- 29 Eylül 2016
- 476
- 202
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.121
kan tahlili normal tüpler açık yumurta sayım çok iyi tek sıkıntı yumurtalarım ilaçsız iğnesiz büyümüyo pko yaniHic bir doktora gittin mi? Hormon degerlerine baktirdin mi?
Icini ferah tut yoktur sivi falan..getirme aklina oyle seyler. Bendede az cikti d vitamini. Onemli bir degermis. Canan Karatay en az 100 olmali diyor.günaydın kızlar
şımdı kan verdim ultrason için bekliyorum
doktorun geç kalacağı tuttu şansıma
vitamin d eksikliği yaşıyorum onun için kan aldılar inş normal seviyeye gelmiştir
kafamda deli sorular
dua edin de sivi felan olmasın tüplerde :))
Dert etme kendine bak ne guzel sayi iyiymis. Yeterki yumurta olsun onlar buyur bir sekilde canimkan tahlili normal tüpler açık yumurta sayım çok iyi tek sıkıntı yumurtalarım ilaçsız iğnesiz büyümüyo pko yani
çok şükür ama yinede bu sebepten dolayı hamile kalamıyorm. doktorumda öyle diyo şükür yumurta sayın çok güzel illaki bbüyüyecek diyo ama 2,5 yıl oldu bebeğimiz olsun istiyoruz artıkDert etme kendine bak ne guzel sayi iyiymis. Yeterki yumurta olsun onlar buyur bir sekilde canim
Heyecanla senden hayırlı haberleri beklıyorum. İçim kıpır kıpır şuan sanki ben kan vericem gibiYok operasyondalarmis bekliyorum cikmalarini canim birazdan veririm..
Canim benimle ayni duygulari paylastigin icin cok tesekkur ederim.. aksam ustu cikacakmis. Epey gec. Ne yapalim bunkadar bekledik biraz daha bekleriz.Heyecanla senden hayırlı haberleri beklıyorum. İçim kıpır kıpır şuan sanki ben kan vericem gibi
Olur sen dert ve stres yapma.. Allaha dua et tedavini ol insalah hersey guzel gecerçok şükür ama yinede bu sebepten dolayı hamile kalamıyorm. doktorumda öyle diyo şükür yumurta sayın çok güzel illaki bbüyüyecek diyo ama 2,5 yıl oldu bebeğimiz olsun istiyoruz artık
inşallah cnm başka yapabilecek bişeyimiz yok çünkü allah yardımız olsunOlur sen dert ve stres yapma.. Allaha dua et tedavini ol insalah hersey guzel gecer
Canım inşallah müjdeli haberini alırız , dualarım hepimizeArkadaslarim kan verdim eve geldim cok gec cikacak sonuclarim neden boyle anlamadim.aksamustu 3.5 4 dediler.gergin bekleyis.. icim bir rahat artik.. zor bir aydi sansim az benim bunu bilerekten umitlenmiyorum... keske olsa diyorum ve cok istiyorum... insallah sizlere guzel haber veririm.. Allah yardimcimiz olsun..guzel dilek ve dualriniz icinde herkese ayri ayri tesekur ediyorum..
beklemekte ayrı bi heyecan stres. Pozitifi görüp mutluluk gözyaşlarıyla bu stresi atarsın üstünden İNŞAALLAHCanim benimle ayni duygulari paylastigin icin cok tesekkur ederim.. aksam ustu cikacakmis. Epey gec. Ne yapalim bunkadar bekledik biraz daha bekleriz.
Canım Allah ol desin yeterki benimki 5.günün embiryosu bende ümitlenemiyorum. Ama olmasını hayırlısı ise saglıklısı ise herşeyden çok istiyorummmmArkadaslarim kan verdim eve geldim cok gec cikacak sonuclarim neden boyle anlamadim.aksamustu 3.5 4 dediler.gergin bekleyis.. icim bir rahat artik.. zor bir aydi sansim az benim bunu bilerekten umitlenmiyorum... keske olsa diyorum ve cok istiyorum... insallah sizlere guzel haber veririm.. Allah yardimcimiz olsun..guzel dilek ve dualriniz icinde herkese ayri ayri tesekur ediyorum..
Bende biraz ayakta durdugumda kasıkta batma oluyo o kadarVe ben...
Senin ne zamandi test günüm cnmCanım Allah ol desin yeterki benimki 5.günün embiryosu bende ümitlenemiyorum. Ama olmasını hayırlısı ise saglıklısı ise herşeyden çok istiyorummmm
Insallah seninde olur canim.. Allah sebinde yuzunu guldurur insallah.. dualarim seninleCanım Allah ol desin yeterki benimki 5.günün embiryosu bende ümitlenemiyorum. Ama olmasını hayırlısı ise saglıklısı ise herşeyden çok istiyorummmm
Bilmiyorm ama pozitif duyunca gozyaslarim sel olacak.. Allah hayirlisini versin canimbeklemekte ayrı bi heyecan stres. Pozitifi görüp mutluluk gözyaşlarıyla bu stresi atarsın üstünden İNŞAALLAH
Insallah canim cok sagol.. guzel haberlerle bulusuruz insallahCanım inşallah müjdeli haberini alırız , dualarım hepimize
Canım transver gününü saymasak bugun 6. GünümSenin ne zamandi test günüm cnm
Benimde 5. GünümCanım transver gününü saymasak bugun 6. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?