- 22 Temmuz 2017
- 45.729
- 135.286
- 598
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.201
Canım, yarıladın yolunu. Sağlıkla, hayırla güzel haberini alacağız. Birde 2 embriyo tutunursa, katmerli mutluluk olur.Anladımmm cnmmm bnm bgn 5.gün ilk kez hafif hafif bel agrım oluo oda ayakta çok durunca onun dışında bişeck yok ilk günden beri sürekli geziniom kısmettt rabbim ol dedimi oluo, cnm degerinnn kat kattttt katlansınnnDarısı başımıza...
Aaa hayırlı olsun canım. Kaçıncı gün test yaptın değerin kaç çıktı ve kaçıncı gün embriyosuyduKizlaaar... hamileyim bin sukur rabbime
Cnm bnmmm çokk saolll darısııı sana hepimizeeeCanım, yarıladın yolunu. Sağlıkla, hayırla güzel haberini alacağız. Birde 2 embriyo tutunursa, katmerli mutluluk olur.
İnşallah canım benimCnm bnmmm çokk saolll darısııı sana hepimizeee
Sana hissediyorum demistim! Oleyyyyy! Allah im saglikla kucagina gelecegi gunleri gostersin insallah! :*Kizlaaar... hamileyim bin sukur rabbime
Super canim. Ne guzel anlatmissinbhislerini. Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin!Yaaa işallahh ama bak sen kesinlikle iç sesine kulak ver ben baştan beri hep olcak gibi hissettim sonra dün akşam bir an korktum acaba olmaz mı diye düşündüm allahım bana gece gerçekten işaret yolladı bebeklerin seninle dedi. Belki abartmış olcam ama gerçekten ben o hormonun içimde dağılımını hissettim .yoksa hayatta test yapmayı düşünmüyordum test gününe kadar . Allah’ıma çok şükür 3.5yıl sonra pozitifi gördüm ikinci tüp bebeğimdeHala rüya gibi ama ben innıyırum onlar bölünmeye devam etcek artçK değerlerim bu sefer gerçekten inanıyorum .allahım herkese nasip etsin . Kızlar önce Allah’a sonra doktorunuza güvenin .benşm doktorum öle bir insan ki inanılmaz pozitif ve direk o etkiliyor insanın psikolojisini
Kesinlikle haklisin kuuzumm icini dinle o wakitBende anlamamıştım ama sorgulamadım hiç insan korkuyor ya negatif olursa keşke şunu bunu yapmasaydım demek istemiyorum
Evet demistin.. insallah saglikla devam ederim Allahin izniyle..Sana hissediyorum demistim! Oleyyyyy! Allah im saglikla kucagina gelecegi gunleri gostersin insallah! :*
Insallah canim insalah.. Allah hepimoze gostersin o gunleri insallah..Hayirli olsun _Deeply_
Cok sevindim Allah yavrunun kokusunu icine cekmeyi nasip etsin ins.
Sagol canim. 2.gun embriyosuydu.12.gun test yaptik..Aaa hayırlı olsun canım. Kaçıncı gün test yaptın değerin kaç çıktı ve kaçıncı gün embriyosuydu
Insallah canim.. dua et..Cnmm bnm bgn ayakta uzun kalınca belim agrı yapıooo rabbimmmm bizede tattırsın cnmmm
Canım benim kat kat artsın bebişlerin büyüsünler işallahhhKizlar cok mutluyum ilaclarimi aldim geldim eve.. sizlere guzel dualriniz icin tesekkur ederim.. cok guzel haberler de siz alin.. ben beklemiyordum acikcasi. Boynu bukuk beledim tum gun.. yakarislarimi duydu rabbim.. ne olur dualarinizi esitgemeyin carsambada deger katlasin..
Bende hep ayaktaydim transfer yapildigi aksam ben sinemaya gittjm. Ayakta dur ama yavas hareket et hep... nefes nefese kalma yeterki. Ben cok takilmadim inan.. keyifli vakit gecir arkadaslarinla ol gul bol bolAnladımmm cnmmm bnm bgn 5.gün ilk kez hafif hafif bel agrım oluo oda ayakta çok durunca onun dışında bişeck yok ilk günden beri sürekli geziniom kısmettt rabbim ol dedimi oluo, cnm degerinnn kat kattttt katlansınnnDarısı başımıza...
Amin canım benim allahım hepimize nasip etsin işallahSuper canim. Ne guzel anlatmissinbhislerini. Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin!
Haftaya hamile haberleriyle basladik ya yuppyyy bizimkilerde de pozitifi görürüz insallahKizlaaar... hamileyim bin sukur rabbime
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinHaftaya hamile haberleriyle basladik ya yuppyyy bizimkilerde de pozitifi görürüz insallah
Var mı canım bir belirti falan ya da hissiyatAyy persembe sabah 12. gun olacak ve benim de testim var cok heyecanliyim. Iyi sabrettim test yapmamak icin ama kendimi tebrik ediyorum
Belirtim cokVar mı canım bir belirti falan ya da hissiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?