2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Hayırlı olsun canım ikızlerin

Evetttttt yaaa işallahhh öyle hissediyorum .baştan beri olacağını da hissediyordum şimdi de ikizlerimi hissediyorum .bakalım işallah artışlar çok iyi olur sağlıkla görürüm onları
İnşaallah canım Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi :)

Kat kat artsın ınşallah canım. Simdi sen anlat bakalım bu süreçte neler yaptın

Kat kat artsın ınşallah canım. Simdi sen anlat bakalım bu süreçte neler yaptın
Ilk gun aksami komedi filmine gittim kahkahalrla guldum cok ihtiyacim vardi cunku. Sonra dinlendim gzuel beslendim denilenleri yedim. 3.gun misafir cagirdim onlara masa kurup balik kizartiim. O aksam tuhaf kramplar oldu ama.. yine kahkaha attim. Eglenmeye calistim. Ananas yedim 3 gun. Hic seker sokmadim vucuduma.. cok su ictim. 6.gun dus aldim. Daha oncesi icime sinmedi...komedi filmleri seyrettim evdede kitap okudum.. umudum pek yoktu. En zor hastalardan biriyim ben.. bugun zor gecti.. hergun karnima elimi koyup el mubdi okudm 99 kere. Ayetel kursi okudum anlamiyla.. turkcesin okurken hep agladim.. insalah degerlerim artar ya kizlar.. rabbim beni guldurur insallah

Herkesteki gibi iste.kasik agrisi karin agrisi duygusallik. Sadece son iki gun bas dpnmesi oldu bende.birde 9.gun kahve leke geldi.. yazdim hatta burda kimse sallamadi beni bu sabah hissettim sanki ama sadece umutlanmak istemedim.
Canim lekelenmen nasıldı? Tarif eder misin rica etsem

Herkesteki gibi iste.kasik agrisi karin agrisi duygusallik. Sadece son iki gun bas dpnmesi oldu bende.birde 9.gun kahve leke geldi.. yazdim hatta burda kimse sallamadi beni bu sabah hissettim sanki ama sadece umutlanmak istemedim.
Anladımmm cnmmm bnm bgn 5.gün ilk kez hafif hafif bel agrım oluo oda ayakta çok durunca onun dışında bişeck yok ilk günden beri sürekli geziniom kısmettt rabbim ol dedimi oluo, cnm degerinnn kat kattttt katlansınnn Darısı başımıza...

Benim olursa seninde olur. Ben zor hastalardan birydim.. cok dua et surekli elin karninda dua et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…