2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kıslar benim dün 8. Günüm dü transferimin kan testim 23 çıkmıştı normal değil mi yarın tekrar yaptırcam . Bugün yaptırmama gerek var mı ? Test günüm cuma günü o gün zateb yaptırcam
Yaptirma canim inan gereksiz stres yasiyorsun.. hic belli olmuyor dr ne zaman dediyse o zamn yap..sabret az kaldi.. katlanacak degerin yeterki vesvese yapma

Kıslar benim dün 8. Günüm dü transferimin kan testim 23 çıkmıştı normal değil mi yarın tekrar yaptırcam . Bugün yaptırmama gerek var mı ? Test günüm cuma günü o gün zateb yaptırcam
3. gün transferi ise, gayet iyi değerin canım. Gözün aydın olsun, Rabbim sağlıkla kucağında göstersin. Dualarında unutma bizleride.

3. gün transferi ise, gayet iyi değerin canım. Gözün aydın olsun, Rabbim sağlıkla kucağında göstersin. Dualarında unutma bizleride.
Canım benim unuturmuyummm allahım tüm isteyenlere bekleyenlere nasip etsin hayırlısıyla Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Oleyyyy Allahım sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin sonra da sağlıkla kucağına almayı
Ayyy çook sağol canım inşallah seninkilerde sana tutundu Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsinn

Canim cok sevindim hayirlı uğurlu olsun bebişlerin
Çok teşekkür ederim canım inşallah bu sefer Rabbim sanada vericek inanıyorum moralini yüksek tut duamdasın

Hayırlı olsun canım , katlanır tabi sen yeter ki iste ve dua et :) Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah darısı başımızaa :))
Çoook çook dua ediyorum Rabbim bana bağışla onları diye Allah razı olsun amin inşallah en yakın zamanda sizin de haberlerinizi alırız :))

Cok guzel masallah hayirlisi olsun darisi da basimiza insallahh
İnşallah en yakın zamanda canım çok teşekkür ederim :)

Kızlarrrr pozitifff alanlar akıntı oldumu sizde bnm 6.gün başladı bgn???????
Valla crinone jel kullanıyorum onun akıntısı oluyordu ama normal akıntım olmadı

Kizlar pozitifif haberleri duydukca cok mutlu oluyorum benimde yarin transferim var duanizda unutmayin lutfen rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayirli saglikli evlatlar
Rabbim yar ve yardımcın olsun stres yapma dicem ama insan ister istemez oluyor yavrularını alıp geliceksin inşallah güzel geçicek dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…