2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Arkadaşlar selam. Ben de bu ay 5kasımda tüp bebeğe başladım . Ankara’da hulusi Bülent zeyneloğlunda . Bugün transferimin 8.günü dün gece saat beş te inanılmaz derecede bir göğüs ağrısyla uyandım . Göğüs uçlarım nasıl yanıyor anlatamam . Gece arkadaşlarıma mesaj attım. Kızlar ben sanırım hamileyim göğüslerim o kadar yanıyor ki anlatamam yazmışım . Tabi uykulu halimle hatırlayamıyorum .neyse sabah kalktım sonra evde şu beş liralık testlerden var dı. Çıkmaz ama yapayım gene de aman boşa gitmesin dedim ,bir baktım ikinci çizgi çıktı . Öyle heyecanlandım ki anlatamam nasıl ağlıyorum. Hemen hastaneye gittim test verdim ve sonuç pozitif . Test günüm normal de cuma günğ ama ben çarşamba günğ de verip artışa bakcam. Değerim 25 çıktı ama Emin’im hissettim daha bugün hatta dün gece salgılanmaya başladı .bebişlerim Benimle ve değer katlanarak artacak . Allahım herkese nasip etsin .

Hayırlı olsun :)) Bebişlerim dediğine göre ikiz mi hissediyorsun ? Ayy öyle hissedilip anlaşılıyor mu ne güzell

Hayırlısı olsun arkadaşım.
Benim opudan sonra göğüs hassasiyettim var kullandigim ilaçlardan sanırım diyorum. Uç kısmı yaniyor resmen. Ilaclarin yan etkisinde yapar yazıyor. Ins senin gibi güzel haberler alirim yarın

Eğer kanı bugn verdiysemiz mutlaka çarşamba yaptırın 2 katına çıkmış olması lazım gün aşırı. Perşembe kafa karıştırabilir.

Hayırlı olsun :)) Bebişlerim dediğine göre ikiz mi hissediyorsun ? Ayy öyle hissedilip anlaşılıyor mu ne güzell
Evetttttt yaaa işallahhh öyle hissediyorum .baştan beri olacağını da hissediyordum şimdi de ikizlerimi hissediyorum .bakalım işallah artışlar çok iyi olur sağlıkla görürüm onları

Yaaa işallahh ama bak sen kesinlikle iç sesine kulak ver ben baştan beri hep olcak gibi hissettim sonra dün akşam bir an korktum acaba olmaz mı diye düşündüm allahım bana gece gerçekten işaret yolladı bebeklerin seninle dedi. Belki abartmış olcam ama gerçekten ben o hormonun içimde dağılımını hissettim .yoksa hayatta test yapmayı düşünmüyordum test gününe kadar . Allah’ıma çok şükür 3.5yıl sonra pozitifi gördüm ikinci tüp bebeğimde Hala rüya gibi ama ben innıyırum onlar bölünmeye devam etcek artçK değerlerim bu sefer gerçekten inanıyorum .allahım herkese nasip etsin . Kızlar önce Allah’a sonra doktorunuza güvenin .benşm doktorum öle bir insan ki inanılmaz pozitif ve direk o etkiliyor insanın psikolojisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…