- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.641
İnşaallah canımCnmmm moralini hiçççç bozma herşeyde bir hayır vardır öyle düşün öyle inan cnm rabbim en hayırlısını nasip etsin cnm güsel haberlerle gel cnm...
Bozma moralini canım Veren Rabbim bi taneden de veriyor inşallah yavrun sana sıkı sıkı tutunur dualarım seninleKızlar transverden gldım 7 embryodan 5 i ölmüş biri geriden geliyomus 1 tanesi tek 1.kalıtedeymiş onu transver ettıler cok morelım düştü orda ağladım da.hersey iyi gidiyodu. Nasip bsy demıyorum
7. gün yaptım canım dayanamadım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahHayırlı olsun cnm tebrikler allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza cnmmkaçıncı gün yaptın testini?
Canım naptın sonucun çıktı mıSlm kızlar bugün 12. Günüm şimdi kan verdim geldim 4 de sonucu alıcam pazar günü idrar testi yaptım tek çizgiydi çubuk kuruyunca çok hafif ikinci çizgi kafam karıştı tutanların gözü aydın darısı bekleyenlerin başına
Canim neden oyle oldu yaa. 5. Gun embriyosu degiller miydi? Sikma canini tutacagi varsa zaten 1 tane yeterli yeter ki kalliteli olsun.Kızlar transverden gldım 7 embryodan 5 i ölmüş biri geriden geliyomus 1 tanesi tek 1.kalıtedeymiş onu transver ettıler cok morelım düştü orda ağladım da.hersey iyi gidiyodu. Nasip bsy demıyorum
Hayirli olsunCanım test yaptırdım 52.6 çıktı. İnşallah devamı gelir
Rabbim ol desin o 1 taneden 2 3 evlat verir sen canını sıkma. Benim doktorum stres ve surekli düşünmek rahimi olumsuz etkiliyor dedi. Dua et. Hakkında hayırlısı olsunKızlar transverden gldım 7 embryodan 5 i ölmüş biri geriden geliyomus 1 tanesi tek 1.kalıtedeymiş onu transver ettıler cok morelım düştü orda ağladım da.hersey iyi gidiyodu. Nasip bsy demıyorum
Teşekkür ederim canım Amin inşallah.. senin ne zaman test gününşükür rabbime canım gözünüz aydın rabbm kucağınızdada görmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah
Sonucun çıktı mı canım hayırlı haberlerini bekliyoruz☺Slm kızlar bugün 12. Günüm şimdi kan verdim geldim 4 de sonucu alıcam pazar günü idrar testi yaptım tek çizgiydi çubuk kuruyunca çok hafif ikinci çizgi kafam karıştı tutanların gözü aydın darısı bekleyenlerin başına
Üzülme canım insallah tutunur bebeğin. moralini bozma bunda da vardır bir hayırKızlar transverden gldım 7 embryodan 5 i ölmüş biri geriden geliyomus 1 tanesi tek 1.kalıtedeymiş onu transver ettıler cok morelım düştü orda ağladım da.hersey iyi gidiyodu. Nasip bsy demıyorum
Hayırlı olsun canım ☺7. gün yaptım canım dayanamadım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Senden haber bekliyoruzz canimmSlm kızlar bugün 12. Günüm şimdi kan verdim geldim 4 de sonucu alıcam pazar günü idrar testi yaptım tek çizgiydi çubuk kuruyunca çok hafif ikinci çizgi kafam karıştı tutanların gözü aydın darısı bekleyenlerin başına
Allah razı olsun canımBozma moralini canım Veren Rabbim bi taneden de veriyor inşallah yavrun sana sıkı sıkı tutunur dualarım seninle
Anlamadım ya dun aradılar 7side devam ediyor dıe.bugun transver için gttığımde 1 tane kaldı dedıler. Bnm 2 3 gndur morelim yoktu artık dicem omu etkiledi. Yoksa nsl olur anlamadımCanim neden oyle oldu yaa. 5. Gun embriyosu degiller miydi? Sikma canini tutacagi varsa zaten 1 tane yeterli yeter ki kalliteli olsun.
Muhtemelen gelisimleri geriden geliyordu o zaman canim.ayni seyi son trasnferimde yasadim ben 4 tanr vardi 4. Gun gayet gusel demislerdi ertesi gun transfere bir gittik sadece 1 tane kalmiszAnlamadım ya dun aradılar 7side devam ediyor dıe.bugun transver için gttığımde 1 tane kaldı dedıler. Bnm 2 3 gndur morelim yoktu artık dicem omu etkiledi. Yoksa nsl olur anlamadım
Hayır bide bn sordum ne durumdalar dıye. Tam transveri yapacakken. 1 tanesi 1. Kalitede. Diğeride geriden geliyor dedi.Muhtemelen gelisimleri geriden geliyordu o zaman canim.ayni seyi son trasnferimde yasadim ben 4 tanr vardi 4. Gun gayet gusel demislerdi ertesi gun transfere bir gittik sadece 1 tane kalmisz
Merhaba kızlar benimde bugün bir tane dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. Ilk denemem Ağustos ayında olmuştu kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu sefer devamı gelir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?