- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
Mol gebelik nekiçok bilirmiş gibi yorum yapıp seni üzmek istemem. ama yüksek beta hcg iyi değil diye biliyorum
ikiz olursa yüksek çıkıyormuş ama bu çok çok yüksek bir değer mol gebelik olabilir diye düşünüyorum. ama ben dr değilim tabii benim yorumuma güvenme. bakalım dr un ne diyecek.
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
Allah yardımcın olsun. inşallah yanılıyoruzdurAnladım gidiyorum doktora zaten
İnşallahAllah yardımcın olsun. inşallah yanılıyoruzdur
Sanırım bundan sonra bende öyle yapıcam☺canım sen bilgi istemeden biçok dr bilgi vermiyor. bu heyecanımıza maalesef herkes ortak olamıyor. bu nedenle ben internetten bir sürü şey araştırıp gidince soruyorum. o zamn hem daha bilinçli olduğumuz için daha çok bilgi veriliyor hemde onun keyfini beklemiyorum. doğrumu yanlışmı diye soruyorum o zaten anlatıyor devamını :)
hamilelik ve gebeliğim olarak 2 uygulama indirdim. haftam geldikçe de ceyda düvenci nin videolarını takip ediyorum. burada sık sık takılıyorum. kapıyorum 3-5 bişeyler işte :)Sanırım bundan sonra bende öyle yapıcam☺
hamilelik ve gebeliğim olarak 2 uygulama indirdim. haftam geldikçe de ceyda düvenci nin videolarını takip ediyorum. burada sık sık takılıyorum. kapıyorum 3-5 bişeyler işte :)
Herşey güzel ama düşük tehlikesi yüksek dikkat et dedi 10 gün sonra çağırdıkapadokyam da gelsede naapmış bir öğrensek
peki beta hcg nin o kadr yüksek olması ilk haftalara göre normalmiyimiş?Herşey güzel ama düşük tehlikesi yüksek dikkat et dedi 10 gün sonra çağırdı
açıkçası ben yinede 2 dr a göster derim benim içime sinmedi sonuç. tabii ki sağlıkla doğsun isteriz ama şüphe oldu bende.Herşey güzel ama düşük tehlikesi yüksek dikkat et dedi 10 gün sonra çağırdı
Beta normal dedi ikiz gebelik olma ihtimali yüksekmişaçıkçası ben yinede 2 dr a göster derim benim içime sinmedi sonuç. tabii ki sağlıkla doğsun isteriz ama şüphe oldu bende.
inşallah öyledir. bu ilk beta hcg değerin mi? ilki kaçtı?Beta normal dedi ikiz gebelik olma ihtimali yüksekmiş
1322.47inşallah öyledir. bu ilk beta hcg değerin mi? ilki kaçtı?
8 gün öncebu ne zaman böyleydi peki?
Hersey guzelse eger degerine gore ikiz gebelik veya cogul gebelik var sende. 14bin cok yuksek bi rakam 5 hafta icin canim. Insallah coguldur :) hem madem dusul tehlikesi varmis dr efendi niye progestan fln vermiyo ki. Allahim yaa. Kuzum ozelede gittin miHerşey güzel ama düşük tehlikesi yüksek dikkat et dedi 10 gün sonra çağırdı
Özele gitmedim doktor sadece folik asit verdi 10 gün ilişki yasak dedi herhangi bi kanama Ağrı olursa gel dediHersey guzelse eger degerine gore ikiz gebelik veya cogul gebelik var sende. 14bin cok yuksek bi rakam 5 hafta icin canim. Insallah coguldur :) hem madem dusul tehlikesi varmis dr efendi niye progestan fln vermiyo ki. Allahim yaa. Kuzum ozelede gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?