- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.221
10.30 da ben alicamBugün test günüm kanımı verdim 11 de alıcam sonucu ama içimde kötü bi his var olmadı sanırım umutlu değilim
Yeni uyandim aklima ilk sen geldin.. neyseki aksama kadar beklemiyceksin.. guzel haber alacagini dusujuyorum canim.. Haydi insallah10.30 da ben alicam
Bende oyle hissediyirdum oyle dusunme dua et canimBugün test günüm kanımı verdim 11 de alıcam sonucu ama içimde kötü bi his var olmadı sanırım umutlu değilim
Dua et bana nolurYeni uyandim aklima ilk sen geldin.. neyseki aksama kadar beklemiyceksin.. guzel haber alacagini dusujuyorum canim.. Haydi insallah
Inslalah canim dualarm seninle.. allah yar ve yrdimcin olsun..Dua et bana nolur
Canım hiç böyle düşünme ferah tut kalbini bu ilaçlardan dolayı zaten karmakarışık ruh halimiz inşallah hayırlı haberlerini alıcaz.Bugün test günüm kanımı verdim 11 de alıcam sonucu ama içimde kötü bi his var olmadı sanırım umutlu değilim
Tatlım güzel haberler vereceksin bize inşallah heyecanla bekliyoruz seni..Dua et bana nolur
Bende hep ayaktaydim transfer yapildigi aksam ben sinemaya gittjm. Ayakta dur ama yavas hareket et hep... nefes nefese kalma yeterki. Ben cok takilmadim inan.. keyifli vakit gecir arkadaslarinla ol gul bol bol
3 kişi uyanmak nasıl bir duygu canımYeni uyandim aklima ilk sen geldin.. neyseki aksama kadar beklemiyceksin.. guzel haber alacagini dusujuyorum canim.. Haydi insallah
benden önce inşallah güzel haberler vereceksin çıktı mı acaba ?10.30 da ben alicam
inşallah abla çok karışığımBende oyle hissediyirdum oyle dusunme dua et canim
İnşallah inşallah tek duam bu ..Canım hiç böyle düşünme ferah tut kalbini bu ilaçlardan dolayı zaten karmakarışık ruh halimiz inşallah hayırlı haberlerini alıcaz.
Hemşireye sorsana net bilgim yok canım.Kizlar 5.68 nedir?
Gebelik 5 ve yukarısıyla baslamazmı acaba snnki geçmi tutunduKizlar 5.68 nedir?
Benim de bilgim yok ama 10.gün artar gibime geliyor geç tutunmuş olabilir sıkma canınıKizlar 5.68 nedir?
0-5 arası negatif canım amaKizlar 5.68 nedir?
Kimse bilmiyor ne var ne yok diyo0-5 arası negatif canım ama
seninki beşin üzeri belkide yeni yeni yükselmeye başlıyodur
en doğru bilgi yi doktorun vericektir
hakkında hayırlısı olsun
Doktorunu arq veya 2 fın snra tekrar yap gKimse bilmiyor ne var ne yok diyo
Büyük ihtimal 2 gün sonra tekrar test ister sendenKimse bilmiyor ne var ne yok diyo
Insallah yarin bir daha ver dedi kan ams umudum yokBüyük ihtimal 2 gün sonra tekrar test ister senden
benim doktorum anlatmıştı
10.gün test gününde 6.5 çıkan hastaya tanık oldum ben 2 gün sonra ikiye katlanmış tı dedi
inşallah seninkide öyledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?