2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Allahim dualarini geri cevirmesin canım inş
bilgilendirdin inş bende okuyacağım:)))))

Yapıyorlar cnm uyuyorsun uyandgnda iş bitmiş oluyor snrasında kişiyr gören değişen bir agrı oluyor adet agrısı veya brz fazlası gbi.
sonu güzel bitsin de aciya da raziyim sancıya da
artık yavrumu kucağıma almak anne olmak çok istiyorum
en çokta eşimin mutluluğunu görmek beni mutlu edecek
tam anlamı ile bi aile olacağız
çok severek evlendik herşeyim çok guzel ama bi tek yavrumuz eksik
Rabbim herkezi farklı siniyor ve biz de bu sınavdan inş kazanarak çıkacağız
Allahım dualarımız geri cevirmeyecek inş

Kızlar bugün transferimin ikinci günü duş alabilirmiyim araştırdım da 3 gün duş almayın diyen siteler var kafam karıştı
Icine nasil siniyorsa oyle yap canin. Ben evdeydim bende o sekilde okudum. Icimden almak gelmedi.5.gub aldim. Tabi yaz olsaydi durm farkli olabilirdi. Ama icinden ne geliyorsa oyle yap.. uzun kalma sadece 15 dakikayi gecmesin soguya yaakin olsun

Ben masaya yattigimda kollarimi baglarlerken anestezi uzmanina tedavinin en guzel kismi burasi iste dedim. Gulmustu. Gercektende oyle valla. Konusurken uykuya dalmak uyanmak en guzeli.. yatiosun kafan guzel ayilmaya calisiyorsun falan... cok rahat merak etme dedigim gibi hic bisi anlamicaksin..

İnş cnm aynı duyguları paylaşyrum seninle yuvamız şenlenecek inş güzel hbrler alacagz bizlernde yüzünün gülme vakti gelmiştr umarm

Ben ilk kez narkoz aldım bidee. Çok heyecanlı bi durum ya. Banada diyo hadı bakalım şimdi mışıl mışıl uyu. Sonra uyandım kndı kndıme gülüyorum hemşire diyo narkozu alanda kndı kndıne bi gülümsüyo odaya giderken ayıktım zaten kahvltımı getırdıler bı guzel yedim kalktım evime gttim ağrım sızımda rahatsız edecek kdar olmadı çarşıya bıle gttim gezdim sonra

benim için en zor bölüm transfer den sonra yatması olacak
çok atik biriyim zor yatanlardanım
yatmayı hadi başardık çok pimpirik olduğum için o 10-12 gün kan testine kadar nasıl geçecek bilmiyorum

benim için en zor bölüm transfer den sonra yatması olacak
çok atik biriyim zor yatanlardanım
yatmayı hadi başardık çok pimpirik olduğum için o 10-12 gün kan testine kadar nasıl geçecek bilmiyorum
Aynen oyle en zor kismi orasiymis.. bol bol dua etmek iyi geliyor rahatliyorsun.ustundeki vesvese gidiyor canin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…