- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.061
Canım hayırlı olsun inşallah güzel Rabbim kucaklarımızı doldursun...Migros ta zumosol diye meyve suyu var küçük ananaslı olanı al iç bana kayısı gün kurusu erik falan fayda etmedi ananas suyu kadar bide alafranga ysa tuvaletin ayağının altına 15-20 cm yükselti koy hiç zorlanmadan yaparsınHerkese merhaba,
Herkesin yasadigi transfer birbirine benzese de yine de farkliliklar war. Mesela benim transferimde; transfer esnasinda cok sıkışık idim . Doktorum beni hiç kıpırdatmadan hemşireler idrarımın bi kısmını masadayken boşalttılar inanılmaz rahatladım. Sonra odaya gelince de asla kaldırılmadım ördek getirdi hemşire yatağın içinde idrarımı yaptırdı. İdrar embiriyoya zarar werir yap hepsini dedi. 1,5 saat belki daha fazla hiç kaldırmadılar. Transfer bitiminde bir torba ilaç yazdı doktor. Sizleri okuyorum transfer sonrası ilaç alan war mı göremedim. Vajina jel dewam ok onun dışında rahim duwarı için iğne hemen ilki klinikte yapıldı, sonrakiler 4günde bir. Kalçadan 7 günde bir değiştireceğim bir hormon yapıştırdılar band şeklinde. Her akşam göbek ya da koldan kan sulandırıcı iğnem war, ayrıca ecoprin tablet. Bu arada hiçbir ağrım sancım ne opu sonrası ne transfer sonrası oldu. Şu an tek sorunum ıkınma dedikleri için tuwalete çıkamıyorum. Kayısı yemekten içim dışım kayısı oldu. Başka etkili bir öneriniz warsa yaparım. Sewgiyle sabırla duayla kalın...
Yokebe benimkisiCnm ismi ne ilacin
Merhabalr bende oglen ciktim klinikten. Bana folik asit devam dedi d vitamini devam dedi.. crinone jel devam dedi. 12 gun boyunca gobekten clexana verdi. 3 sefer 4 gun arayla kalcadan proluton verdi. Ben yarim saat sonra idrarimi yaptim. 1 saati gecti kalktim giyimdim hemsire ile konustum doktorla konustum esimle eve geldik. Hakkimizda hayirlisi canimHerkese merhaba,
Herkesin yasadigi transfer birbirine benzese de yine de farkliliklar war. Mesela benim transferimde; transfer esnasinda cok sıkışık idim . Doktorum beni hiç kıpırdatmadan hemşireler idrarımın bi kısmını masadayken boşalttılar inanılmaz rahatladım. Sonra odaya gelince de asla kaldırılmadım ördek getirdi hemşire yatağın içinde idrarımı yaptırdı. İdrar embiriyoya zarar werir yap hepsini dedi. 1,5 saat belki daha fazla hiç kaldırmadılar. Transfer bitiminde bir torba ilaç yazdı doktor. Sizleri okuyorum transfer sonrası ilaç alan war mı göremedim. Vajina jel dewam ok onun dışında rahim duwarı için iğne hemen ilki klinikte yapıldı, sonrakiler 4günde bir. Kalçadan 7 günde bir değiştireceğim bir hormon yapıştırdılar band şeklinde. Her akşam göbek ya da koldan kan sulandırıcı iğnem war, ayrıca ecoprin tablet. Bu arada hiçbir ağrım sancım ne opu sonrası ne transfer sonrası oldu. Şu an tek sorunum ıkınma dedikleri için tuwalete çıkamıyorum. Kayısı yemekten içim dışım kayısı oldu. Başka etkili bir öneriniz warsa yaparım. Sewgiyle sabırla duayla kalın...
