2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

ilk haftalarda aynı durumdaydım yağsızalr güzel. you tube da hergğn yediğimiz 5 yalan yiyecek var video izlesenize. cips, kola, kaşar... yumurtaa.. sağlıpımızla resmen oynuyorlarr

ilk haftalarda aynı durumdaydım yağsızalr güzel. you tube da hergğn yediğimiz 5 yalan yiyecek var video izlesenize. cips, kola, kaşar... yumurtaa.. sağlıpımızla resmen oynuyorlarr
Ay ben zayıfım ama abur cubura bayılıyorum be hele o kola zayıf noktam ama bebeğim hiç içemdim hamilelikte şimdilik keşke hepsini tamamen bıraksak zararlı şeylerin

Benim de gönlüm erkek istiyor ama kız hissediyorum ve çok merak ediyorum ne olacak

En cok kolaya hasret kaldim. Malesef zararliii. bende kiz hissediyorum ♡ esim ve etraf erkek diyor. Ne kizim ne oglum var yeterki saglikla kavusayim kuzuma farketmez :) kiz olursa tabi kaymakli ekmek kadayifi olur kizlar candir !

Cig köfte, turşu bilimum tuzlu seyler ozellikle nar eksisini kafama dikebillirim. Şuana kadar tatlidan igrenme degilde canim hic istemedi diyelim ama bugun resmen komaya soktunuz beni kizlarrr

Ben eskiden beri bi gun oglum olacakmis gibi hissederim. Hatta esimle begendimiz bir erkek adini da konustuk ama su anki durumumda agir basan hicbi tercih yok sanki. Kiz icin isim begenemiyoruz eger kiz cikarsa uzun tartismalar var demektir

Bizimde kizsa eger (insallah kizdir) isim konusuunda 3.sayfa haberlerine cikariz orda gorursunuz mrsdonmez tum aileyi katletti diye :))

Maalesef ben artık kasım annesi değilim. Bugün kürtajla aldılar. Kalbi durmuş maalesef. Allah sizin çocuklarınıza sağlık sıhhat nasip etsin.

Maalesef ben artık kasım annesi değilim. Bugün kürtajla aldılar. Kalbi durmuş maalesef. Allah sizin çocuklarınıza sağlık sıhhat nasip etsin.

Ne diyosun yapma ya off allahim sana sabirlar versin ablacim baska ne denir bilmiyorum seni cok iyi anliyorum. Ne desem bos

Ne diyosun yapma ya off allahim sana sabirlar versin ablacim baska ne denir bilmiyorum seni cok iyi anliyorum. Ne desem bos
Amin inşallah. Hayırlısı olsun ne diyelim bidahakine daha iyi olur inşallah. Allah size yardım etsin

Amin inşallah. Hayırlısı olsun ne diyelim bidahakine daha iyi olur inşallah. Allah size yardım etsin

Fazla soru sorup desmek istemiyorum allah oncelikle sana ve esine saglik versin sen iyi ol ki bebeginde iyi olsun insallah tekrar nasip olur cenabi allahim yardimciniz olsun..

Amin inşallah. Tüp bebekti zaten buda inşallah bidahakine daha sağlıklı olur

sürekli meyve istiyorum canim ben bide tatli 8 haftalik olduk biz minigimle ❤

piyonist canim bende gecen sene subatta kaybetmistim bebegimi sakin uzme kendini çok vardir Rabbimin bi bildiği Allah sabirlar versin canim sana ve esine bebegin ahirette sefaatcin olcak seninde

ben ne diyeceğimi bilemedim, ne söylesem çok klasik kaçacak gibi... sadece, tanışmıyoruz belki ama bil ki gönlüm seninle. Allah sabrını versin, yardımcı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…