ilacın adı ne tam olarak? ben elevit kullanıyorum içinde folik asit vs birsürü vitamin var.
insallah beklemedeyiz canimoff çok heyecanlıyım yarın için. inşallah güzel haberler veririm.
ne iş yapıyorsunuz, nerdensiniz, kaç yaşındasınız?
valla beden kitle enseksine göre de fazlam var, normale göre de :) boyunun maşallahı varmış, senin gibiler kg alsa da göstermez rahat ol :)
izmir deydin değil mi? soğuk gelirmi acaba nasıl gönderili? tabiide gönderrim. annemlerde vişne ağacı var saolsun dondurucuıya atıyoruz bizde yaz kış kullanıyoruz.. istanbula yolun düşermi yakın zamanda :)Vişne dedikce bana bisiler oluyo :) gecen gecede gorumcem benim yanimda canim visne istiyo diyip durdu :) piyonist abla banada 1 kg visne yollasan ya?
izmir deydin değil mi? soğuk gelirmi acaba nasıl gönderili? tabiide gönderrim. annemlerde vişne ağacı var saolsun dondurucuıya atıyoruz bizde yaz kış kullanıyoruz.. istanbula yolun düşermi yakın zamanda :)
bilmiyorumki ama bizim evde her daim var. sen haber ver gelinceeee sözzYaa çok tatlisin :) ♡ bende gecen yaz atmistim ama az atmissam demek. Istanbul'da ailem yasiyo bayramda ordayim visneler ne zaman cikiyo acep
yok ben pek aşermiyorum da naz yapıyorum bazenAşermelerde başlamış hanımlarbende su bi ay gecsede karpuz bekliyorum diyarbakır dan dört gozle arkadas gondercek saolsun ❤❤
yok ben pek aşermiyorum da naz yapıyorum bazenkarpuz gördüm çıkmışta daha yemedim hiç.eriğide ilk bugün yedim
Iskender aşerdim çok fena yemesem ölcem zannettimgeceleri bi cig kofte seramonimiz var zaten hamile degilkende cilginca yerdim simdi iyice artti tabiki guvendigimiz bi yerden aliyoruz nolur nolmaz diye. Pazarda cilek gordum aldim oda sakiz gibiymis zaten henuz guzel bi erik yiyemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?