- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.601
2.gun embriyisuKaçıncı gün embriyosu?
4 hafta 4 günlük canım.2.gun embriyisu
Sagol canim4 hafta 4 günlük canım.
Evet ben oyle biliyorum benim 9kasim transfer tarihim 21 ekim son adet tarihim ikisine gore de 6+0 hesapliyor net? Ama gercek ölçümü tabi dr yapacak ve söyleyecek (benimki de 3.gun embriyosu)Embriyo transferi diyor siteler anlmadim bende bisi. Klasik normal hamilelikler gibi oyle mi? Sonadet tarih baslangici yani
Benimde 2.4 cıktı cnm benimde negatifTeşekkürler cnm amin cnm aynen bnde senin gbi düşündüm hayırlı ve saglıkla olacaksa olsun yoksa hiç olmasın hep duam... rabbim sizlere tez zamanda nasip etsin saglıcakla kalın
Benimde 2.4 cıktı cnm benimde negatifTeşekkürler cnm amin cnm aynen bnde senin gbi düşündüm hayırlı ve saglıkla olacaksa olsun yoksa hiç olmasın hep duam... rabbim sizlere tez zamanda nasip etsin saglıcakla kalın
Birdahaki sefere inaşşalh canım Allah büyükk vardır bir hayrı...Benimde 2.4 cıktı cnm benimde negatif
Canim cok üzüldüm gerçektenBenimde 2.4 cıktı cnm benimde negatif
Cnmmm nasippp kısmett bnde senin gbi 10.gün yptım testimi ama doktorum baya azarladı bnii 2gün snra mecbur tekrar test yapıcmBenimde 2.4 cıktı cnm benimde negatif
Allah güç kuvvet sabır versin canımBenimde 2.4 cıktı cnm benimde negatif
Bana 10. Gün yap dediler zaten cnmCnmmm nasippp kısmett bnde senin gbi 10.gün yptım testimi ama doktorum baya azarladı bnii 2gün snra mecbur tekrar test yapıcm
Amin cnm zormus gercekten ilk tedavide olumsuzu almakAllah güç kuvvet sabır versin canım
Evet ilk tedavinin olumsuz olması cok kötü. Sonuçta tüp bebeği son çare olarak görüyoduk olmayıncada başka yapılacak bişey kalmıyor. Birde hiç bi sorun yokken olmaması tüp bebekte çok fazla şansın var deyip olmamasıda çok ayrı bi acı..Amin cnm zormus gercekten ilk tedavide olumsuzu almak
Arkadaşlar karamsar olmayın zaten ilk denemede şansın daha düşün diyorlar, sonrkai denemeler var kaç kez deneyen var. Moralinizi yüksek tutun. Allahın ne zaman cevap vereceği belli olmaz... böyle başka yapılacak birşey kalmıyor falan sadece moral düşürür bunları okumayın bile, en önemli şey beyninizi rahat bırakın ki hormonlarınız düzgün çalışsın...Evet ilk tedavinin olumsuz olması cok kötü. Sonuçta tüp bebeği son çare olarak görüyoduk olmayıncada başka yapılacak bişey kalmıyor. Birde hiç bi sorun yokken olmaması tüp bebekte çok fazla şansın var deyip olmamasıda çok ayrı bi acı..
Ne olur uzulme. Biliyorum burdan uzulme demek kolaydir ama inanki umut her zaman vardir. Bak ben kimbilir senden kac yas buyuk bir kadnim rezervim kotu. Senin kadar yumurtam kalmadi. Ama ugrastim kosturdum, zordu evet. Senin her zaman sansin var ve olacak.. son yunurtana kadar devam et canim Allah var gam yok..Evet ilk tedavinin olumsuz olması cok kötü. Sonuçta tüp bebeği son çare olarak görüyoduk olmayıncada başka yapılacak bişey kalmıyor. Birde hiç bi sorun yokken olmaması tüp bebekte çok fazla şansın var deyip olmamasıda çok ayrı bi acı..
Yani bana doktorum artk bunlar bebek olmus öyle iyi durumdalar dedi.. sansimiz asilamada düşük ama tüp bebekte yuksek dendi.. bide haberi aldigim da eşim yanikda degildi izmirde o ondan da kötü oldum tabi.. tabi allah hayirli zamanda hayirli evlat versin orasi oyle ama insanda üzülüyo tabi isyana kacmamaya çalışarakEvet ilk tedavinin olumsuz olması cok kötü. Sonuçta tüp bebeği son çare olarak görüyoduk olmayıncada başka yapılacak bişey kalmıyor. Birde hiç bi sorun yokken olmaması tüp bebekte çok fazla şansın var deyip olmamasıda çok ayrı bi acı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?