Ay ben visneli cheese cake yapiyorum kurabiye de guzel olur..Nefis yemek tariflernde vardir kesinvişneli kurabiye yemedim hiç güzel mi? sana özel bi tarif varmı yapayım haftasonu varsa :)
tatlılardan sevmediğim bi cheese kek var geri kalan bütün tatlıları yerim. suya şeker at onu bile eyrim o derece tatlı hastasıyımmmAy ben visneli cheese cake yapiyorum kurabiye de guzel olur..Nefis yemek tariflernde vardir kesin
abartmisiz bizde hee daha minicik bebisler biz masallah simdiden kocalari bezdircez bu gidislemasaya kafami koyup uyumakla uyumamak arasinda biyerdeyim
tatlılardan sevmediğim bi cheese kek var geri kalan bütün tatlıları yerim. suya şeker at onu bile eyrim o derece tatlı hastasıyımmm
Abartmak derken ? :) cok daha beterleri var biz iyiyiz yine
7 aylik halimi dusunemiyorum resmen :)
evet fıstıklı baklava, yaş pasta, profiterol, ekler, kazandibii. yani tatlıoslunda çocuğum gibi hepsi hiçbirini ayırtetmiyorumCheesekek'i 6 ay yemesem aklima gelmez bana yas pastayla gelinnn :) ustume pastalar firlatin
yanklışkıkla kendş mesajımı cevapladım. gören de diyecek "ne kadar da kendi kendine konuşan bir kadın"evet fıstıklı baklava, yaş pasta, profiterol, ekler, kazandibii. yani tatlıoslunda çocuğum gibi hepsi hiçbirini ayırtetmiyorum
Cheesekek'i 6 ay yemesem aklima gelmez bana yas pastayla gelinnn :) ustume pastalar firlatin
vişneli kurabiye yemedim hiç güzel mi? sana özel bi tarif varmı yapayım haftasonu varsa :)
ahahah az önce işyerinde doğum günü kutlamasında pasta vardı 2 dilim yedim. çok canım istiyodu pişman değilim
Bende eve giderken bufeden bir cikolata aldim Az kaloriyle kandirdim kendimiahahah az önce işyerinde doğum günü kutlamasında pasta vardı 2 dilim yedim. çok canım istiyodu pişman değilim
Ben
Bende eve giderken bufeden bir cikolata aldim Az kaloriyle kandirdim kendimi
Kiyamamm :) ben suan o cikolataya kanacak durumda degilimm
) Senin istek tavan yapmıs.Hersey icin cok geç git en alasını yeee )
İş cikisi yaklasiyor şafak kısaEsimin isten gelmesini bekliyorum :) kan sekerim yerlerde suanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?