2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Embriyo transferi diyor siteler anlmadim bende bisi. Klasik normal hamilelikler gibi oyle mi? Sonadet tarih baslangici yani
Evet ben oyle biliyorum benim 9kasim transfer tarihim 21 ekim son adet tarihim ikisine gore de 6+0 hesapliyor net? Ama gercek ölçümü tabi dr yapacak ve söyleyecek (benimki de 3.gun embriyosu)

Merhaba birkaç gündür girmemiştim güzel haberler arka arkaya gelmiş maşallah çok sevindim. Pozitifi görenler sağlıkla kucağına alsın, bekleyenler de bir an önce pozitiflensin inşallah. Ben de gonalleri oldum bu hafta, pazartesi kontrolüm var, sonrası nasıl olacak hiçbir fikrim yok var mı aydınlatacak olan?

Benimde bugün yumurtalar toplandı, işlem sırasında ufak kistleride temizledim dedi dr. Ağrım var çok fazla ama

Kızlar merhabalar yeni katıldım aranıza çok takip ederek bazen motive oluyor yazılar bana ama bir aşılama yaptım Erzurum da tutmadı tüp bebeğe geçiş yapmak istedim İstanbul'da tedaviye başladı Pko sonucu çocuğum olmuyor ARALIK ayında bu ayda insallah olucak tüp bebek İlk denemem olucak cok korkuyorum sizce zor mu bekleme dışında

Amin cnm zormus gercekten ilk tedavide olumsuzu almak
Evet ilk tedavinin olumsuz olması cok kötü. Sonuçta tüp bebeği son çare olarak görüyoduk olmayıncada başka yapılacak bişey kalmıyor. Birde hiç bi sorun yokken olmaması tüp bebekte çok fazla şansın var deyip olmamasıda çok ayrı bi acı..

Arkadaşlar karamsar olmayın zaten ilk denemede şansın daha düşün diyorlar, sonrkai denemeler var kaç kez deneyen var. Moralinizi yüksek tutun. Allahın ne zaman cevap vereceği belli olmaz... böyle başka yapılacak birşey kalmıyor falan sadece moral düşürür bunları okumayın bile, en önemli şey beyninizi rahat bırakın ki hormonlarınız düzgün çalışsın...

Kızlar transferim yapıldı.... crinone jel kullanıyorum ama hiç geri gelmedi bir önceki transferimde döküntü oluyordu ama bu transferde hiç döküntü yok acaba yetersiz mi geliyor ne yapmam gerek

Ne olur uzulme. Biliyorum burdan uzulme demek kolaydir ama inanki umut her zaman vardir. Bak ben kimbilir senden kac yas buyuk bir kadnim rezervim kotu. Senin kadar yumurtam kalmadi. Ama ugrastim kosturdum, zordu evet. Senin her zaman sansin var ve olacak.. son yunurtana kadar devam et canim Allah var gam yok..

Yani bana doktorum artk bunlar bebek olmus öyle iyi durumdalar dedi.. sansimiz asilamada düşük ama tüp bebekte yuksek dendi.. bide haberi aldigim da eşim yanikda degildi izmirde o ondan da kötü oldum tabi.. tabi allah hayirli zamanda hayirli evlat versin orasi oyle ama insanda üzülüyo tabi isyana kacmamaya çalışarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…