- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.301
Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım biliyorum çok erken ama hastanede çalışıyorum laboratuvardaki arkadaş bakalım deyince hemen tamam dedim cuma günü transferim olmuştu yani 5. Günün bugün 4.25 çıktı yani negatif
Koray altunay canım harika bir doktor ortağı unit bey de çok bilgili ilk görüşmem ve tedavi sürecinin yarısı ümit bey ile geçti her ikisinide tavsiye ederim.Merhabalar canım ben de mozaikteyim doktorun kim? Ben de 2 tane koydurmak istiyorum ya hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
Benim 3 günüm ancak üşüme yok kendimi çok sıcak tutuyorum bu süreçte usumemeye dikkat etmelisin vücudun kasilmasin canimKızlarrrr çokkk üşüorum dün akşamdan beri titriorum elim ayagım buz kestiiiii ısınamıorummm bnm gbi olan varmı bgn 7.günümmm
Bndede bişe yoktu dünnakşmdan beri titrio elim ayagım buz tuttu titremem geçmioBenim 3 günüm ancak üşüme yok kendimi çok sıcak tutuyorum bu süreçte usumemeye dikkat etmelisin vücudun kasilmasin canim
Canım internetteki erken gebelik belirtilerine baktım da .. Akşamları aşırı üşüme hatta titreme yazıyordu :)) İnşallah bebiş gelmiştir de üşütüyordur annesiniBndede bişe yoktu dünnakşmdan beri titrio elim ayagım buz tuttu titremem geçmio
Hayırlı kandiller canım , Allah sonu hayır olan tüm dualarımızı kabul etsin inşallahKandilimiz mübarek olsun canlar.
Bende kasim ayinda tedavime basladim,simdilik her sey yolunda hafta sonu yumurta toplanicak.Allah bu mubarek günde hepimizin dileklerini gerceklestirsin.Herkese mutlu haberler..Kasım ayinda başlicak başka kimse yok mu arkadaşlar nerdesiniz
Bende aynı sekildeyim canım ev sıcak ayaklarımda çorap terlik olmasına rağmen isinmiyor bir türlüKızlarrrr çokkk üşüorum dün akşamdan beri titriorum elim ayagım buz kestiiiii ısınamıorummm bnm gbi olan varmı bgn 7.günümmm
Ve itiraf ediyorum bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah bu sefer olurBende aynı sekildeyim canım ev sıcak ayaklarımda çorap terlik olmasına rağmen isinmiyor bir türlübenimde 8.günüm
Bir hayli belirgin canım, gözün aydın olsun. Rabbim hayırla, sağlıkla kucağında göstersin.Ve itiraf ediyorum bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah bu sefer olur Eki Görüntüle 2073274
Amin canım inşallah cuma günü test günüm bekliycem bakalım inşallah güzel bi değer çıkar benim ilk denemem kimyasal gebelik oldu onun için sevinemiyorum şuanBir hayli belirgin canım, gözün aydın olsun. Rabbim hayırla, sağlıkla kucağında göstersin.
Kaçıncı günde yaptın testiVe itiraf ediyorum bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah bu sefer olur Eki Görüntüle 2073274
Dondurulmuş 5.gün embriyosu bir tane transfer edildi bugün 8.günümKaç
Kaçıncı günde yaptın testi
Haklısın canım, fakat moralini yüksek tutman lazım ve şu anda sevinme zamanı. Şimdi bile kan versen yüksek bir değerle karşılaşacaksın, içime öyle doğuyor.Amin canım inşallah cuma günü test günüm bekliycem bakalım inşallah güzel bi değer çıkar benim ilk denemem kimyasal gebelik oldu onun için sevinemiyorum şuan
Sağol canım inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirimHaklısın canım, fakat moralini yüksek tutman lazım ve şu anda sevinme zamanı. Şimdi bile kan versen yüksek bir değerle karşılaşacaksın, içime öyle doğuyor.
Rahat ol canım, çokta kat kat giyinme. Ateşini ölç mümkünse ve bol su tüket.Cnmmm hiçç sorma yaaa titreme kat kat giyindimmm donma tehlikesi geçiriom sankiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?