- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.021
Pozitifi aldiktan sonrami degerler dustu..Bnm de yazın oldgm tedavimde koku hassasiyeti oluşmuştu ama sonuç hüsrandı...
Hayır direk negatifti ozmn sonucumPozitifi aldiktan sonrami degerler dustu..
Bu 2. Denemeniz mi? Insallah bu sefer olur. Bendede adam gibi bir belirti yok zaten.. biraktim artik belirti aramaya. Yarin belli olacak zaten olup olmadigi.Hayır direk negatifti ozmn sonucum
Evet 2.cnm en azından senin bitmiş günler bnm daha 4.günBu 2. Denemeniz mi? Insallah bu sefer olur. Bendede adam gibi bir belirti yok zaten.. biraktim artik belirti aramaya. Yarin belli olacak zaten olup olmadigi.
Bendede belirti yok kızlar transver gününü saymasak 5. Günüm bugunEvet 2.cnm en azından senin bitmiş günler bnm daha 4.günhadiiii bakalımmm yarınnn güselllll haberlerle gelinnnn
Seninde bitmis son 4. Insallah buraya guzel seyler yazmayi nasip ederim Allahim..Evet 2.cnm en azından senin bitmiş günler bnm daha 4.günhadiiii bakalımmm yarınnn güselllll haberlerle gelinnnn
Hadiiiii bakalımmm gelsinnnn bebişlerrrr ozmnnnBendede belirti yok kızlar transver gününü saymasak 5. Günüm bugun
Aminnnn cnmmm senin kaçıncı gün yarın?Seninde bitmis son 4. Insallah buraya guzel seyler yazmayi nasip ederim Allahim..
Benim yarin 12.gun. sabah kanda bakilacakAminnnn cnmmm senin kaçıncı gün yarın?
Hayırlı haberler verirsin inşallah canım yaBenim yarin 12.gun. sabah kanda bakilacak
Sanirim bana sordun :) yok yapmadim. En basindan beri dedim idrar testi yaniltici olabilir gerek yok.. ve de gununde test yapacagim dedim. Bir kez hastane cok yakin bana acaba kan testi yaosam mi dedim sonrada vazgectim.Hiççç test yaptnmı o güne kdr
Ayyyy evettt etiketlemeyi unutmşm seni, maşallahhh iyi dayandın bakalım bnde yapmk istemiorum n olcakSanirim bana sordun :) yok yapmadim. En basindan beri dedim idrar testi yaniltici olabilir gerek yok.. ve de gununde test yapacagim dedim. Bir kez hastane cok yakin bana acaba kan testi yaosam mi dedim sonrada vazgectim.
Pazartesi sen sali günü ben guzel haberler vereceğiz insallah:)Benim yarin 12.gun. sabah kanda bakilacak
Yapma bosver.. soyle dusun basta pozitif gorursun sonraki gunler deger dusmeye basla yani kimyasal gebelk olusursa bu sefer cok uzulursun. Ya da basta negatif gorursun aglamaktan icin siser en sonunda degerin yukselmeye baslar bu seferde haybeye uzuldugunle kalirsin.Ayyyy evettt etiketlemeyi unutmşm seni, maşallahhh iyi dayandın bakalım bnde yapmk istemiorum n olcak
Insallah canim insallah.. benim olursa zaten herkesin olur. 38 yas, dusuk amh, tek 2.gun embriyosu.. yani nerden baksan az sans.. insallah Allah yuzume guler dualarimi kabul ederHayırlı haberler verirsin inşallah canım ya
Benim 31 ekim de ilk gun basladik.yarin kan testi ve surec bitecekKızlar tüp bebek aşaması kaç gününüzü aldı
Insallah canim hayirli guzel haberler veririz burada birbirimize herkesePazartesi sen sali günü ben guzel haberler vereceğiz insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?