2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

ilacın adı ne tam olarak? ben elevit kullanıyorum içinde folik asit vs birsürü vitamin var.

doktorum elevit icin 12 haftayi beklemem gerektigini soyledi aile hekimi verdi onu bana bide kan ilaci vermisti

valla beden kitle enseksine göre de fazlam var, normale göre de :) boyunun maşallahı varmış, senin gibiler kg alsa da göstermez rahat ol :)

Beslenmemi aksatmayarak kontrollu sekilde yemeye calisiyorum :) zaten allah nasip ederde normal dogum olursa epey kilo gidiyormus :) asgari sekilde kilo almaya bakiyorum

Merhaba arkadaşlar, Bende kısmet olursa kasım ayında anne olacağım :) Şuan 10 haftalık oldum. Allah herkese hayırlı bir hamilelik süreci geçirmeyi nasip etsin. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah.

vişneli kurabiye yemedim hiç güzel mi? sana özel bi tarif varmı yapayım haftasonu varsa :)

Vişne dedikce bana bisiler oluyo :) gecen gecede gorumcem benim yanimda canim visne istiyo diyip durdu :) piyonist abla banada 1 kg visne yollasan ya?
izmir deydin değil mi? soğuk gelirmi acaba nasıl gönderili? tabiide gönderrim. annemlerde vişne ağacı var saolsun dondurucuıya atıyoruz bizde yaz kış kullanıyoruz.. istanbula yolun düşermi yakın zamanda :)

Yaa çok tatlisin :) ♡ bende gecen yaz atmistim ama az atmissam demek. Istanbul'da ailem yasiyo bayramda ordayim visneler ne zaman cikiyo acep

Aşermelerde başlamış hanımlar bende su bi ay gecsede karpuz bekliyorum diyarbakır dan dört gozle arkadas gondercek saolsun ❤❤

Yaa çok tatlisin :) ♡ bende gecen yaz atmistim ama az atmissam demek. Istanbul'da ailem yasiyo bayramda ordayim visneler ne zaman cikiyo acep
bilmiyorumki ama bizim evde her daim var. sen haber ver gelinceeee sözz

Aşermelerde başlamış hanımlar bende su bi ay gecsede karpuz bekliyorum diyarbakır dan dört gozle arkadas gondercek saolsun ❤❤
yok ben pek aşermiyorum da naz yapıyorum bazen karpuz gördüm çıkmışta daha yemedim hiç.eriğide ilk bugün yedim

yok ben pek aşermiyorum da naz yapıyorum bazen karpuz gördüm çıkmışta daha yemedim hiç.eriğide ilk bugün yedim

ďun ve iki gun once toplamda bir karpuzu bitirdim ben desem yeridir cok guzeldi bende eriğe güvenemedim mayis gelse alcam da biraz daha sabir zaten kaynanamda gözümün icine bakiyo bisey istiyo muyun diye

Iskender aşerdim çok fena yemesem ölcem zannettim geceleri bi cig kofte seramonimiz var zaten hamile degilkende cilginca yerdim simdi iyice artti tabiki guvendigimiz bi yerden aliyoruz nolur nolmaz diye. Pazarda cilek gordum aldim oda sakiz gibiymis zaten henuz guzel bi erik yiyemedim :)

abartmisiz bizde hee daha minicik bebisler biz masallah simdiden kocalari bezdircez bu gidisle masaya kafami koyup uyumakla uyumamak arasinda biyerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…