2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

Ay ben visneli cheese cake yapiyorum kurabiye de guzel olur..Nefis yemek tariflernde vardir kesin
tatlılardan sevmediğim bi cheese kek var geri kalan bütün tatlıları yerim. suya şeker at onu bile eyrim o derece tatlı hastasıyımmm

babam gelmişti yemek yapmaya üşendim iskender yeemey götürdük bizde dün akşam. çilekte geçen toplantı vardı işyerinde almışlardı en pahalılarından tatlarıda güzeldii, eriğide dün serviste konuştuk sabah almış getirmiş servisten bi abla canım çekmiştir diye, karpuz sezonunuda açıcam. yemeğe gittiğimiz restorenda varda biraz yeşil görünüyordu henüz yemedim canımda çok çekmedi açıkçası. ama bizim oralarda görürsem alır bi tadına bakarımm. ne konuştuysak yemişim. aman daah bişey demeyelim

7 aylik halimi dusunemiyorum resmen :)

Ne kadarlik senin minnak :) ? 9+2 yim ben. Valla disardan asiri aseren biri gibi gorunmusum galibada hic kocami bana bunu getiiieeeerrrğğğ diye yollamadim disariya o kadarini abarti buluyorum :) cok cektirenler varrr :) sende durumlar nasil ?

Cheesekek'i 6 ay yemesem aklima gelmez bana yas pastayla gelinnn :) ustume pastalar firlatin
evet fıstıklı baklava, yaş pasta, profiterol, ekler, kazandibii. yani tatlıoslunda çocuğum gibi hepsi hiçbirini ayırtetmiyorum zaten ayrımcılık kötü yok sütlü, yok myveli, yok şerbetli, yok çikolatalı. buldunda bunama iişteeee

evet fıstıklı baklava, yaş pasta, profiterol, ekler, kazandibii. yani tatlıoslunda çocuğum gibi hepsi hiçbirini ayırtetmiyorum
yanklışkıkla kendş mesajımı cevapladım. gören de diyecek "ne kadar da kendi kendine konuşan bir kadın"

vişneli kurabiye yemedim hiç güzel mi? sana özel bi tarif varmı yapayım haftasonu varsa :)

buraya üye olurken kullanıcı adı ne denesem kabul olmuyordu ben de gırtlakla ilgili bunu buldum ama günün birinde hamileleri kalbinden vuracağımı düşünmemiştim öyle özel bir tarifim yok canım ama araştırıp yapıp onaylı olarak tavsiye edebilirim yazdan depoladıklarım var buzlukta bi bakiyim onlara

ahahah az önce işyerinde doğum günü kutlamasında pasta vardı 2 dilim yedim. çok canım istiyodu pişman değilim

Tatliya benzeyen hic birsey yok suan evde esimin gelmesini bekliyorum :) koca bi yas pastaya kafami gommek orada oylece kalmak istiyorumm sanada yarasin insallah tatli kurabiye hanim :))

Esimin isten gelmesini bekliyorum :) kan sekerim yerlerde suanda.
İş cikisi yaklasiyor şafak kısa sabah oglen ben guzel yiyorum da aksamlari ne tatli ne yiyecek hic bise istemiyor canim..Esimin zoruyla yiyorum..Yemek bitince bi derin nefes aliyorum kurtuldum diye

Kızlar iştahımız varken yiyelim kaç kere aynı dönemi yaşayacağız tabi çok kilo da almamak lazım bende tatlı delisiyim normalde ama Canm hiç öekmiyor tatlı hep tuzlu istiyor ve bi de cips ki normalde yemezdim az önce küçük paket yağsızlardan yedim dayanamadım bi zararı olmaz di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…