2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

Mol gebelik neki

Tıbbi literatürde "Molar Gebelik" veya "Mol Hidatiform", halk arasında ise "Üzüm Gebeliği" olarak geçen gebeliğin bu anormal şekli, "Gestasyonel Trofoblastik Hastalıklar" grubu içinde yer alan özel bir durumdur.

Gestasyonel trofoblastik hastalıklar, embriyonik dönemde bebeğin plasenta ve zarlarını oluşturan hücrelerden köken alan bir takım hücrelerin kanseröz değişimlerini içine alır.

Mol gebeliği, gestasyonel trofoblastik hastalıklar grubu içinde en sık olarak rastlanılan ve aslında iyi huylu (benign) bir durumdur. Bu gruptaki diğer anormal durumlar ise koryokarsinom ve invaziv moldür.

Mol Hidatiform;
Komplet (Tam)
İnkomplet (Tam olmayan) olarak ikiye ayrılabilir.

Her iki durumda maalesef aldırmakla sonuçlanıyor. iyi bişey değil yani..

Sanırım bundan sonra bende öyle yapıcam☺

Bende devamlı burdaki ve telefona indirdiğim uygulamadaki bilgileri takip ediyorum iyi oluyo hergün okumak☺
hamilelik ve gebeliğim olarak 2 uygulama indirdim. haftam geldikçe de ceyda düvenci nin videolarını takip ediyorum. burada sık sık takılıyorum. kapıyorum 3-5 bişeyler işte :)

Bende varım bende neden bilmiyorum gittiğim 2 doktorda tarih vermedi bana ama kendi hesaplarıma göre Kasım başı bekliyorum şimdi "fasulye" olan bebeğimi

Herşey güzel ama düşük tehlikesi yüksek dikkat et dedi 10 gün sonra çağırdı
Hersey guzelse eger degerine gore ikiz gebelik veya cogul gebelik var sende. 14bin cok yuksek bi rakam 5 hafta icin canim. Insallah coguldur :) hem madem dusul tehlikesi varmis dr efendi niye progestan fln vermiyo ki. Allahim yaa. Kuzum ozelede gittin mi

Özele gitmedim doktor sadece folik asit verdi 10 gün ilişki yasak dedi herhangi bi kanama Ağrı olursa gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…