- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.461
Hıı anladım canım benımIzmirde oturuyom ama konyada tedavi goruyorum cnm
Tatlım sen kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun Bülent bey bana Hibor verdi ama cumartesi günü kullanmaya başlayacağım acaba sana da verdimi diye merak ettim.Hıı anladım canım benım
İnşaAllah canım tek duamız oAmin canım Allah ın izniyle olacak rabbim derdimize derman verecek inşallah.
Verdi canım bugün 3. Günüm vuruyorum. Memorılde oldun demi sendeTatlım sen kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun Bülent bey bana Hibor verdi ama cumartesi günü kullanmaya başlayacağım acaba sana da verdimi diye merak ettim.
Evet orada oldum çok sıcak bir ekipti ben mutlu çıktım transferden vallahi igneyede daha baslamadim göbekten yapıyorsun dimi püf noktası var mı kullanımın.Verdi canım bugün 3. Günüm vuruyorum. Memorılde oldun demi sende
İnşaAllah canım. Çok ihtiyacım var dua'ya.. Allahım yüzümüzü güldürsün
Ordakı ekibi bende beğendimEvet orada oldum çok sıcak bir ekipti ben mutlu çıktım transferden vallahi igneyede daha baslamadim göbekten yapıyorsun dimi püf noktası var mı kullanımın.
Hiç kimse anlayamaz canımmmhep beraber edicez tab8
bizi bizden daha iyi kim anlar
Transferden odaya kadar eşlik eden hemşire 10 dakika yat sonra tuvalete gidebilirsin dedi bende öyle yaptım kalktım uzerimi değiştirip tuvalete gittim sonra sanırım 30 35 dakika sonra doktor geldi konuştuk ve çıktık.Ordakı ekibi bende beğendim
Nekdar yattın orda. Valla diğer iğneler gibi vuruyorum ama hanı diger iğne gbi 10 sn bekletme morarır. Benım dalgınlığıma geldi oyle yaptım
Evet az yatırıyolar bi ona sinir olmuştum. Doktor cok sıkışık yptı transveri cıktıktan snra 10 dk zor bekledım yatakta sancı girdi resmen. Cok skışık olmak ıstemıyodum hemn wc ye gtmemek içinTransferden odaya kadar eşlik eden hemşire 10 dakika yat sonra tuvalete gidebilirsin dedi bende öyle yaptım kalktım uzerimi değiştirip tuvalete gittim sonra sanırım 30 35 dakika sonra doktor geldi konuştuk ve çıktık.
Bende çok sıkışık girdim saolsun Bülent bey sondayla boşalttı birazini da öyle yaptı transferi oyuzden yattim 10 dakika sorun olmadı bide benim donmus embriyo transferi yapıldı ikitane yerleştirildi ekranda gösterdiler ne söyleyeceğimi şaşırmıştım heyecandan inşallah hepimiz için hayırlısı olur okadar araftayimki ne hissedecegimi bilmiyorum.Evet az yatırıyolar bi ona sinir olmuştum. Doktor cok sıkışık yptı transveri cıktıktan snra 10 dk zor bekledım yatakta sancı girdi resmen. Cok skışık olmak ıstemıyodum hemn wc ye gtmemek için
Bende ekranda gördüm çok iyi gitti falan dedi ama artık hayırlısı 5. Gün 1kalitedeydi embryo.rabbım ol desin 2. 3. Gün hiç farketmiyo vallahiBende çok sıkışık girdim saolsun Bülent bey sondayla boşalttı birazini da öyle yaptı transferi oyuzden yattim 10 dakika sorun olmadı bide benim donmus embriyo transferi yapıldı ikitane yerleştirildi ekranda gösterdiler ne söyleyeceğimi şaşırmıştım heyecandan inşallah hepimiz için hayırlısı olur okadar araftayimki ne hissedecegimi bilmiyorum.
Gerçekten öyle canım inşallah iyi haberlerimizi vereceğiz birbirimize yarın olumlu düşün olumlu olsun kuzum.Bende ekranda gördüm çok iyi gitti falan dedi ama artık hayırlısı 5. Gün 1kalitedeydi embryo.rabbım ol desin 2. 3. Gün hiç farketmiyo vallahi
İnşaAllah tatlım hakkımızda hayırlısı neyse rabbim bize onu yaşatsınGerçekten öyle canım inşallah iyi haberlerimizi vereceğiz birbirimize yarın olumlu düşün olumlu olsun kuzum.
Tüp bebek tedavisine basladim.Yumurta toplandıktan kac gün sonra transfer oluyor,kisiden kisiye degisirmiş fakat asağı yukarı kac gün sonra transfer olunur fikriniz var mıArkadaslar 6 senelik evliyim
2 başarısız aşılamam
DondurulMuş emriyolarimla yola devam ediyorum
Ilk defa mı başladiniz
kaçıncı denemeniz
Yada hangi aşamadasınız buyurun beraber dertleşelim
ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
Canim kaç yumurta toplandigina göre değişirTüp bebek tedavisine basladim.Yumurta toplandıktan kac gün sonra transfer oluyor,kisiden kisiye degisirmiş fakat asağı yukarı kac gün sonra transfer olunur fikriniz var mı
TeDavin hayırlı ugurlu olsun inşallah sonunda allah yüzünü güldür yaş kaç sizde sorun neTüp bebek tedavisine basladim.Yumurta toplandıktan kac gün sonra transfer oluyor,kisiden kisiye degisirmiş fakat asağı yukarı kac gün sonra transfer olunur fikriniz var mı
Yumurta catalamamıştır canım çatlatma ignesini vurmadan catlamamasi gerekMerhaba arkadaşlar , hepimizin Allah yardımcısı olsun, Acıbadem Maslak Bülent Tıraşla cumartesi günü iğnelere başladık , salı kontrolde iyi gitti herşey cumartesi sabahtı 2. Kontrol , 8. Gün ama ben bugün yumurtalarımın erken çatladığını anladım iççamaşarımdan , sağ taraftakiler tembel yavaş büyüyor diye merionalın dozunu artırmıştı doktor bey, biraz moralim bozuldu
Sağdakiler yavaş gelişiyor diye vermedi 2 tanesi büyüktü muhtemelen onlar çatlamıştır, artık şansım yok mudur kızlarYumurta catalamamıştır canım çatlatma ignesini vurmadan catlamamasi gerek
Catlamamasi icin koruma ignesi vermedimi doktor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?