2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar merhaba..bizde bu ay 4.tedaviye başladık..dondurulmuslarla birlikte 7kere transfer oldu..2 ai kimyasal 5i negatıf..maddi manevi cok yıprandık....aranızda benm gibi cok denemesi olan varmı?umarım herkes bebegıne saglıgıyla kavuşsun..allah isteyen herkese nasip etsin..

Sanirim bana sordun :) yok yapmadim. En basindan beri dedim idrar testi yaniltici olabilir gerek yok.. ve de gununde test yapacagim dedim. Bir kez hastane cok yakin bana acaba kan testi yaosam mi dedim sonrada vazgectim.
Ayyyy evettt etiketlemeyi unutmşm seni, maşallahhh iyi dayandın bakalım bnde yapmk istemiorum n olcak

Ayyyy evettt etiketlemeyi unutmşm seni, maşallahhh iyi dayandın bakalım bnde yapmk istemiorum n olcak
Yapma bosver.. soyle dusun basta pozitif gorursun sonraki gunler deger dusmeye basla yani kimyasal gebelk olusursa bu sefer cok uzulursun. Ya da basta negatif gorursun aglamaktan icin siser en sonunda degerin yukselmeye baslar bu seferde haybeye uzuldugunle kalirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…