2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

senin için dua edicem. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bak ben benimde illa doğsun demiyorum hayırlısı olsun diyorum sürekli. bu yüzden sende bebeğim olsun değil hayırlısı olsun de olurmu..
Tamam canım saolasın namazlarında zaten hayırlısıysa doğsun diye dua ediyorum yiyecek ekmegi varsa dogar

senin için dua edicem. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bak ben benimde illa doğsun demiyorum hayırlısı olsun diyorum sürekli. bu yüzden sende bebeğim olsun değil hayırlısı olsun de olurmu..
Hepimiz cok istiyoruz ama dogru diyosun hayirlisi olsun Rabbim hayirli evlat saglikli evlat vatana millete hayirli anaya babaya saygili buyugunu kucugunu bilen evlatlar nasip etsin insallah. Bu toplumda bozulmicak evlatlarimiz olsun insallah. Allah dogru yoldan ayirmasin hic birimizi. Ne kdr uzulsekte olacakla ölecegin onune gecilmiyo canlarim. Biz sdce uzuldugumuzle kaliyoruz. Vardir Allah in bi bildigi. Hem komple bozuk denmemis keseye kenari bozuk demis belki yanlis görmüştür ins. Hayrli haberlerle gelceksn ins kapadokyam.

İnşallah

çokk aminn. inşallahhh. burda hep güzelliklerimizi mutlulukalrımızı paylaşalım. üzülmeyelim diyoruz ama imtihan bunlar hep.. imtihanlarımız son bulsun yüzlerimiz gülsün inşallah..

Merhabalar ben de kasım annesiyim
Hosgeldin canimm :) hayirli olsun
hayırlı olsunn. inşallah hepimiz oluruz. bi benmi çok korkuyorum bişey olur diye herkesmi tedirgin merak ediyorum
Kiz korkulmazmi bana 1 ay sonraya gun verdi diye ozelede randevu aldim sirf gormek icin buyuyomu napiyo suan merak ediyorum azck biyerm agrisa odum kopuyo. Hatta kafayi yedim steteskop aldim belki duyarim diye

Bende çok korkuyorum 2 evladımı kaybettim ben bi daha kaybedersem dayanamam
Oyle deme canim demekki snnde sinavin buymus ama insallah bu defa hicbisey olmicak stres yapma ki bebegnde etkilenmesin. Su sonuclarn bi ciksin bakalm dr ne dicek ama bence ozelede git bi baksin o farkli bsy soylicekmi onemli olan o

Oyle deme canim demekki snnde sinavin buymus ama insallah bu defa hicbisey olmicak stres yapma ki bebegnde etkilenmesin. Su sonuclarn bi ciksin bakalm dr ne dicek ama bence ozelede git bi baksin o farkli bsy soylicekmi onemli olan o
Sonuçlar çıksın bakam dedigin gibi ne diyecek doktor sonra özele gitmeyi düşünüyorum da sigortamız yok ondan sıkıntı büyük

Daha 5 haftadayım yüksek mi çıkmış

çok bilirmiş gibi yorum yapıp seni üzmek istemem. ama yüksek beta hcg iyi değil diye biliyorum
ikiz olursa yüksek çıkıyormuş ama bu çok çok yüksek bir değer mol gebelik olabilir diye düşünüyorum. ama ben dr değilim tabii benim yorumuma güvenme. bakalım dr un ne diyecek.

HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…