitme ya aynısı bende de var ama dr kan gelmediği dürece ona bişey olmaz sen endişe etme dedi öyle rahatlattı..yok zararli iste olmasa valla yarin gidesim var resmen iyi oldugunu duymak istiyorum sonra rahat rahat beklerim diyorum gidim mi ya
hayırlı olsun. benim mide bulantım yok hiç. bu arada femivit 10 tane hap olup 60 tl olan pahalı hap mı?merhaba kızlar bende kasım annesiyim 8+2 haftalık bebeğim çok şukur şimdilik her sey yolunda mide bulantılarım çok kötuydu doktorum içinde folik asit ve zencefil bulunan bir ilaç önerdi femivit diye gerçekten işe yarıyor doktorunuza sorup kullanabilirsiniz
gitme ya aynısı bende de var ama dr kan gelmediği dürece ona bişey olmaz sen endişe etme dedi öyle rahatlattı..
Canimm doktorumdan cok memnunum cok cana yakin ilgili..Her mesajimi cvpsiz birakmaz..Kapisinin onu hep hasta dolu oluyor populer doktorcanim progestan bende kullaniyorum sabah aksam 5. haftamdan beri rahatlamaya calis olmadi doktorunu degistir
Ay baska progestan kullan diyince panik oldum noluyoruz diye..İşe gelmeden eczaneden aldim..100 mg aldim doktorla haberleatk 200 al dedi..deistircem onu simdi aksam ilk defa alcam..progestan herkese veriyorlar. bende crinone jel kullanıyorum. arkadaşım progestan kullandı. önlem amaçlı farklı şeyler. dr dediyse kullanmakta yarar var.
Canimm doktorumdan cok memnunum cok cana yakin ilgili..Her mesajimi cvpsiz birakmaz..Kapisinin onu hep hasta dolu oluyor populer doktor
Ay baska progestan kullan diyince panik oldum noluyoruz diye..İşe gelmeden eczaneden aldim..100 mg aldim doktorla haberleatk 200 al dedi..deistircem onu simdi aksam ilk defa alcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?