- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.281
Canim dun bir daha kan verecektin verdin mi ne cikti degerin?Kesinlikle haklisin kuuzumm icini dinle o wakit
Benimde 9. Günüm esimde yap dedi napsam acabaHarikaaaaa haberlerrrr üst üste gelioooı oleyyyyyttHarikaaa bi hafta oldu cuma günü 9.günüm test yapsammı kızlar
Çok sağol canım inşallah darısı sizeHayırlı olsun cnm insallah
Kaçıncı gün emriyosuKızlar ben bugün kan testi yaptırdım biliyorum çok erken ama hastanede çalışıyorum laboratuvardaki arkadaş bakalım deyince hemen tamam dedim cuma günü transferim olmuştu yani 5. Günün bugün 4.25 çıktı yani negatif
Cnm blkide yeni başlayacak cnku 6. Gün kanda bhcg dolaşıyr deniyor. 5. Gün embrıyosu için. Sıfır cıkmamıs değerin bnce ilerleyecek. Stres yapma erkenden bakmak insanı strese sokuyor nekdr önemsemeyecgm desekte kafamız takılıyor. Bnmde transfer snrasi 3. Günüm suanKızlar ben bugün kan testi yaptırdım biliyorum çok erken ama hastanede çalışıyorum laboratuvardaki arkadaş bakalım deyince hemen tamam dedim cuma günü transferim olmuştu yani 5. Günün bugün 4.25 çıktı yani negatif
Bnde kararsızım cnm...Benimde 9. Günüm esimde yap dedi napsam acaba
Bnm 5. Gün embrıyosu kan testi gununu 9 gün snraya verdiler cnm. Bellı oluyor yani baktırblrsnzBnde kararsızım cnm...
5.gün embriyosuKaçıncı gün emriyosu
Ya cikmzzsaBnde kararsızım cnm...
Kaç gün sonra artar acabaCnm blkide yeni başlayacak cnku 6. Gün kanda bhcg dolaşıyr deniyor. 5. Gün embrıyosu için. Sıfır cıkmamıs değerin bnce ilerleyecek. Stres yapma erkenden bakmak insanı strese sokuyor nekdr önemsemeyecgm desekte kafamız takılıyor. Bnmde transfer snrasi 3. Günüm suan
Cnm 6. Gün kanda salgılanmaya baslıyor diyorlar 7. Gün fln daha net belli olur. Sabredemem dersen en erkn 7. Gün bak. Bnm test günüm 9. Gün mesela. Ama bn 8. Gün kan vercegm varsa cıkar diye düşünyrmKaç gün sonra artar acaba
Hadi hayırlısı olsun canım.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınMerhaba benimde ilk tüp bebek deneyimim oldu 27 kasım da antakya mozaik tup bebek merkezinde 2 tane koyuldu heyecanla bekliyoruz sonucları rabbim herkesin kucağını doldursun
Merhabalar canım ben de mozaikteyim doktorun kim? Ben de 2 tane koydurmak istiyorum ya hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.Merhaba benimde ilk tüp bebek deneyimim oldu 27 kasım da antakya mozaik tup bebek merkezinde 2 tane koyuldu heyecanla bekliyoruz sonucları rabbim herkesin kucağını doldursun
Amin canım cümlemizin inşallahHadi hayırlısı olsun canım.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?