Insallah canim.. eve geldim dinleniyirum bakalim.. hayirlisi artik canimHepsini hissetti şimdi ve sımsıkı tutunacak inşallah annesineRabbim tamamına erdirsin güzel sonuçlar al hayırlısıyla inşallah canım
Cok guzel haber canim... harika :) simdi 5.gunmu 3.gun mu embriyosu olacak minnakHastaneden aradilar 10 yumurtadan 8 tanesi döllenmiş . %90 c.tesi transfer
Benim ki karışık canim 5.gun pazara denk geliyor 4. Gun olacak benim kafam karışıyorCok guzel haber canim... harika :) simdi 5.gunmu 3.gun mu embriyosu olacak minnak
Hayirlisi olsun canim.. olcagi varsa gun falan hepsi hikaye... insallah hayirlisi ile gecer gider...Benim ki karışık canim 5.gun pazara denk geliyor 4. Gun olacak benim kafam karışıyor
Opudan sonra enfeksiyona karsi ilaclar wermisti ama transfer sonrasi onlari biraktirdi yukarda saydiklarimi kullaniyorum simdi.Kacinci gundesiniz? Opudan sonra 8 tane ilac verdi
Cok sagol kuzummCanım hayırlı olsun inşallah güzel Rabbim kucaklarımızı doldursun...Migros ta zumosol diye meyve suyu var küçük ananaslı olanı al iç bana kayısı gün kurusu erik falan fayda etmedi ananas suyu kadar bide alafranga ysa tuvaletin ayağının altına 15-20 cm yükselti koy hiç zorlanmadan yaparsın
Hoşgeldin aramiza. Yaş kaç ilk tüp bebek mi? Kac transfer gerceklesti. Kacinci gun embriyosu? Hangi hastane? :)Merhaba arkadaşlar bende kasımda tedavime başladım transferimin 5. Günüinşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunur bırakmaz bizi rabbim hepimizin yardımcısı olsun Kızlar
Hoşgeldin aramiza. Yaş kaç ilk tüp bebek mi? Kac transfer gerceklesti. Kacinci gun embriyosu? Hangi hastane? :)
Insallah hakkımızda hayırlısı olsun28 yaşındayım ewet ilk tüp bebek denemem 3. Gün embriyosu Malatya eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım inşallah herşey çok güzel olur
Bende 3.gun embriyosu oldum bugun.. Allah tamamina erdirsin insallah28 yaşındayım ewet ilk tüp bebek denemem 3. Gün embriyosu Malatya eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım inşallah herşey çok güzel olur
Sizin sikintiniz neydi?28 yaşındayım ewet ilk tüp bebek denemem 3. Gün embriyosu Malatya eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım inşallah herşey çok güzel olur
Canim rabbim ol derse olur. Zamanin var demekki üzüntünü anlayabiliyorum asilamada yaşadım. Ama topla kendini. Insallah yeni yeni tutunuyordurKızlar Merhaba
dünden beri anca kendime gelebildim geçerken çok üzüldüm yıkıldım resmen ama hayırlısı böyleymiş..
allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın allah isteyen herkeze Çifter Çifter verir inşallah sırayla sizden güzel haberlerinizi bekliyorum
Bu arada yarın benim gerçek test günüm çıkmıcagıni bile bile yaptırıcam
yarın yazarım size
yinede dua ederseniz bana sevinirim ...
Senin cok genc oldugunu biliyorum ve sikintinin esinde oldugunu. Ayrica dondurulmuslarin var ne guzel... senin su anda tum yumurtalarin cok sagliklidir.. ben net yapayim 38 yas dusuk amh... bugun tek embriyom transer oldu.. yani isim zor Ama Allah var gam yok.. uzulme ve mucadeleye devam et..Kızlar Merhaba
dünden beri anca kendime gelebildim geçerken çok üzüldüm yıkıldım resmen ama hayırlısı böyleymiş..
allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın allah isteyen herkeze Çifter Çifter verir inşallah sırayla sizden güzel haberlerinizi bekliyorum
Bu arada yarın benim gerçek test günüm çıkmıcagıni bile bile yaptırıcam
yarın yazarım size
yinede dua ederseniz bana sevinirim ...
Ayy ne güzel yazmissin agzina saglikSenin cok genc oldugunu biliyorum ve sikintinin esinde oldugunu. Ayrica dondurulmuslarin var ne guzel... senin su anda tum yumurtalarin cok sagliklidir.. ben net yapayim 38 yas dusuk amh... bugun tek embriyom transer oldu.. yani isim zor Ama Allah var gam yok.. uzulme ve mucadeleye devam et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?