2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Tabi haklısınız inşallah bebeginiz size sıkı sıkı tutunur ama
İnsan yinede çok üzülüyor
10 gün içinde okadar alışmisımki negatifi görünce yıkılıyor insan ister istemez
Yaşı küçük veya büyük allah kimseye tatdirmasin o duyguyu...
2 negatif aşılamam
1 negatif tüp bebeğim var
Daha kaç tane negatifim olması gerekiyor soruyorum
6 sene içinde ne yaşadigimi bi ben bilirim...

Mucadelene devam et kuzum haklisin hepsi cok yıkıcı omrunden ömür aliyor cok haklisin zamani degil hayirlisi degilmis demek

Canım, bizde biliriz. Fakat arkadaşımızın anlatmak istediği bu değil. Yaşın çok genç olduğu için, yumurtaların da genç ve kaliteli diyor arkadaşımız. Yaş 35 i aştığında, daha az yumurta ve daha düşük kalitede üretiyoruz. Şükret ki diyor yaşın genç, ayrıca hazırda embriyoların var. Bizi düşün, sen daha şanslısın.
Yanlış mı anlattım D _Depply_

Canım benim dualarım seninle belki yarın bir sürpriz olur biz bilemeyiz Allah bilir...Ben 2 negatif aldım şimdiye kadar 8 yıllık evliyim üstelik eşim denizci o spermlerini dondurdu gitti ben herşeyi tek başıma yaşadım yaptım dediğin gibi herkes yaşadığını biliyor o yüzden Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahbenim kuzenim opuya gitti opu iptal edildi neler ya olmayıp tüp bebek yaptıramayanlar bunun için ailesinden şiddet görenler çok şükür her halimize bugünlere gelmek bile lütufAllah ım en yakın zamanda isteyen herkesin evini şenlendirsin kucaklarımızı doldursun...Ümitsizlik şeytandan umudunu hiç kaybetme..

tabıkı ne cektınız nasıl acılar yasadınız bır sız bılırsınız. kımse sızın kadar acı cekmemıstır... ama güçlü olmaya çalıs her sey bıtmıs degıl bır defa... yumrtaların hala sennle hemde cok saglıklı. cok sanslısın haytaı zndan etmeyın kendınıze ve sınızede.. bıraz moral toplayıp tekrardan baslarsınız... allah sıze saglık versın

evet tam da onu anlatmakıstedım...daha o kadar genckı ooohooo... kac tane cocuugu olur hemde..allah hepımıze yardım etsın ne dıyeyım be canm.. bende transfer oldum bugun.. tevekkul halındeyım ıcımı rahat ttuyorum olmazsa mucadeleye devam dıyecegım

Amin inşallah

sende transfer oldun degıl mı canım beklemedesın

Rabbim bekleme döneminde yardımcın olsun canım, mucizen sana sımsıkı tutunsun. Aynen öyle rahat olmaya devam. Biz elimizden geleni yapalımda, Olursa olur, olmazsa sil baştan.
Ben Ocak ayı için hazırlanmaya başladım bile.

O zamana kadar cok guzel beslen,moral depola, olumlu dusun.. ben hic birini yapmadim..

Slm kizlar bende dun basladim tedaviye gunde bi kez igne 250lik bide sabah aksam hap simdilik doktor iyi durumda yumurtalarin dedi zaten bizde sorun esimde yalniz muayenede cok kasiyorum kendimi bu gidisle tranferide uyutarak yaparim dedi bebek acisindan bi zarari olur mu

Kızlar benimde bi sıkıntım var doktorun hemşiresi hiç ilgilenmiyor 4. Günü kan vermem gerekiyormuş beni saat 4 te arayıp haber verdi bide ben kızınca üste çıkmaya çalışıyor bugün 6. Günüm kimse arayıp ne yapılması gerektiğini söylemedi sözde en iyi hastanelerden bi tanesi bu sinirimden duramıyorum yerimde sizide arayıp bilgi vermediler mi

O zamana kadar cok guzel beslen,moral depola, olumlu dusun.. ben hic birini yapmadim..
Hamdolsun çok çabuk kendimi toparlayabiliyorum canım, şimdiden kendimi ocak ayına endekslemiş durumdayım. Aldığım kiloları da verirsem o zamana kadar, benden iyisi ve morallisi yok demektir.
İnan ne kadar rahat olursan, transferden sonrası o kadar kolay geçiyor. Yoksa en zoru beklemek oluyor. Gerçi sende çok iyi biliyorsundur bu zamanı.

Muayene ve yumurta takibinde sorun yaşamadım ama vajinal usg yi sedyede yapıyordu doktorum, fakat transferde kendimi kasınca çatalda böyle olursa transferi yapamam diye anesteziye gerek duydular ve anestezili oldum 2 transferimide. Mecbur kalmadıkça kasmak gibi, gerek duymuyorlar canım.
Tedavin hayırlı olsun inşallah.

Doktor da bi sorun olmaz dedi ama icim rahat etmedi canim sagol inşallah hepimizde hayirli güzel olacak sonuclar aliriz

Hangi hastanede?

Benim kuzenim de anestezi uzmani opu mada girdi. Istersen transferde de veririz rahat edersin dedi

Benim kuzenim de anestezi uzmani opu mada girdi. Istersen transferde de veririz rahat edersin dedi
Çatala çıkınca ne oluyorsa, resmen inme inmiş gibi kasıyorum kendimi. Doktorum aynı işlemi sedyede yaparken çok rahatsın neden çatal seni bu şekilde kastırıyor, bunu çözmemiz lazım dedi fakat çözemedik. Bende sebebini anlamış değilim açıkçası. Ve transfer en rahat olmamız gereken zaman embriyoyu yerleştirmek için, bu sebeple anestezi sana şart demişti doktorum. Zararı olup olmadığını sorunca da, senin stresinin zararı var dedi bana

Bende kasıyorum kendimi ya. Bnmde doktorum normal muayeneleri sedyede yapıyor ınsan birazdaha rahat ama çatalda çok utanıyorum. Sedyede okdr açmıyorsun bacakları,ondan heralde kasmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…