- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
İnşallah Can'ım yaBendende almislardi kanla idrar. Insallah guzel haberlerle sevinerek gelirsin
Öğleden sonrakalbim mucizelerim ne zaman belli olacak sonu. güzel haberlerini alırız inşallah. hakkımızda hayırlısı.
senin için dua edicem. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bak ben benimde illa doğsun demiyorum hayırlısı olsun diyorum sürekli. bu yüzden sende bebeğim olsun değil hayırlısı olsun de olurmu..Öğleden sonra
Tamam canım saolasın namazlarında zaten hayırlısıysa doğsun diye dua ediyorum yiyecek ekmegi varsa dogarsenin için dua edicem. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bak ben benimde illa doğsun demiyorum hayırlısı olsun diyorum sürekli. bu yüzden sende bebeğim olsun değil hayırlısı olsun de olurmu..
Hepimiz cok istiyoruz ama dogru diyosun hayirlisi olsun Rabbim hayirli evlat saglikli evlat vatana millete hayirli anaya babaya saygili buyugunu kucugunu bilen evlatlar nasip etsin insallah. Bu toplumda bozulmicak evlatlarimiz olsun insallah. Allah dogru yoldan ayirmasin hic birimizi. Ne kdr uzulsekte olacakla ölecegin onune gecilmiyo canlarim. Biz sdce uzuldugumuzle kaliyoruz. Vardir Allah in bi bildigi. Hem komple bozuk denmemis keseye kenari bozuk demis belki yanlis görmüştür ins. Hayrli haberlerle gelceksn ins kapadokyam.senin için dua edicem. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bak ben benimde illa doğsun demiyorum hayırlısı olsun diyorum sürekli. bu yüzden sende bebeğim olsun değil hayırlısı olsun de olurmu..
İnşallahHepimiz cok istiyoruz ama dogru diyosun hayirlisi olsun Rabbim hayirli evlat saglikli evlat vatana millete hayirli anaya babaya saygili buyugunu kucugunu bilen evlatlar nasip etsin insallah. Bu toplumda bozulmicak evlatlarimiz olsun insallah. Allah dogru yoldan ayirmasin hic birimizi. Ne kdr uzulsekte olacakla ölecegin onune gecilmiyo canlarim. Biz sdce uzuldugumuzle kaliyoruz. Vardir Allah in bi bildigi. Hem komple bozuk denmemis keseye kenari bozuk demis belki yanlis görmüştür ins. Hayrli haberlerle gelceksn ins kapadokyam.
çokk aminn. inşallahhh. burda hep güzelliklerimizi mutlulukalrımızı paylaşalım. üzülmeyelim diyoruz ama imtihan bunlar hep.. imtihanlarımız son bulsun yüzlerimiz gülsün inşallah..Hepimiz cok istiyoruz ama dogru diyosun hayirlisi olsun Rabbim hayirli evlat saglikli evlat vatana millete hayirli anaya babaya saygili buyugunu kucugunu bilen evlatlar nasip etsin insallah. Bu toplumda bozulmicak evlatlarimiz olsun insallah. Allah dogru yoldan ayirmasin hic birimizi. Ne kdr uzulsekte olacakla ölecegin onune gecilmiyo canlarim. Biz sdce uzuldugumuzle kaliyoruz. Vardir Allah in bi bildigi. Hem komple bozuk denmemis keseye kenari bozuk demis belki yanlis görmüştür ins. Hayrli haberlerle gelceksn ins kapadokyam.
hayırlı olsunn. inşallah hepimiz oluruz. bi benmi çok korkuyorum bişey olur diye herkesmi tedirgin merak ediyorumMerhabalar ben de kasım annesiyim
Bende çok korkuyorum 2 evladımı kaybettim ben bi daha kaybedersem dayanamamhayırlı olsunn. inşallah hepimiz oluruz. bi benmi çok korkuyorum bişey olur diye herkesmi tedirgin merak ediyorum
Hosgeldin canimm :) hayirli olsunMerhabalar ben de kasım annesiyim
Kiz korkulmazmi bana 1 ay sonraya gun verdi diye ozelede randevu aldim sirf gormek icin buyuyomu napiyo suan merak ediyorum azck biyerm agrisa odum kopuyo. Hatta kafayi yedim steteskop aldim belki duyarim diyehayırlı olsunn. inşallah hepimiz oluruz. bi benmi çok korkuyorum bişey olur diye herkesmi tedirgin merak ediyorum
Oyle deme canim demekki snnde sinavin buymus ama insallah bu defa hicbisey olmicak stres yapma ki bebegnde etkilenmesin. Su sonuclarn bi ciksin bakalm dr ne dicek ama bence ozelede git bi baksin o farkli bsy soylicekmi onemli olan oBende çok korkuyorum 2 evladımı kaybettim ben bi daha kaybedersem dayanamam
Sonuçlar çıksın bakam dedigin gibi ne diyecek doktor sonra özele gitmeyi düşünüyorum da sigortamız yok ondan sıkıntı büyükOyle deme canim demekki snnde sinavin buymus ama insallah bu defa hicbisey olmicak stres yapma ki bebegnde etkilenmesin. Su sonuclarn bi ciksin bakalm dr ne dicek ama bence ozelede git bi baksin o farkli bsy soylicekmi onemli olan o
Ozelde sigorta aramiyolar canm bende randevu aldim adam 90tl 1 muayene dedi 1 kez gidicem meraktan ama orda nasildir bilemedm yaSonuçlar çıksın bakam dedigin gibi ne diyecek doktor sonra özele gitmeyi düşünüyorum da sigortamız yok ondan sıkıntı büyük
Zaten eşime diyecem gidelim diye saat bi 3 olsunda sonucu bi alayımOzelde sigorta aramiyolar canm bende randevu aldim adam 90tl 1 muayene dedi 1 kez gidicem meraktan ama orda nasildir bilemedm ya
kaç haftalıktı? eğer 12-14 hafta arası ise normal. ama 5. haftalardaysan...Hanımlar beta hcg sonucu çıkmış 14859.01 çıkmış Nasıl
Daha 5 haftadayım yüksek mi çıkmışkaç haftalıktı? eğer 12-14 hafta arası ise normal. ama 5. haftalardaysan...
Daha 5 haftadayım yüksek mi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?