- 22 Temmuz 2017
- 45.728
- 135.285
- 598
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.501
Gözün aydın olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağında göstersin.Bugün kan verdim 10.gün 379.11 çıktı kızlar oldu galiba bu sefer lekelenmeler tutunmaymis
Ah çok sevindim canım uzun zamandır senden bu haberi almak için takip ediyodum çok mutlu oldum gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsinBugün kan verdim 10.gün 379.11 çıktı kızlar oldu galiba bu sefer lekelenmeler tutunmaymis
Sağol canım Allah razı olsun. Dualarım sizlerleGözün aydın olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağında göstersin.
Sağol canım benim hatırlıyorum seni aynı dertten muzdariptik benim kistim bu ay küçülmüştü belki onun etkisi de olmuştur. Allah tamamına erdirir inşallah darısı basinaAh çok sevindim canım uzun zamandır senden bu haberi almak için takip ediyodum çok mutlu oldum gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin
İnşallah canım bu ay aşılama yaptırdım bende şuan sonuç bekliyorum olmadı tüp bebekle devam edicem. Ama sana gercekten cok sevindim maşallah diyelim nazar değmesinSağol canım benim hatırlıyorum seni aynı dertten muzdariptik benim kistim bu ay küçülmüştü belki onun etkisi de olmuştur. Allah tamamına erdirir inşallah darısı basina
Ya bende 9. Günüm 5. Gün embriyosu ama yaptim cikmadiSağol canım. Evet 8.gün idrar testinde çıkmıştı ayni gun pembe leke geldi olmadı dedim sonra düşük önleyici iğne verdiler. Dün 9.gün yine idrar testi yaptım daha koyu çıkmıştı
Herkesin aynı olmuyormuş canım bence kötü düşünme kan testi kesin sonuç benim ilk denememde de aynı gün yapmistm çıktı ama değer düşük çıktı kimyasal gecenin yaşadım. Insallah senin değerin de iyi çıkacak korkmaYa bende 9. Günüm 5. Gün embriyosu ama yaptim cikmadi
Insallah cnm zaten 3 liralik markasi bile bi degisik testHerkesin aynı olmuyormuş canım bence kötü düşünme kan testi kesin sonuç benim ilk denememde de aynı gün yapmistm çıktı ama değer düşük çıktı kimyasal gecenin yaşadım. Insallah senin değerin de iyi çıkacak korkma
Insallah gerek kalmaz tüp bebeğe aşılaman tutar canım seninde mutlu haberlerini alırız hakkında hayırlısı olsun bu benim 2 aşılama 1 tüp toplam 4.denememİnşallah canım bu ay aşılama yaptırdım bende şuan sonuç bekliyorum olmadı tüp bebekle devam edicem. Ama sana gercekten cok sevindim maşallah diyelim nazar değmesin
İnşallah ya ama adet ağrım var iki gündür çok fena buseferde olmadı gibi ama olsun senin sayende tekrar umut doğdu içime moral oldunInsallah gerek kalmaz tüp bebeğe aşılaman tutar canım seninde mutlu haberlerini alırız hakkında hayırlısı olsun bu benim 2 aşılama 1 tüp toplam 4.denemem
Cnmmmm hayırlı ugurlu olsunnnn cnmmm bebişinnnn darısı bizlereInsallah gerek kalmaz tüp bebeğe aşılaman tutar canım seninde mutlu haberlerini alırız hakkında hayırlısı olsun bu benim 2 aşılama 1 tüp toplam 4.denemem
Sağol canım darısı başına. Benim önce açık pembe geldi ama çok az ertesi gün kahverengi tortu gibiydi o da çok az geldi sonra kesildi bi daha gelmedi karın kasık ağrılarım oldu korktum ama kahverengi lekelenmeler olabilir dedi doktorum.Cnmmmm hayırlı ugurlu olsunnnn cnmmm bebişinnnn darısı bizlerecnm bnmde dün lekelenmem oldu kahverengi senin nasıldı lekelenmen cnm??
Canım umudunu hic kaybetme vakti zamanı gelmişse zaten olur kisti büyük olanların bile normal yoldan oluyor çok duydum ben yeterki Rabbim ol desin. Ben her negatifte tabiki üzüldüm ağladım ama isyan etmedim hatta ağlayınca bile korktum isyana mi düşüyorum diye çok dua etİnşallah ya ama adet ağrım var iki gündür çok fena buseferde olmadı gibi ama olsun senin sayende tekrar umut doğdu içime moral oldun
Benim kan sonucum 0.100 çıktı yine olmadı yani yapcak bişi yok hayırlısıCanım umudunu hic kaybetme vakti zamanı gelmişse zaten olur kisti büyük olanların bile normal yoldan oluyor çok duydum ben yeterki Rabbim ol desin. Ben her negatifte tabiki üzüldüm ağladım ama isyan etmedim hatta ağlayınca bile korktum isyana mi düşüyorum diye çok dua et
Vakit kaybetme tüp bebek dene canım yaş ne kadar erkense şans o kdar artyormuş doktorum iyiki erken başlamışsınız demişti. Kalbini bozma olacak inşallah hayırlısıylaBenim kan sonucum 0.100 çıktı yine olmadı yani yapcak bişi yok hayırlısı
Valla dogru net sonucu ogrenemedim ama sanki cok dogru degilmis gibi geliyor bana..Bu konuyu bende cok merak ediyorum kontrolden önce boyle bir islem yapmam lazim aceba zarari olir mu
Ben ilk gebeligimde hic dusunmeden yaptirmistim (normal yolla hamile kalmistim) herhangi bir sorun olmadi sukur ama simdi durum farkli nefes almaya bile korkuyorum bazen ki bu biraz kasarValla dogru net sonucu ogrenemedim ama sanki cok dogru degilmis gibi geliyor bana..
Bende dogal yolla kalsaydim hamile gozum kapali gider yaptirirdim. Ama iste bizim hassas tedaviyle hamile kaldigimiz icin cok endise duyuyoruzBen ilk gebeligimde hic dusunmeden yaptirmistim (normal yolla hamile kalmistim) herhangi bir sorun olmadi sukur ama simdi durum farkli nefes almaya bile korkuyorum bazen ki bu biraz kasar
gözün aydın canimm çok mutlu oldum adına:))Sağol canım Allah razı olsun. Dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?