ben kız istiyorum ama erkek hissediyorumBebeklerinizi kiz mi erkek mi hissediyorsunuz peki :)
ilk haftalarda aynı durumdaydım yağsızalr güzel. you tube da hergğn yediğimiz 5 yalan yiyecek var video izlesenize. cips, kola, kaşar... yumurtaa.. sağlıpımızla resmen oynuyorlarrKızlar iştahımız varken yiyelim kaç kere aynı dönemi yaşayacağız tabi çok kilo da almamak lazımbende tatlı delisiyim normalde ama Canm hiç öekmiyor tatlı hep tuzlu istiyor ve bi de cips ki normalde yemezdim az önce küçük paket yağsızlardan yedim dayanamadım bi zararı olmaz di mi
Ay ben zayıfım ama abur cubura bayılıyorum be hele o kola zayıf noktam ama bebeğim hiç içemdim hamilelikte şimdilik keşke hepsini tamamen bıraksak zararlı şeylerinilk haftalarda aynı durumdaydım yağsızalr güzel. you tube da hergğn yediğimiz 5 yalan yiyecek var video izlesenize. cips, kola, kaşar... yumurtaa.. sağlıpımızla resmen oynuyorlarr
Maalesef ben artık kasım annesi değilim. Bugün kürtajla aldılar. Kalbi durmuş maalesef. Allah sizin çocuklarınıza sağlık sıhhat nasip etsin.
Amin inşallah. Hayırlısı olsun ne diyelim bidahakine daha iyi olur inşallah. Allah size yardım etsinNe diyosun yapma yaoff allahim sana sabirlar versin ablacim baska ne denir bilmiyorum seni cok iyi anliyorum. Ne desem bos
Amin inşallah. Hayırlısı olsun ne diyelim bidahakine daha iyi olur inşallah. Allah size yardım etsin
Ay inan çok üzüldüm..Allah sana ve esine saglik sıhhat versin..Yine olur Allah ın izniyle..Maalesef ben artık kasım annesi değilim. Bugün kürtajla aldılar. Kalbi durmuş maalesef. Allah sizin çocuklarınıza sağlık sıhhat nasip etsin.
Ne kadarlik senin minnak :) ? 9+2 yim ben. Valla disardan asiri aseren biri gibi gorunmusum galibada hic kocami bana bunu getiiieeeerrrğğğ diye yollamadim disariya o kadarini abarti buluyorum :) cok cektirenler varrr :) sende durumlar nasil ?
Maalesef ben artık kasım annesi değilim. Bugün kürtajla aldılar. Kalbi durmuş maalesef. Allah sizin çocuklarınıza sağlık sıhhat nasip etsin.
Merhaba sevgili anneler ♡ guzel bi gun olsun hepimiz icin nasilsiniz bugun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?