- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.101
BenKızlarrr transfer gününü saymazsak 4.gündeim hiç bir belirtim yok bnm gbi olan varmı?
Kızlarrr transfer gününü saymazsak 4.gündeim hiç bir belirtim yok bnm gbi olan varmı?
Canim cok tesekkur ederim.. hazirlandik gidiyoruz. Verip gelecegim bakalim.. Hakkimizda hayirlisi insallah
Ay hadi bakalim ben uyuyamadim gece yarın test vericem simdiden heycan sardiCanim cok tesekkur ederim.. hazirlandik gidiyoruz. Verip gelecegim bakalim.. Hakkimizda hayirlisi insallah
Bosver hic heyecan yapma.. her telalsimiz uzuntumuz bosuna aslinda cunku hic bir sey elimizde degil.. ALLAHIN dedigi olur canim rahat gecir son gununu ona teslim ol.Ay hadi bakalim ben uyuyamadim gece yarın test vericem simdiden heycan sardi
Yok operasyondalarmis bekliyorum cikmalarini canim birazdan veririm..Bugün ilk defa böyle oldum. Yoksa cok rahattım verdinmi kan
Ve ben...
Evet canim paketin icinde oluyor zaten.Yaptirdigin klinikte mi veriyorsun?
Hoşgeldiniz sizin icinde hayirlisi olsunarkadaşlar günaydın bende 1,5 yıldır uğraşıyorum hamile kalamadım hiç. negatifle sonuçlanan bir aşılamam var tüp bebeğe karar verdik ön görüşme yapacağız bakalım neler olacak neler sormalıyım bilmiyorum açıkçası hepimiz için hayırlısı olsun
hoşbulduk cnm amin sağolasın. 27 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim ilk 1 yıl korundum keşke korunmasaydımHoşgeldiniz sizin icinde hayirlisi olsun
Yas kac hangi klinikte olmaya karar verdiniz
Tüp bebek ve aşılama ilaçlarının %20 sini Sgk karşılıyo gerisini sen ödüyorsun ondan çıkmıştır farkKızlar su crinone jel ne kadar ssk karşılanmis fiyatı ben bugün 4 kutu aldım bide hibor iğne aldım 83 TL tuttu bişey anlamadım
Jel galiba 13 tl gibi bisiydi canim.igneyi bilmiyorumKızlar su crinone jel ne kadar ssk karşılanmis fiyatı ben bugün 4 kutu aldım bide hibor iğne aldım 83 TL tuttu bişey anlamadım
Hic bir doktora gittin mi? Hormon degerlerine baktirdin mi?hoşbulduk cnm amin sağolasın. 27 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim ilk 1 yıl korundum keşke korunmasaydımtimur gürganla görüşeceğiz
dualarimiz seninle canım :))Canim cok tesekkur ederim.. hazirlandik gidiyoruz. Verip gelecegim bakalim.. Hakkimizda hayirlisi insallah
Sagol canim insallah guzel haberler alirim sizede veririim.dualarimiz seninle canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?