2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

çok şükür diyelim ama aklına kötü şeyler getirme dua etmekten başka bişi gelmiyo elimizden o kalp atışlarını duyana kadar ve duyduktan sonra

bende de olmultu bende de pko vardı ohs olmamak için 2 ay erteledi doktorum dondurulmuştu 9 tane emriyom

Kızlar bugün transferin 6. Günü erken gebelik testi yaptım şimdi çok silik çizgi var. Benim gibi olup pozitif gören var mı acaba?
bana 2 tane transfer yapıldığında 7. gün silik çıkmıştı gözünüz aydın demek istiyorum rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım

hayırlısı olsun canım çok sevindim rabbim bizlerede nasip etsin gözünüz aydın

canım hoşgeldin aramıza rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah bende pko vardı yumurta toplama işleminden sonra dr 2 3. ayda transfer yapıcam dedi bendeki kör talih safra kesesi çıktı ameliyat olmam geekti bu yuzden 2 ay daha bekledik sonra ki transferde dr 2 tane koydu ikiside tuttu canım inşallah seninde bebişin tutunur

saçamalamış resmen dr sen içini karartma sakın rabbim sanada bebeğine de sağlık versin dua et canım katkat artsın değerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…