2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Ah çok sevindim canım uzun zamandır senden bu haberi almak için takip ediyodum çok mutlu oldum gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin
Sağol canım benim hatırlıyorum seni aynı dertten muzdariptik benim kistim bu ay küçülmüştü belki onun etkisi de olmuştur. Allah tamamına erdirir inşallah darısı basina

Sağol canım benim hatırlıyorum seni aynı dertten muzdariptik benim kistim bu ay küçülmüştü belki onun etkisi de olmuştur. Allah tamamına erdirir inşallah darısı basina
İnşallah canım bu ay aşılama yaptırdım bende şuan sonuç bekliyorum olmadı tüp bebekle devam edicem. Ama sana gercekten cok sevindim maşallah diyelim nazar değmesin

Ya bende 9. Günüm 5. Gün embriyosu ama yaptim cikmadi
Herkesin aynı olmuyormuş canım bence kötü düşünme kan testi kesin sonuç benim ilk denememde de aynı gün yapmistm çıktı ama değer düşük çıktı kimyasal gecenin yaşadım. Insallah senin değerin de iyi çıkacak korkma

Insallah cnm zaten 3 liralik markasi bile bi degisik test

İnşallah canım bu ay aşılama yaptırdım bende şuan sonuç bekliyorum olmadı tüp bebekle devam edicem. Ama sana gercekten cok sevindim maşallah diyelim nazar değmesin
Insallah gerek kalmaz tüp bebeğe aşılaman tutar canım seninde mutlu haberlerini alırız hakkında hayırlısı olsun bu benim 2 aşılama 1 tüp toplam 4.denemem

Insallah gerek kalmaz tüp bebeğe aşılaman tutar canım seninde mutlu haberlerini alırız hakkında hayırlısı olsun bu benim 2 aşılama 1 tüp toplam 4.denemem
İnşallah ya ama adet ağrım var iki gündür çok fena buseferde olmadı gibi ama olsun senin sayende tekrar umut doğdu içime moral oldun

Cnmmmm hayırlı ugurlu olsunnnn cnmmm bebişinnnn darısı bizlere cnm bnmde dün lekelenmem oldu kahverengi senin nasıldı lekelenmen cnm??

Cnmmmm hayırlı ugurlu olsunnnn cnmmm bebişinnnn darısı bizlere cnm bnmde dün lekelenmem oldu kahverengi senin nasıldı lekelenmen cnm??
Sağol canım darısı başına. Benim önce açık pembe geldi ama çok az ertesi gün kahverengi tortu gibiydi o da çok az geldi sonra kesildi bi daha gelmedi karın kasık ağrılarım oldu korktum ama kahverengi lekelenmeler olabilir dedi doktorum.
leke olunca istirahat et yat demişti doktorum. Tutunma oluyormuş bende ilk defa yaşadım

İnşallah ya ama adet ağrım var iki gündür çok fena buseferde olmadı gibi ama olsun senin sayende tekrar umut doğdu içime moral oldun
Canım umudunu hic kaybetme vakti zamanı gelmişse zaten olur kisti büyük olanların bile normal yoldan oluyor çok duydum ben yeterki Rabbim ol desin. Ben her negatifte tabiki üzüldüm ağladım ama isyan etmedim hatta ağlayınca bile korktum isyana mi düşüyorum diye çok dua et

Benim kan sonucum 0.100 çıktı yine olmadı yani yapcak bişi yok hayırlısı

Evet adetimi beklicem bu ay tüple devam hayırlısı neyse o olsun bu sefer hazırlıklıydım bu sonuca onun için çok üzülmedim vardır bir hayır

Valla dogru net sonucu ogrenemedim ama sanki cok dogru degilmis gibi geliyor bana..
Ben ilk gebeligimde hic dusunmeden yaptirmistim (normal yolla hamile kalmistim) herhangi bir sorun olmadi sukur ama simdi durum farkli nefes almaya bile korkuyorum bazen ki bu biraz kasar

Ben ilk gebeligimde hic dusunmeden yaptirmistim (normal yolla hamile kalmistim) herhangi bir sorun olmadi sukur ama simdi durum farkli nefes almaya bile korkuyorum bazen ki bu biraz kasar
Bende dogal yolla kalsaydim hamile gozum kapali gider yaptirirdim. Ama iste bizim hassas tedaviyle hamile kaldigimiz icin cok endise duyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…