2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

İnşaAllah canım yaa kaç ymurtam olcak kaçı döllencek acaba döllenmeye ymurta olcakmı embrıyo halıne gelıp ıstenilen güne gelcekmi gelcekse tutuncakmı off
Bende bunları düşünüyorum bi yanda nda 1 aya kadar kayınvamler kalmaya gelcekler miş onun stresi var üzerimde hiç anlasamiyruz valla cekemem onları bunu eşimde biliyor ben halledicem gelmemelerini saglicam dedi ama ne olcak bilmiyorum

Hadi ya onlar nerde oturuyoki. İyi bari eşin sana destekçi. Sade kaynanan olsa sana yardım eder belki snucta tedaviden snra ypamıcan bsy. Biz yan yanayız kynanamla bı sıkıntımızda yok çok şükür

Hadi ya onlar nerde oturuyoki. İyi bari eşin sana destekçi. Sade kaynanan olsa sana yardım eder belki snucta tedaviden snra ypamıcan bsy. Biz yan yanayız kynanamla bı sıkıntımızda yok çok şükür
Ankarada yaşıyorlar canım kayinvaldem le sorunlarımız var 1 dk yan yana kalamaiyoruz yiyoruz birbirimizi onların haberi yok hiç soylemicez 6.7 aylık olana kadar

Tabi bebeğim tutunursa bana

Canım kalkıp bi çorba karistirsa yapsa 3 gun yatak döşek yatar bide ona bakmak zorunda kalırım

Canım kalkıp bi çorba karistirsa yapsa 3 gun yatak döşek yatar bide ona bakmak zorunda kalırım
ay alemsin yaaa 6 7 aylıkta çok değilmi yaa az kalcak doğurmana. Gerçi aranızdakileri bilememde. Hkkımızda hayırlısı olsun canım insallah sım sıkı tutunur bebişin

ay alemsin yaaa 6 7 aylıkta çok değilmi yaa az kalcak doğurmana. Gerçi aranızdakileri bilememde. Hkkımızda hayırlısı olsun canım insallah sım sıkı tutunur bebişin
İnşallah canım öyle tabi hayırlısı

Rahim dinlendirme olayı yumurtalara yapılan bir işlem sizin rahminize uygulanan birşey degil sadece adı öyle

Arkadaşın bebek mevlüdüne gittim her yer bebek dolu bı taraftanda hamıleler. Allahım bızede nasip et yaa
Amin inşallah
insan bi yere gitmek istemiyor dimi bi düğüne akraba ziyaretine felan herkes soruyor sizde yok mu sizde yapın artık zmani geldi diyorlar sanki bizim elimizde cahil insanlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…