- 9 Kasım 2013
- 818
- 1.176
- 208
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.181
Hadi gözün aydın çok şükür kucağına da aldığın günü görmeyi nasip etsin mevlam.Kizlaaar... hamileyim bin sukur rabbime
Hayırlı olsun canımArkadaşlar selam. Ben de bu ay 5kasımda tüp bebeğe başladım . Ankara’da hulusi Bülent zeyneloğlunda . Bugün transferimin 8.günü dün gece saat beş te inanılmaz derecede bir göğüs ağrısyla uyandım . Göğüs uçlarım nasıl yanıyor anlatamam . Gece arkadaşlarıma mesaj attım. Kızlar ben sanırım hamileyim göğüslerim o kadar yanıyor ki anlatamam yazmışım . Tabi uykulu halimle hatırlayamıyorum .neyse sabah kalktım sonra evde şu beş liralık testlerden var dı. Çıkmaz ama yapayım gene de aman boşa gitmesin dedim ,bir baktım ikinci çizgi çıktı . Öyle heyecanlandım ki anlatamam nasıl ağlıyorum. Hemen hastaneye gittim test verdim ve sonuç pozitif . Test günüm normal de cuma günğ ama ben çarşamba günğ de verip artışa bakcam. Değerim 25 çıktı ama Emin’im hissettim daha bugün hatta dün gece salgılanmaya başladı .bebişlerim Benimle ve değer katlanarak artacak . Allahım herkese nasip etsin .
İnşaallah canım Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi :)Evetttttt yaaa işallahhh öyle hissediyorum .baştan beri olacağını da hissediyordum şimdi de ikizlerimi hissediyorum .bakalım işallah artışlar çok iyi olur sağlıkla görürüm onları
hayırlı olsun canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallaahhKizlaaar... hamileyim bin sukur rabbime
Kat kat artsın ınşallah canım. Simdi sen anlat bakalım bu süreçte neler yaptınKizlar cok mutluyum ilaclarimi aldim geldim eve.. sizlere guzel dualriniz icin tesekkur ederim.. cok guzel haberler de siz alin.. ben beklemiyordum acikcasi. Boynu bukuk beledim tum gun.. yakarislarimi duydu rabbim.. ne olur dualarinizi esitgemeyin carsambada deger katlasin..
Ayyyyyyyy çokkkkk sevindimmmmm cnmmmm hayırlı olsunnnn çoookkkk sevindimmmKizlaaar... hamileyim bin sukur rabbime
311 2.gun embriyosu nasil sence?Ayyyyyyyy çokkkkk sevindimmmmm cnmmmm hayırlı olsunnnn çoookkkk sevindimmmDegerin kaç çıktı cnm?
Cnmmmmm harikaaaaaaa maşallahhhhhh311 2.gun embriyosu nasil sence?
Ilk gun aksami komedi filmine gittim kahkahalrla guldum cok ihtiyacim vardi cunku. Sonra dinlendim gzuel beslendim denilenleri yedim. 3.gun misafir cagirdim onlara masa kurup balik kizartiim. O aksam tuhaf kramplar oldu ama.. yine kahkaha attim. Eglenmeye calistim. Ananas yedim 3 gun. Hic seker sokmadim vucuduma.. cok su ictim. 6.gun dus aldim. Daha oncesi icime sinmedi...komedi filmleri seyrettim evdede kitap okudum.. umudum pek yoktu. En zor hastalardan biriyim ben.. bugun zor gecti.. hergun karnima elimi koyup el mubdi okudm 99 kere. Ayetel kursi okudum anlamiyla.. turkcesin okurken hep agladim.. insalah degerlerim artar ya kizlar.. rabbim beni guldurur insallahKat kat artsın ınşallah canım. Simdi sen anlat bakalım bu süreçte neler yaptın
Herkesteki gibi iste.kasik agrisi karin agrisi duygusallik. Sadece son iki gun bas dpnmesi oldu bende.birde 9.gun kahve leke geldi.. yazdim hatta burda kimse sallamadi beni
Canim lekelenmen nasıldı? Tarif eder misin rica etsemHerkesteki gibi iste.kasik agrisi karin agrisi duygusallik. Sadece son iki gun bas dpnmesi oldu bende.birde 9.gun kahve leke geldi.. yazdim hatta burda kimse sallamadi benibu sabah hissettim sanki ama sadece umutlanmak istemedim.
2 veya 3 cm kadar kivamli bisidi ufakti birbkez oldu. Ondan once belim agridi ama sonra o geldi.Canim lekelenmen nasıldı? Tarif eder misin rica etsem
Anladımmm cnmmm bnm bgn 5.gün ilk kez hafif hafif bel agrım oluo oda ayakta çok durunca onun dışında bişeck yok ilk günden beri sürekli geziniom kısmettt rabbim ol dedimi oluo, cnm degerinnn kat kattttt katlansınnnHerkesteki gibi iste.kasik agrisi karin agrisi duygusallik. Sadece son iki gun bas dpnmesi oldu bende.birde 9.gun kahve leke geldi.. yazdim hatta burda kimse sallamadi benibu sabah hissettim sanki ama sadece umutlanmak istemedim.
Benim olursa seninde olur. Ben zor hastalardan birydim.. cok dua et surekli elin karninda dua et..Anladımmm cnmmm bnm bgn 5.gün ilk kez hafif hafif bel agrım oluo oda ayakta çok durunca onun dışında bişeck yok ilk günden beri sürekli geziniom kısmettt rabbim ol dedimi oluo, cnm degerinnn kat kattttt katlansınnnDarısı başımıza...
Aminnnn cnmmmBenim olursa seninde olur. Ben zor hastalardan birydim.. cok dua et surekli elin karninda dua et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?