2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım biliyorum çok erken ama hastanede çalışıyorum laboratuvardaki arkadaş bakalım deyince hemen tamam dedim cuma günü transferim olmuştu yani 5. Günün bugün 4.25 çıktı yani negatif

Kaçıncı gün emriyosu

Cnm blkide yeni başlayacak cnku 6. Gün kanda bhcg dolaşıyr deniyor. 5. Gün embrıyosu için. Sıfır cıkmamıs değerin bnce ilerleyecek. Stres yapma erkenden bakmak insanı strese sokuyor nekdr önemsemeyecgm desekte kafamız takılıyor. Bnmde transfer snrasi 3. Günüm suan

Kaç gün sonra artar acaba

Bende perşembe günü doktora gideceğim. Başlıyoruz tüp bebeğe
İlk defa deneyeceğiz. 1.5 yıl ilaç tedavisi gördüm. Son bir yıldır da iğneli tedavi görüyorum ama olmadı. Pko sendromu var bende. Tek sorunumuz bu. Bütün doktorlar ilaçla iğneyle olur mutlaka dedi ama olmadı maalesef. Aslında iki kere oldu lakin ikisi de düştü
Neyse olacak bu sefer, inanıyorum.
Hepinize bol şans dilerim Bol bol dua edelim. Allahım dileyen isteyen herkese hayırlısını versin.

Merhaba benimde ilk tüp bebek deneyimim oldu 27 kasım da antakya mozaik tup bebek merkezinde 2 tane koyuldu heyecanla bekliyoruz sonucları rabbim herkesin kucağını doldursun
Merhabalar canım ben de mozaikteyim doktorun kim? Ben de 2 tane koydurmak istiyorum ya hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.

mrb kızlar ben iğneleri kullandım
bugün de çatlama iğnesi yaptım
perşembe toplama ve hafta ya hafta başı transfer gerçekleşecek

yarın kandil bol bol dualar edelim inş
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…