- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.561
Ins cnm darisi isteyen herkeseInsallah var cnm hadi hayirlisi
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah en kisa surede kavuşursun bebegine :)Arkadaslar zaten iki tane toplanan yumurtamdan biri dollenmis. Transfere gidiyorum. Kendimi 5 tane de olsa zaten 1 tane transfer edilecekti diye avutuyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Hayirli ugurlu olsun canimmmmmKizlar bgn 7. Gunum sabah idrar testi yaptim 5. Gun embriyosu testte var gibi duruyor. Hem erken gebelik hem normal gebelik testiyle yaptim
Cok sagol cnm darisi tum isteyenlereHakkinda hayirlisi olsun canim insallah en kisa surede kavuşursun bebegine :)
Hayirli ugurlu olsun canimmmmm
Ewt cnm kan verdim geldim bekliyorum ogleden sonra haber edeceklerY yasemin hafsaaa cnm bgn test günündü diymi?
Evet çıkar canım amaKızlar benimde transfer gününü de sayarsam 9. Günüm kan testi yaptırmak istiyorum çıkar mı acaba
İnşallah arkadaşım ama çoğu insanın azda olsa çıkmış yarın eşime sürpriz yapmak istiyorum 5. Gün embrıyosu iki tane konulmuştu belki benimde çıkar diye ümit ediyorumEvet çıkar canım ama
Bence bekle
bende 8gun yaptirmiştim olumsuz çıkmıştı çok ağlamiştim
değerimin artmicagini biliyordum ama 10.gün tekrar yaptırdım bu umut yine o negatifle karşı karşıya geldim
Yani olumsuz bi durumda iki kere üzülme benim gibi canım
İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana bizede müjdeli haberi verirsin
Benimde 2 yunurtamdan biri dollenmisti.. hadi al gel minnagini canim.. Allah yardimcin olsunArkadaslar zaten iki tane toplanan yumurtamdan biri dollenmis. Transfere gidiyorum. Kendimi 5 tane de olsa zaten 1 tane transfer edilecekti diye avutuyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Güsellll haberlerle gel cnmEwt cnm kan verdim geldim bekliyorum ogleden sonra haber edecekler
Amin canim cok sagol. Bundan sonra bol dua. Cok ayniyiz, dinlenme yeme icme ne tavsiye edersin bana?Benimde 2 yunurtamdan biri dollenmisti.. hadi al gel minnagini canim.. Allah yardimcin olsun
Insallah cnm bnmGüsellll haberlerle gel cnmnerde verdin cnm kan testini? Bgn bnm 10.günüm yaptırsammı diye çok kararsısım
Surekli yatmamak gerekiyormus. Sadece agir isler yapma dendi bana. Onun disinda gez toz kafani dagit bence. Cok stresli bir tedaviden gectik bizim su an morale ihtiyacimiz var. Protein agirlikli beslenmem soylendi birde bana. Ve bol su. Hatta amerikali bir doktorun onerisini okudum hic bir sey yemesseniz bile bol su icin demis. Su hayattir derler ya bosa demiyorlar sanirim.Amin canim cok sagol. Bundan sonra bol dua. Cok ayniyiz, dinlenme yeme icme ne tavsiye edersin bana?
Kaçıncı gün embriyosu canım?Baktırdım kızlar 11.85 9. Günüm bugün ne demek
Canım yeni yeni artmaya başlıyor sanırım bence bebiş var gözün aydınBaktırdım kızlar 11.85 9. Günüm bugün ne demek
bence de var gibi gözün aydın canım.Baktırdım kızlar 11.85 9. Günüm bugün ne demek
5. Gün canım ama ben7. Günde baktırmıştım 4.25 çıkmıştıKaçıncı gün embriyosu canım?
Gebelik var, eğer 3. gün embriyosu ise normal 9. günde. 5. gün embriyosu ise, biraz düşük değer.
İnşallah canım heyecan yaptımbence de var gibi gözün aydın canım.
sen yine de 2 gün sonra bidaha baktır :)
5.gün embriyosumuydu cnm?Insallah cnm bnmmerkez de verdim bana 10. Gune verdiler günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?