- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.481
Canim sen nasıl anladın çatladığınıSağdakiler yavaş gelişiyor diye vermedi 2 tanesi büyüktü muhtemelen onlar çatlamıştır, artık şansım yok mudur kızlarsağda 3 yavaş büyüyen solda 8 tane vardı muhtemelen soldakilerden çatladı
Canım yumurta çatladı anlamına gelmez. Yumurta büyüdüğündede akıntı oluyor.. bu konuda bilgi edinmek içinde doktoruna sor seni bilgilendirsin rahatlamış olursun.Merhaba arkadaşlar , hepimizin Allah yardımcısı olsun, Acıbadem Maslak Bülent Tıraşla cumartesi günü iğnelere başladık , salı kontrolde iyi gitti herşey cumartesi sabahtı 2. Kontrol , 8. Gün ama ben bugün yumurtalarımın erken çatladığını anladım iççamaşarımdan , sağ taraftakiler tembel yavaş büyüyor diye merionalın dozunu artırmıştı doktor bey, biraz moralim bozuldu
Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız ama bilirsiniz emin olmak için de gittim doktora şimdi çıktım bir sorun görmedi ama iyi ki gelmişim cetrotide verdi , yarın sabah yine randevu verdi , öpüyorum sizi kızlarCanım yumurta çatladı anlamına gelmez. Yumurta büyüdüğündede akıntı oluyor.. bu konuda bilgi edinmek içinde doktoruna sor seni bilgilendirsin rahatlamış olursun.
amiin hepimiz için inşallah canım. Birbirimizle takipleşeceğiz.. Allah ım güldürsün yüzümüzü inşallah.aynı benim gibi olmuş canım bende opu oldum bugün
içini ferah tut 1 tane olsun kaliteli olsun
hiç olmayanlar var
pozitif düşün pozitif olsun
Npyn cnm gittin mi kan vermeyeCanım yumurta çatladı anlamına gelmez. Yumurta büyüdüğündede akıntı oluyor.. bu konuda bilgi edinmek içinde doktoruna sor seni bilgilendirsin rahatlamış olursun.
Inşallah canım, çok sağol!Insallah 2 side en iyi sekilde dollenir.. guzel haberler verirsin insallah bize
Hayır canım ya. Eşimin gelmesini bekliyorumNpyn cnm gittin mi kan vermeye
Valla canım benım arkadasta kontrle gitcek diye yaptı ağda.ama ben korkarım kendimi çok kasıyorum çünküKizlar gunaydin.. size sorum olacak; bu tedavi suresince agda yapilmasi yasaktir degil mi? Cok ozur dilerim sizden, ama direk arayip soramadim doktoruma erkek oldugu icin..
Acaba zarari olur mu? Sonucta sekerli bir sey ne bileyim... bilemedim. Sen ne yaptin kan vermeye mi gidiyorsunValla canım benım arkadasta kontrle gitcek diye yaptı ağda.ama ben korkarım kendimi çok kasıyorum çünkü
Acaba zarari olur mu? Sonucta sekerli bir sey ne bileyim... bilemedim. Sen ne yaptin kan vermeye mi valla canım net bi bilgim yok. Evet canım kan vermeye gidicem
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah.Hayır canım ya. Eşimin gelmesini bekliyorum
Insallah cnm insallah yarinda alirizkızlarr günaydın bugün çok güzel bir gün ve ben inanıyorum kiii çook güzel haberler alacağız bugünn İNŞAALLAH AMİN
Gözün aydın canım Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah.Bugün kan verdim 10.gün 379.11 çıktı kızlar oldu galiba bu sefer lekelenmeler tutunmaymis
Gozunaydin cnm evde hic test yapmis miydinBugün kan verdim 10.gün 379.11 çıktı kızlar oldu galiba bu sefer lekelenmeler tutunmaymis
Amin canim sagol Allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canım Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah.
Bu konuyu bende cok merak ediyorum kontrolden önce boyle bir islem yapmam lazim aceba zarari olir muKizlar gunaydin.. size sorum olacak; bu tedavi suresince agda yapilmasi yasaktir degil mi? Cok ozur dilerim sizden, ama direk arayip soramadim doktoruma erkek oldugu icin..
Sağol canım. Evet 8.gün idrar testinde çıkmıştı ayni gun pembe leke geldi olmadı dedim sonra düşük önleyici iğne verdiler. Dün 9.gün yine idrar testi yaptım daha koyu çıkmıştıGozunaydin cnm evde hic test yapmis miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?