2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar transverden gldım 7 embryodan 5 i ölmüş biri geriden geliyomus 1 tanesi tek 1.kalıtedeymiş onu transver ettıler cok morelım düştü orda ağladım da.hersey iyi gidiyodu. Nasip bsy demıyorum
Bozma moralini canım Veren Rabbim bi taneden de veriyor inşallah yavrun sana sıkı sıkı tutunur dualarım seninle

Canım naptın sonucun çıktı mı

Kızlar transverden gldım 7 embryodan 5 i ölmüş biri geriden geliyomus 1 tanesi tek 1.kalıtedeymiş onu transver ettıler cok morelım düştü orda ağladım da.hersey iyi gidiyodu. Nasip bsy demıyorum
Canim neden oyle oldu yaa. 5. Gun embriyosu degiller miydi? Sikma canini tutacagi varsa zaten 1 tane yeterli yeter ki kalliteli olsun.

Rabbim ol desin o 1 taneden 2 3 evlat verir sen canını sıkma. Benim doktorum stres ve surekli düşünmek rahimi olumsuz etkiliyor dedi. Dua et. Hakkında hayırlısı olsun

Sonucun çıktı mı canım hayırlı haberlerini bekliyoruz☺

Ben de bugun iğnelerin ardindan kontrole gittim sadece iki tane buyuk yumurta gorundu. İki de minik varmis. Doktor ikinci parti gonal f verdi... Pazartesi bakicam 3 olmussa alicam Carsamba dedi. Ama bu zamana kadar olmamissa bundan sonra nasil olur hic bilemedim...

Canim neden oyle oldu yaa. 5. Gun embriyosu degiller miydi? Sikma canini tutacagi varsa zaten 1 tane yeterli yeter ki kalliteli olsun.
Anlamadım ya dun aradılar 7side devam ediyor dıe.bugun transver için gttığımde 1 tane kaldı dedıler. Bnm 2 3 gndur morelim yoktu artık dicem omu etkiledi. Yoksa nsl olur anlamadım

Anlamadım ya dun aradılar 7side devam ediyor dıe.bugun transver için gttığımde 1 tane kaldı dedıler. Bnm 2 3 gndur morelim yoktu artık dicem omu etkiledi. Yoksa nsl olur anlamadım
Muhtemelen gelisimleri geriden geliyordu o zaman canim.ayni seyi son trasnferimde yasadim ben 4 tanr vardi 4. Gun gayet gusel demislerdi ertesi gun transfere bir gittik sadece 1 tane kalmisz

Muhtemelen gelisimleri geriden geliyordu o zaman canim.ayni seyi son trasnferimde yasadim ben 4 tanr vardi 4. Gun gayet gusel demislerdi ertesi gun transfere bir gittik sadece 1 tane kalmisz
Hayır bide bn sordum ne durumdalar dıye. Tam transveri yapacakken. 1 tanesi 1. Kalitede. Diğeride geriden geliyor dedi.

Merhaba kızlar benimde bugün bir tane dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. Ilk denemem Ağustos ayında olmuştu kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu sefer devamı gelir. :)

Merhaba kızlar benimde bugün bir tane dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. Ilk denemem Ağustos ayında olmuştu kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu sefer devamı gelir. :)

Merhaba canım hayırlı olsun inşallah sana sıkı sıkı tutunur bebişin Rabbim hayırlı ve güzel sonuçlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…