- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.601
Hadi yaa insallah hep birlikte sevinirz yaa Allah yar ve yardımcımız olsunCnmm bnmde ya yarın yada çarşamba transferim hadiii güzel haberler olsun adımıza...
Sennkıler ne durumda tatlımCnmm bnmde ya yarın yada çarşamba transferim hadiii güzel haberler olsun adımıza...
Aminnnnnnn cnmmmmm :))))))Insallah hepimiz pozitif diye bagircaz
5tane iyi kalite görünüo dedi bakalım kısmettt rabbim ol dedimi herşey bi sebep....Sennkıler ne durumda tatlım
Amin canım benim olsunda 1 tane olsun tutunsun annelerine5tane iyi kalite görünüo dedi bakalım kısmettt rabbim ol dedimi herşey bi sebep....
Rabbimm hepimizin duasını işitsin ellerimizi yüreklerimizi doldursun...
Aminnnnn cnmmm .....Amin canım benim olsunda 1 tane olsun tutunsun annelerine
Öyle bişeyki düşünmekten bişeyde yiyemiyorum aç geziyorum resmenAminnnnn cnmmm .....
Canim hade az kaldi seninde inşallah posifi alirsin cnm allah yardimcin olsun..dualarimiz seninleCnmm bnmde ya yarın yada çarşamba transferim hadiii güzel haberler olsun adımıza...
Cnm bnmm çokk teşekkür ederimmm aminnnn hepimizinnn göbüşleriiii bebişlerle dolsunnn....Canim hade az kaldi seninde inşallah posifi alirsin cnm allah yardimcin olsun..dualarimiz seninle
Sağol canım Allah razı olsunİnşallah cnm keseyide ondan sonra kalb atislarini sonra yavas yavas tekmelerini hissedersin
çok şükür diyelim ama aklına kötü şeyler getirme dua etmekten başka bişi gelmiyo elimizden o kalp atışlarını duyana kadar ve duyduktan sonraDoktorum transferden sonra corasprine direk başlattı ve göbekten kan sulandırıcı igne oluyorum canım 1 düşük yaşadığım için kan pıhtılaşmasını önlemek amaçlı şu an normal olarak degerlendiriyorlar kahverengi lekelenmemi ama ben keseyi kalp atışını görene kadar rahat etmiycem sanırım
amin inşallah ama ne biliyim insan 7 kez yıkıma uğrayınca bu seferkinde pek heycanım kalmıyo kucağıma aldıktan sonra heralde yaşarım sevincimiHadı hayırlsı olsun canım güzel haberlerini duyarız burdan
bende de olmultu bende de pko vardı ohs olmamak için 2 ay erteledi doktorum dondurulmuştu 9 tane emriyomMerhabalar kızlar.. Eşimin morfoloji problemi var bende de pcos. Geçen cumartesi opu olmuştum bu perşembe 5 tane 5.gün embriyom donduruldu çok şükür. Dün regl oldum bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarım büyük hala transferi 2 ay erteledik. Sizlerde de böyle bi durum var mı??
bana 2 tane transfer yapıldığında 7. gün silik çıkmıştı gözünüz aydın demek istiyorum rabbim hayırlı evlat nasip etsin canımKızlar bugün transferin 6. Günü erken gebelik testi yaptım şimdi çok silik çizgi var. Benim gibi olup pozitif gören var mı acaba?
bana da ertesi gün 1. gün dedi doktorumKızlarr transfer günü mü yoksa ertesi günü mü 1. Gün sayılıyor dedi doktorlarınız merak ettim. Bize hep ertesi günden itibaren 1.gün dendi de
hayırlısı olsun canım çok sevindim rabbim bizlerede nasip etsin gözünüz aydınCanım hayırlı olsun benimde öyleydi 6. Günü sabah çift çizgi gördüm çok şükür giderek katlandı sonucum..10 gün sonra nasipse keseyi göreceğizdarısı hepinize olsun inşallah banada dua edin nolur
canım hoşgeldin aramıza rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah bende pko vardı yumurta toplama işleminden sonra dr 2 3. ayda transfer yapıcam dedi bendeki kör talih safra kesesi çıktı ameliyat olmam geekti bu yuzden 2 ay daha bekledikMerhaba bende yeniyim.. 6 yıllık evliyim hiç hamilelik olmadı 2 ay önce tüp bebek tedavisi için gittiğimde polikistik over olduğumu öğrendim kist olduğunu öğrendim Su an tedavi görüyorum benim gibi olup kist den kurtulup tedaviye hemen başlayan varmi çok uzun oldu k.bakmayin gerçekten çokkk zor yasanlar bilir
şükür rabbime canım gözünüz aydın rabbm kucağınızdada görmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza inşallahKizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
saçamalamış resmen dr sen içini karartma sakın rabbim sanada bebeğine de sağlık versin dua et canım katkat artsın değerlerinİnşallah canim kaç olmalı bilmiyorum ama değer dusuk dedi doktor. Ağır is yapmadım dinledim gezdim. Fındık ceviz yedim ilk günler de süt içtim ve de bol bol dua ettim. Karninizi severek dua edin ayetel kursu okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?