- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
İnşallah umutlarimiz boşa çıkmazAy evet yaa benim eşimde diyo hamıle kaldığında kahvaltı hazırlıcam sana bi hamıle kal bsye ellettrmıcem yerınden kalkmıcan
İnşaAllah canım yaa kaç ymurtam olcak kaçı döllencek acaba döllenmeye ymurta olcakmı embrıyo halıne gelıp ıstenilen güne gelcekmi gelcekse tutuncakmı offİnşallah umutlarimiz boşa çıkmaz
Bende bunları düşünüyorum bi yanda nda 1 aya kadar kayınvamler kalmaya gelcekler miş onun stresi var üzerimde hiç anlasamiyruz valla cekemem onları bunu eşimde biliyor ben halledicem gelmemelerini saglicam dedi ama ne olcak bilmiyorumİnşaAllah canım yaa kaç ymurtam olcak kaçı döllencek acaba döllenmeye ymurta olcakmı embrıyo halıne gelıp ıstenilen güne gelcekmi gelcekse tutuncakmı off
Hadi ya onlar nerde oturuyoki. İyi bari eşin sana destekçi. Sade kaynanan olsa sana yardım eder belki snucta tedaviden snra ypamıcan bsy. Biz yan yanayız kynanamla bı sıkıntımızda yok çok şükürBende bunları düşünüyorum bi yanda nda 1 aya kadar kayınvamler kalmaya gelcekler miş onun stresi var üzerimde hiç anlasamiyruz valla cekemem onları bunu eşimde biliyor ben halledicem gelmemelerini saglicam dedi ama ne olcak bilmiyorum
Ankarada yaşıyorlar canım kayinvaldem le sorunlarımız var 1 dk yan yana kalamaiyoruz yiyoruz birbirimizi onların haberi yok hiç soylemicez 6.7 aylık olana kadarHadi ya onlar nerde oturuyoki. İyi bari eşin sana destekçi. Sade kaynanan olsa sana yardım eder belki snucta tedaviden snra ypamıcan bsy. Biz yan yanayız kynanamla bı sıkıntımızda yok çok şükür
Tabi bebeğim tutunursa banaHadi ya onlar nerde oturuyoki. İyi bari eşin sana destekçi. Sade kaynanan olsa sana yardım eder belki snucta tedaviden snra ypamıcan bsy. Biz yan yanayız kynanamla bı sıkıntımızda yok çok şükür
Canım kalkıp bi çorba karistirsa yapsa 3 gun yatak döşek yatar bide ona bakmak zorunda kalırımHadi ya onlar nerde oturuyoki. İyi bari eşin sana destekçi. Sade kaynanan olsa sana yardım eder belki snucta tedaviden snra ypamıcan bsy. Biz yan yanayız kynanamla bı sıkıntımızda yok çok şükür
Canım kalkıp bi çorba karistirsa yapsa 3 gun yatak döşek yatar bide ona bakmak zorunda kalırım
İnşallah canım öyle tabi hayırlısıay alemsin yaaa 6 7 aylıkta çok değilmi yaa az kalcak doğurmana. Gerçi aranızdakileri bilememde. Hkkımızda hayırlısı olsun canım insallah sım sıkı tutunur bebişin
Amin canım ıkımızden başka konuşan yokİnşallah canım öyle tabi hayırlısı
Aynen heralde erken uyudularAmin canım ıkımızden başka konuşan yok
Evdede gerçekten canım çok sıkıldı dışarı çıkıp yürüyesim var eşim çıkmaz ama bu saateAmin canım ıkımızden başka konuşan yok
Benım görümcemde bnden snra evlendı 2 tane çocuğu var. Rabbım olmayan herkese tattırsın o duyguyu
Rahim dinlendirme olayı yumurtalara yapılan bir işlem sizin rahminize uygulanan birşey degil sadece adı öyleBen bahçeçi ile ön görüşme yaptım ordada başlamak istiyordum ama rahim dinlendirme işlemi yapılacak dedi muayene bile etmeden kafam karıştı acıbadem ve memorial ile görüştüm gerekli bir işlem mi diye ama ikiside bana eğer başka bi komplikasyon oluşursa yapılır tedavi başlamadan bunun kararını vermek saçma olur dedi kendimde hastanede çalışıyorum bikaç jinekologla görünce bu kararın gerçekten saçma olduğunu anladım ve başka merkez arayışına geçtim
Gittiğiniz merkezleri yazar mısınız özellikle ilk deneme çift embriyo transferi yapan yerleri
Bahçeçi raporlu hastaya bakiyormu canımBahceciye gidiyorum canm cookk memnunum
Senin ilk denemen mi olucak birde hangi doktora gidiyorsun bahçeçideBahceciye gidiyorum canm cookk memnunum
Arkadaşın bebek mevlüdüne gittim her yer bebek dolu bı taraftanda hamıleler. Allahım bızede nasip et yaaKızlar nerelerdesiniz nabiyosunuz
Amin inşallahArkadaşın bebek mevlüdüne gittim her yer bebek dolu bı taraftanda hamıleler. Allahım bızede nasip et yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?