- 17 Ocak 2017
- 2.267
- 2.513
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.541
Sağol arkadaşım hepiniz dualarımdasiniz Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlı zamanda kucaklarımızi doldursun.
Cnm çok güzel yazmışsınSağol arkadaşım hepiniz dualarımdasiniz Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlı zamanda kucaklarımızi doldursun.
kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlarımda ben umut olayım size geçen ayki denemem benimde kimyasal gebelik oldu hemde herşey çok iyi gitmişti kaliteli embriyoydu doktorum çok ümitliydi ama olmadı değerim önce 30 çıktı sonra 20. Güne kadar bi arttı bu düştü en son 545 oldu tam oldu derken yine kayıp gitti ellerimden ama hayırlısı böyleymiş demekki pes etmedim ikinci denemeye başladık öncesinde histereskopi oldum çizik atıldı rahime başka sıkıntı çıkmadı ve şuan hamileyim Allahın izniyle hâlâ sevinemiyorum tam anlamıyla ne zamanki bebeği görüp kalp atışını duyarım o zaman inanırım. Dua ile kalın..
o günleri de görürsün inş canimSağol arkadaşım hepiniz dualarımdasiniz Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlı zamanda kucaklarımızi doldursun.
kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlarımda ben umut olayım size geçen ayki denemem benimde kimyasal gebelik oldu hemde herşey çok iyi gitmişti kaliteli embriyoydu doktorum çok ümitliydi ama olmadı değerim önce 30 çıktı sonra 20. Güne kadar bi arttı bu düştü en son 545 oldu tam oldu derken yine kayıp gitti ellerimden ama hayırlısı böyleymiş demekki pes etmedim ikinci denemeye başladık öncesinde histereskopi oldum çizik atıldı rahime başka sıkıntı çıkmadı ve şuan hamileyim Allahın izniyle hâlâ sevinemiyorum tam anlamıyla ne zamanki bebeği görüp kalp atışını duyarım o zaman inanırım. Dua ile kalın..
Amin canım inşallah benim blastokist bir tane dondurulmuş embriyo transfer edildio günleri de görürsün inş canim
kalp atışını duyar bi günde kucağına alırsın
kaç tane transfer edildi ??
Hayırlı olsun canım Rabbim saglıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.. ne kadar zaman sonra başladın tedaviye düşükten sonraSağol arkadaşım hepiniz dualarımdasiniz Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlı zamanda kucaklarımızi doldursun.
Amin canım sağol. Ben adetle attim biraz sancilı bir adetti beta yüksek olduğu için. O adetimle histereskopi önerdi doktor onu oldum sonra tekrar adet olunca tabi Kasım başına denk geldi transfer için süreç başladı histereskopi de çizik atılınca şans artyormuş tutunmada aslında hiç olmaya niyetim yoktu sonra doktoruma güvendim ve oldum. Ayrıca genetik tarama (eşli) trombofili testleri yaptırdık kimyasal olunca çok şükür hepsi temiz çıktı. Birde dondurulmuş embriyoda rahim dinlendiği için ve fazla iğne ilaç kullanilmadigi için şans yüksekmişHayırlı olsun canım Rabbim saglıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.. ne kadar zaman sonra başladın tedaviye düşükten sonra
Cok rahat cikar canim. Sikma canini keseyi gorursunuzKizlar 14 gun beyan 2932 çıktı pazartesi kontrol gidicem kalp atışini duya bilirmiyim sizce 18 gün oluyor değerim iki katına çıkarsa 12000 gibi çıkması lazım
Valla canım bizle doktor hiç görüşmedi hemşireler le görüştük bidaki adetten gel dedi dondurulmuş var 2 tane. Aslında bende araştırmak istiyorum 1 normal yolla dusuk oldu 2. TuP bebek de ilk deneme kimyasal olduAmin canım sağol. Ben adetle attim biraz sancilı bir adetti beta yüksek olduğu için. O adetimle histereskopi önerdi doktor onu oldum sonra tekrar adet olunca tabi Kasım başına denk geldi transfer için süreç başladı histereskopi de çizik atılınca şans artyormuş tutunmada aslında hiç olmaya niyetim yoktu sonra doktoruma güvendim ve oldum. Ayrıca genetik tarama (eşli) trombofili testleri yaptırdık kimyasal olunca çok şükür hepsi temiz çıktı. Birde dondurulmuş embriyoda rahim dinlendiği için ve fazla iğne ilaç kullanilmadigi için şans yüksekmiş
Canım durumlarimiz çok benzer benimde 1 sene önce normal yolla kaldığım 13 haftalık gebeliğim vardı hiçbir sorun yoktu ama kontrole gittiğimde 12. Haftada kalmış kalbi durmuştu kürtaj oldum sonra bir daha hamile kalamadım. Başıma çikolata kisti çıktı bir tane ama o da çok engel değil dediler olmadı. 2 aşılama denedim tutmadı. Ilk tüp bebek kimyasal oldu. Şimdi durum ortada işte. Ama bi konuş bence doktorunla körü körüne transfer olma pihtilasmaya baktır en azından belki iğne falan kullanman gerekebilirValla canım bizle doktor hiç görüşmedi hemşireler le görüştük bidaki adetten gel dedi dondurulmuş var 2 tane. Aslında bende araştırmak istiyorum 1 normal yolla dusuk oldu 2. TuP bebek de ilk deneme kimyasal oldu
Gözün aydin cok guzel haber! Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin!Bugün kan verdim 10.gün 379.11 çıktı kızlar oldu galiba bu sefer lekelenmeler tutunmaymis
Canim icini ferah tut, hersey bizler icin... Bu ilk hayal kırıklığı degil ama son olsun insallah. Vazgecmek yok.Tutmadı arkadaşlar 0.1 negatif
Amin canim, sana da bir daha yasatmasin. Herseyde bir sukur bulmak gerek sansin devam ediyor. Vazgecmek yok. Doktorunla konus sen iste tetkikleri. İcim rahat etsin istiyorum de.Slm kızlar Nasılsıniz? Benim kimyasal gebelik oldu malesef Allah kimseye yasatmasin
Hayırlı olsun canımKizlar bgn 7. Gunum sabah idrar testi yaptim 5. Gun embriyosu testte var gibi duruyor. Hem erken gebelik hem normal gebelik testiyle yaptim
Cok sagol cnm darisi bekleyen herkese insHayırlı olsun canım
Insallah var cnm hadi hayirlisiKizlar bgn 7. Gunum sabah idrar testi yaptim 5. Gun embriyosu testte var gibi duruyor. Hem erken gebelik hem normal gebelik testiyle yaptim
aynen öyle 1 tane olsun güzel olsunArkadaslar zaten iki tane toplanan yumurtamdan biri dollenmis. Transfere gidiyorum. Kendimi 5 tane de olsa zaten 1 tane transfer edilecekti diye avutuyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Amin canimm, insallah cok sagolaynen öyle 1 tane olsun güzel olsun
böl dua et transferde
ALLAH yardımcın olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?