- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.321
Cnmmm bnmmm rabbimmm sölettiiiii aminnnn hepimizzzz hamişşşşş olalımmmmCanım internetteki erken gebelik belirtilerine baktım da .. Akşamları aşırı üşüme hatta titreme yazıyordu :)) İnşallah bebiş gelmiştir de üşütüyordur annesini
Ellerimm morardı tırnaklarımmm o denliii donuommmmRahat ol canım, çokta kat kat giyinme. Ateşini ölç mümkünse ve bol su tüket.
amiin canim mubarek gunun hurmetineCnmmm bnmmm rabbimmm sölettiiiii aminnnn hepimizzzz hamişşşşş olalımmmm
Ateşini ölçtün mü canım?Ellerimm morardı tırnaklarımmm o denliii donuommmm
Yokkk ölçmedim cnmAteşini ölçtün mü canım?
Ateşin yoksa tamam, kat kat giyin.
Cnmmm gözünaydınnnn gayet net gelsinnn bebişlerrrrVe itiraf ediyorum bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah bu sefer olur Eki Görüntüle 2073274
Ohh masallah canim tebrik ederim2.degerim 864 olmus kizlar. Cok sukurr bin sukur...
valla bende 6.gün yapmıştım çook silikti seninki gayet belli inşallah değerlerin de güzel çıkar hayırlı olsun şimdiden :))Ve itiraf ediyorum bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah bu sefer olur Eki Görüntüle 2073274
Sagol canim...Ohh masallah canim tebrik ederim
Sağolun kızlar inşallah devamı gelir allah isteyen herkese nasip etsinvalla bende 6.gün yapmıştım çook silikti seninki gayet belli inşallah değerlerin de güzel çıkar hayırlı olsun şimdiden :))
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sanaKızlar transferim yapıldı bugün artık bekleme asamasindayim
Gayet belli annesiVe itiraf ediyorum bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah bu sefer olur Eki Görüntüle 2073274
Masallah cnm2.degerim 864 olmus kizlar. Cok sukurr bin sukur...
Cnm takip edemiyorum bu aralar naptin test falan yaptinmi? Nasil hissediyon kendini inşallah güzel haberler verirsin bizeEllerimm morardı tırnaklarımmm o denliii donuommmm
Sağol canım inşHayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana
merhabaVe itiraf ediyorum bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah bu sefer olur Eki Görüntüle 2073274
Cnmmm maşallahhh bebişlerine darısı bize cnmmm2.degerim 864 olmus kizlar. Cok sukurr bin sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?