- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.621
Merhaba bende bahçelieveler medicalpark Serdar Koç a gidiyorum sizi görünce yazmak istedimCnmm karıştırdmm pardon cnm bnde bahçelievelet medicalpark
Bnimki latif küpelioglu doktorum siz kaçıncı gününüzdesiniz?Merhaba bende bahçelieveler medicalpark Serdar Koç a gidiyorum sizi görünce yazmak istedim
İnşAllah mutlu sona ulaşırız hepimiz
Hayırlı ugurlu olsun bebişleriniz darısı bize işallah...canım hoşgeldin aramıza rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah bende pko vardı yumurta toplama işleminden sonra dr 2 3. ayda transfer yapıcam dedi bendeki kör talih safra kesesi çıktı ameliyat olmam geekti bu yuzden 2 ay daha beklediksonra ki transferde dr 2 tane koydu ikiside tuttu canım inşallah seninde bebişin tutunur
Hayirli ugurlu olsun .. Allah tamamina erdirsin. Bisey sormak istiyorum ilk kan tahlilini kacinci gunde yaptiniz ve deger kac cikti?canım hoşgeldin aramıza rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah bende pko vardı yumurta toplama işleminden sonra dr 2 3. ayda transfer yapıcam dedi bendeki kör talih safra kesesi çıktı ameliyat olmam geekti bu yuzden 2 ay daha beklediksonra ki transferde dr 2 tane koydu ikiside tuttu canım inşallah seninde bebişin tutunur
Canim belki gec tutunmus olabilir. Kacinci gun embriyosuyduSlm kızlar bugün 12. Günüm şimdi kan verdim geldim 4 de sonucu alıcam pazar günü idrar testi yaptım tek çizgiydi çubuk kuruyunca çok hafif ikinci çizgi kafam karıştı tutanların gözü aydın darısı bekleyenlerin başına
Hayırlısı olsun sakın üzülme üzülmek hiç bişeye yaramıyo bende 27 yaşındayım pkoslu ve diyabet olduğum için 3 konuldu ilki tutmadı şimdide çok umudum yok vardır Rabbimin bi bildiği diyorumBenim ilk denemem kızlar, tek embriyo koyuyorlar 35 yaş altı olduğum için. o da tutmadıdün öğrendim.
benim rahim ve hormonlarda sıkıntı yoktu.
Canım ne yaptın ne durumdasın?Öyle bişeyki düşünmekten bişeyde yiyemiyorum aç geziyorum resmen
Amin inşallah.. Siz nerde tedavi görüyosun bursadan yokmu hiççcanım hoşgeldin aramıza rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah bende pko vardı yumurta toplama işleminden sonra dr 2 3. ayda transfer yapıcam dedi bendeki kör talih safra kesesi çıktı ameliyat olmam geekti bu yuzden 2 ay daha beklediksonra ki transferde dr 2 tane koydu ikiside tuttu canım inşallah seninde bebişin tutunur
Ya insallah bugun poztifi cikar ve surpriz olur size5. Gündü canım 3 tane konuldu ikinci denemem
Kacinci gun embriyosuydu kac tane transfer edildi canim. En iyi kalite bile olsa tutma sanai %50 oluyor isteBenim ilk denemem kızlar, tek embriyo koyuyorlar 35 yaş altı olduğum için. o da tutmadıdün öğrendim.
benim rahim ve hormonlarda sıkıntı yoktu.
Kacinci gun embriyosuydu kac tane transfer edildi canim. En iyi kalite bile olsa tutma sanai %50 oluyor iste
2.reglinle mi başladı kuzum transfer sürecin?? İlaç falan kullandınız mı ??bende de olmultu bende de pko vardı ohs olmamak için 2 ay erteledi doktorum dondurulmuştu 9 tane emriyom
Canım test yaptırdım 52.6 çıktı. İnşallah devamı gelirbana 2 tane transfer yapıldığında 7. gün silik çıkmıştı gözünüz aydın demek istiyorum rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım
Embriyolarin 5. Gune gitmediyse koyamazlar cnaim hee embriyo 5.gune gidemiyor3. gün embiryosu . Kızlar ilk yumruta toplandıktan sonra 5. gün embiryosu neden koymuyorlar?
illa 2. transferi bekliyorlar?
5. gün embiryosunun şansı daha yüksekmiş.
Hayırlı olsun cnm tebrikler allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza cnmmCanım test yaptırdım 52.6 çıktı. İnşallah devamı gelir
Cnmmm moralini hiçççç bozma herşeyde bir hayır vardır öyle düşün öyle inan cnm rabbim en hayırlısını nasip etsin cnm güsel haberlerle gel cnm...Kızlar transverden gldım 7 embryodan 5 i ölmüş biri geriden geliyomus 1 tanesi tek 1.kalıtedeymiş onu transver ettıler cok morelım düştü orda ağladım da.hersey iyi gidiyodu. Nasip bsy demıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?