2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Valla arkadaşım cem çelik yaptı canım oda yasak falan dedi yapamayız dedi
Artık hayırlısı kızlar bazen 3 emriyo konuluyor 1 tanesi tutmuyor
bazende 1 emriyo konuyor ikiz tutuyor allah hakkımızda hayırlısı ni versin

Kızlar transferden önce ve sonra ananas yemek çok faydaliymis bu konu hakkında bilginiz var mı rahmi hareketlendiriyomuş diye biliyorum ben

Senden duyuyorum ozmn alıp yıyelım
Ben gUzel ananas bulamadgim için ananas suyunu aldım sürekli içiyorum eşimede havuç suyu içiyorum çok etkili oluyormuş kendimde havuç suyu içiyorum a vitamini varmış içinde çok faydaliymis çoğu yerde okudum dinledim uzmanlar öyle diyor

Valla bn eşime keçiboynuzu pekmezı aldım iyisınden bıde inciri bı kavonazo koyup uzerıne zeytın yağı döktüm her sbh verıyorum kaşık kaşık.

Ananas suları ndkr iyi işte oda var saf değil ya katkı maddelerı var etkili olurmu acaba normal meyvesini alsak yesek olur heralde

Ananas suları ndkr iyi işte oda var saf değil ya katkı maddelerı var etkili olurmu acaba normal meyvesini alsak yesek olur heralde
Tabiki daha iyi olur gerçek ananas
güzel buldugum zaman bende alicam geçen carrefoursa dan aldım taş gibiydi kuruydu hiç yiyemedim şimdilik suyunu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…