2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Evet orada oldum çok sıcak bir ekipti ben mutlu çıktım transferden vallahi igneyede daha baslamadim göbekten yapıyorsun dimi püf noktası var mı kullanımın.
Ordakı ekibi bende beğendim
Nekdar yattın orda. Valla diğer iğneler gibi vuruyorum ama hanı diger iğne gbi 10 sn bekletme morarır. Benım dalgınlığıma geldi oyle yaptım

Ordakı ekibi bende beğendim
Nekdar yattın orda. Valla diğer iğneler gibi vuruyorum ama hanı diger iğne gbi 10 sn bekletme morarır. Benım dalgınlığıma geldi oyle yaptım
Transferden odaya kadar eşlik eden hemşire 10 dakika yat sonra tuvalete gidebilirsin dedi bende öyle yaptım kalktım uzerimi değiştirip tuvalete gittim sonra sanırım 30 35 dakika sonra doktor geldi konuştuk ve çıktık.

Evet az yatırıyolar bi ona sinir olmuştum. Doktor cok sıkışık yptı transveri cıktıktan snra 10 dk zor bekledım yatakta sancı girdi resmen. Cok skışık olmak ıstemıyodum hemn wc ye gtmemek için

Evet az yatırıyolar bi ona sinir olmuştum. Doktor cok sıkışık yptı transveri cıktıktan snra 10 dk zor bekledım yatakta sancı girdi resmen. Cok skışık olmak ıstemıyodum hemn wc ye gtmemek için
Bende çok sıkışık girdim saolsun Bülent bey sondayla boşalttı birazini da öyle yaptı transferi oyuzden yattim 10 dakika sorun olmadı bide benim donmus embriyo transferi yapıldı ikitane yerleştirildi ekranda gösterdiler ne söyleyeceğimi şaşırmıştım heyecandan inşallah hepimiz için hayırlısı olur okadar araftayimki ne hissedecegimi bilmiyorum.

Bende ekranda gördüm çok iyi gitti falan dedi ama artık hayırlısı 5. Gün 1kalitedeydi embryo.rabbım ol desin 2. 3. Gün hiç farketmiyo vallahi

Bende ekranda gördüm çok iyi gitti falan dedi ama artık hayırlısı 5. Gün 1kalitedeydi embryo.rabbım ol desin 2. 3. Gün hiç farketmiyo vallahi
Gerçekten öyle canım inşallah iyi haberlerimizi vereceğiz birbirimize yarın olumlu düşün olumlu olsun kuzum.

Tüp bebek tedavisine basladim.Yumurta toplandıktan kac gün sonra transfer oluyor,kisiden kisiye degisirmiş fakat asağı yukarı kac gün sonra transfer olunur fikriniz var mı

Tüp bebek tedavisine basladim.Yumurta toplandıktan kac gün sonra transfer oluyor,kisiden kisiye degisirmiş fakat asağı yukarı kac gün sonra transfer olunur fikriniz var mı
Canim kaç yumurta toplandigina göre değişir
genelde 3.gün transfer ediliyor ama 10 tane den fazla yumurtan varsa 5.güne kadar bekliyorlar

TeDavin hayırlı ugurlu olsun inşallah sonunda allah yüzünü güldür yaş kaç sizde sorun ne

Merhaba arkadaşlar , hepimizin Allah yardımcısı olsun, Acıbadem Maslak Bülent Tıraşla cumartesi günü iğnelere başladık , salı kontrolde iyi gitti herşey cumartesi sabahtı 2. Kontrol , 8. Gün ama ben bugün yumurtalarımın erken çatladığını anladım iççamaşarımdan , sağ taraftakiler tembel yavaş büyüyor diye merionalın dozunu artırmıştı doktor bey, biraz moralim bozuldu

Yumurta catalamamıştır canım çatlatma ignesini vurmadan catlamamasi gerek
Catlamamasi icin koruma ignesi vermedimi doktor sana

Yumurta catalamamıştır canım çatlatma ignesini vurmadan catlamamasi gerek
Catlamamasi icin koruma ignesi vermedimi doktor sana
Sağdakiler yavaş gelişiyor diye vermedi 2 tanesi büyüktü muhtemelen onlar çatlamıştır, artık şansım yok mudur kızlar sağda 3 yavaş büyüyen solda 8 tane vardı muhtemelen soldakilerden çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…