2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Bende ayni o durumdayim. Ilk gunler cok inaniyrdum simdi son 2 gun biraz karamsar oldum.. gelgitler yasiyorum.. ilaclardan bencede
Bnm transferm daha dün yapıldı 1 gun içinde bile hem olumlu hem olumsz hissetmeyi başardm cok zor yaa nasıl gececek teste kdr zmn bilmem

Evet canım tüp bebek ilk deneme. Aşılama 1 kez yaptım olmadı ıkıncıye doktor derken istemedim boşa vakit kaybı aşılama.
aynen ben hiç aşılama ya girmedim direk tüp yapalım dedi doktor
burda aşılama fiyatları 500-600€ tüp bebek 900€ toplamda yani hem vaktime hem para konusunda kayıba gerek yok diye daha ihtimali yüksek olan tedaviye yöneldik direk
şuan hangi aşamada sinn ??

Bizdede sorun olmadığı için doktor 2 kere aşılama deniyelim dedi. Bana kalsaydı 1 kere bıle olsa yapmazdım.Bencede aşılama boşuna bir masraf.. canım ben transver oldum bügün 5. Günüm. Beklemedeyim yani

ayy biseycik kalmamış 1 hafta sonra belli olacak desene inş Allahın izniyle
yaşın kaç bu arada ?? en onemli faktor kadinin yasiymis

belirtisiz bile gebe kalan çok insan var tatlım inancini kaybetme sakin en onemlisi inanmak
kaç tane transfer edildi ?
1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi cnm dondrlmusmda yok. Bu ikinci tedavim ilknde de 1 tane transfer ettiler geriye kalan olmadı sıfırdn tedaye basladk. O yüzdn korkuyrm hep baştan almak zorunda kalıyrz. Bu seferki embriyom gecen seferkine göre daha kalıteli ama bakalm kısmetmzde varmı

Kızlar bugün transferimin ikinci günü duş alabilirmiyim araştırdım da 3 gün duş almayın diyen siteler var kafam karıştı

Kızlar bugün transferimin ikinci günü duş alabilirmiyim araştırdım da 3 gün duş almayın diyen siteler var kafam karıştı
Ben 2 kişiye şait oldum biri 15 gün almadı biri 10 gün ikiside hamıle kaldı. Bnmde 5. Gün bende almadım arkadaşım alma diyo bnde korkuma almıyorum. Habire kıyafet değiştiriyorum

Bnm transferm daha dün yapıldı 1 gun içinde bile hem olumlu hem olumsz hissetmeyi başardm cok zor yaa nasıl gececek teste kdr zmn bilmem
Surekli dua okudum.. ya mubdi (Allahin isimlerinden) 99 kere okudum. Ve eglenceli komik filmler acip izledim.. elimi karnima koyup ayetel kursi okudum..kitap okudum.zor geciyor ama Allaha biraktiginiz anlarda bir rahatlama geliyor. Oteki turlu gecmez.

Ne kadar uygun 900 euro.. birde bizim ulkeye bak..

Aynem cnm dua ettgm zmn dışında hemen panık başlıyor. İçimizi ferahlatmanın yolu gercektn dua

Ben 2 kişiye şait oldum biri 15 gün almadı biri 10 gün ikiside hamıle kaldı. Bnmde 5. Gün bende almadım arkadaşım alma diyo bnde korkuma almıyorum. Habire kıyafet değiştiriyorum
Ben aldım arkadaşım yarın işe gidicem çünkü bide aşırı terledim stresten herhalde olan oldu yani

bunlar hepsi sebep olacak inş ve Allah nasip edecek hepimize
bütün kalbimle dua ediyorum senin için canım umarım cook gusel haberler alırsın
ben de çok heycanliyim perşembe yada cuma toplama var
kızlar anestesi yapıyorlar mı toplarken?? acıya dayanıklı bi yapım var ama yine de merak ettim

Yapıyorlar cnm uyuyorsun uyandgnda iş bitmiş oluyor snrasında kişiyr gören değişen bir agrı oluyor adet agrısı veya brz fazlası gbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…