2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kizlar, klinikten aramislar esimi. Tek dollenen yumurtam vardi. Ve cok iyi bolunmus demisler esime. 12 de transfer olacakmis. Tek embriyom var umarim hersey yolunda gider. O embriyo bana cektiyse asla mucadeleyi birakmaz benim gibi inatci ve gucluyse olur insallah Allahin izniyle...Hayirlisi olsun
hadi hayırlısıyla olsun

Kizlar, klinikten aramislar esimi. Tek dollenen yumurtam vardi. Ve cok iyi bolunmus demisler esime. 12 de transfer olacakmis. Tek embriyom var umarim hersey yolunda gider. O embriyo bana cektiyse asla mucadeleyi birakmaz benim gibi inatci ve gucluyse olur insallah Allahin izniyle...Hayirlisi olsun
Ayyy cok sevindimm hayirliisi olsunn insallah sımsıkı tuttunur. 3.gun embriyosu mu oldu simdi

Ayyy cok sevindimm hayirliisi olsunn insallah sımsıkı tuttunur. 3.gun embriyosu mu oldu simdi
Evet, 3 yumurta aldilar 2 si olgun cikti. Ama biri dollendi... doktor tek embriyomuz var ve beklemem dedi. Olacaksa olur en guzel en guvenilir yer anne rahmidir dedi. 3.gu embriyosu. Nasil olur iyi mi kotu mi bilemedim.. allahin takdiri artik..

Evet, 3 yumurta aldilar 2 si olgun cikti. Ama biri dollendi... doktor tek embriyomuz var ve beklemem dedi. Olacaksa olur en guzel en guvenilir yer anne rahmidir dedi. 3.gu embriyosu. Nasil olur iyi mi kotu mi bilemedim.. allahin takdiri artik..
Çocuğun anne rahmine girecegi gün bellidir aslında 5.gun emnriyosu olupta 3 tane transfer olanda da negatif sonuc alinabiliyor. Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah seninde bebeginin anne karnına düsme günü bugündür. Gitmeden bir meryem süresi oku canim

pazartesi canım, iyi bari bende 3 lük antibiyotik kullandım, sonra estoferm kullanıyorum bir de jel kullanıyorum.

jeli ayakta uyguluyorsunuz dimi? sizin trafferin kaçıncı günü?
Dun opu yapildi bana. Transfer cuma yada c.tesi bugün ariyacaklar dollendi mi diye. Ayakta degil oturma pozisyonu sonra 3 dakika yatip sonra 10 dakika dolasiyorum

Hayırlı olsun canım hadi git al kuzunu...Evet en iyi laboratuvar anne karnı hayırlısıyla sımsıkı tutunacak sana merak etme canım :dua:

Kaçıncı gun embriyosu idi

3.gün oluyor valla en sıkıntılı işlem yumruta yerleşyitme oldu çünkü tuvalete sıkışık gel dediler, ben evden sabah tuvaltesine çıkıp saat 8 den 9 a kadar su içtim acayip sıkıştım. o çok zorladı :D

birde orada 10 a kadar bekledik mi aslında o kadara gerek yokmuş, sadece doktorun rahimi görebilmesi için önemliymiş skışıklık bebek tutunmasıyla alakası yokmuş :)

hafif sıkışıklık hissetmek yeterli ona göre hazırlanyın kendinizi,

Hayırlı olsun canım hadi git al kuzunu...Evet en iyi laboratuvar anne karnı hayırlısıyla sımsıkı tutunacak sana merak etme canım :dua:
Sagol canim... cok konustum onunla bendeyken.. sakin birakma beni benim gibi micadeleci guclu ol hayat cok zor ama gel dedim. Sakin sende beni yari yolda birakma dedim.. Umarim hersey yolunda gider... tutunur annesi gibi herseye ragmen hayata...Insallah..

Back
X