- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.581
Super canimm cok sagol!Surekli yatmamak gerekiyormus. Sadece agir isler yapma dendi bana. Onun disinda gez toz kafani dagit bence. Cok stresli bir tedaviden gectik bizim su an morale ihtiyacimiz var. Protein agirlikli beslenmem soylendi birde bana. Ve bol su. Hatta amerikali bir doktorun onerisini okudum hic bir sey yemesseniz bile bol su icin demis. Su hayattir derler ya bosa demiyorlar sanirim.
İnşallah arkadaşımCanım yeni yeni artmaya başlıyor sanırım bence bebiş var gözün aydın
2 gün sonra tekrar yaptırırsın
Canım sen geçen hafta cuma transfer olmadın mı?İnşallah arkadaşım
Sabah aç karına bir yemek kaşığı halis zeytin yağı ve bolca su ya da akşamdan bir bardak sıcak suyun içine 3 adet kayısı, onuda sabah aç karına suyunu içip kayısılarını tüketebilirsin.Kızlar kabızlık için bi öneriniz var mı transferin 6. Günü ve opudan bu yana çıkamıyorum.
Sağolasın canım denicem. Çok fena ağrı yapmaya başladı. Bu şekilde başına gelen var mı acaba tutunmaya engel mi kabızlıkSabah aç karına bir yemek kaşığı halis zeytin yağı ve bolca su ya da akşamdan bir bardak sıcak suyun içine 3 adet kayısı, onuda sabah aç karına suyunu içip kayısılarını tüketebilirsin.
Banada şurup vermişti doktor duphalac diye ondan içiyorum zararı yok demiştiKızlar kabızlık için bi öneriniz var mı transferin 6. Günü ve opudan bu yana çıkamıyorum.
Evet canım, kabızlık tutunmayı etkiliyor. Gerekirse doktorunu ara, ilaç önerebilir.Sağolasın canım denicem. Çok fena ağrı yapmaya başladı. Bu şekilde başına gelen var mı acaba tutunmaya engel mi kabızlık
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırsın inşallahhKızlarrr bugün 10.günüm 5.gün embriyosu diye dayanamadım ve kan testi verdim eşimle beraber pazartesi tek gidip yapamam diye dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlısı buymuş canım, şükür ki tutunacak dalın bir evladın var. Rabbim ona sağlıklı ömür versin. Yine denersiniz nasipse.Kızlar sonucum 0
Teşekkürler cnm amin cnm aynen bnde senin gbi düşündüm hayırlı ve saglıkla olacaksa olsun yoksa hiç olmasın hep duam... rabbim sizlere tez zamanda nasip etsin saglıcakla kalınHayırlısı buymuş canım, şükür ki tutunacak dalın bir evladın var. Rabbim ona sağlıklı ömür versin. Yine denersiniz nasipse.
Doktorun ya da hemsiren ile gorus canim. Bana demislerdi bizi arayin bir ilac verecegiz diye...Kızlar kabızlık için bi öneriniz var mı transferin 6. Günü ve opudan bu yana çıkamıyorum.
Canim ne cikti kan degerin? Ne oldu ?Ewt cnm kan verdim geldim bekliyorum ogleden sonra haber edecekler
Canim son adet tarihini baz alacaksin15 kasim tramsfer tarihi? Kac haftalk gebelik oluyor kizlar kafam cok karisti! Nette 6 haftalik hesapliyor bu ne yahu?
Embriyo transferi diyor siteler anlmadim bende bisi. Klasik normal hamilelikler gibi oyle mi? Sonadet tarih baslangici yaniCanim son adet tarihini baz alacaksin
Kaçıncı gün embriyosu?15 kasim tramsfer tarihi? Kac haftalk gebelik oluyor kizlar kafam cok karisti! Nette 6 haftalik hesapliyor bu ne yahu?
3. gün embriyosu ise 4+5 haftalık, 5. gün embriyosu ise 5+0 haftalık canım.Embriyo transferi diyor siteler anlmadim bende bisi. Klasik normal hamilelikler gibi oyle mi? Sonadet tarih baslangici yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?