2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

İnşallah ikna olur doktorlarımız aldığım duyumlara göre benim doktorum bu konuda katı biriymiş kabul etmez dedi yaptıran arkadaşlarım başka merkezede gitmek istemiyorum bakalım ne olcak

İnşallah ikna olur doktorlarımız aldığım duyumlara göre benim doktorum bu konuda katı biriymiş kabul etmez dedi yaptıran arkadaşlarım başka merkezede gitmek istemiyorum bakalım ne olcak
Benim başka merkezde yaptirabilmem demek işyerinden en az 15 gün izin almam gerek ki yaza kadar mümkün görünmüyor mecburen yaşadığım ilde olacak hayırlısı.

ben de adetken Yani iki ya da üçüncü gün gonal-f ve menagon iğnelerine başladım üçüncü günüm
İğneler ince acı olmuyor yaparken
Üç günde bir gibi kontrole gidicem

Canım ben yaptırdım teşekkür ederim

Ay ne guzel ya sizin adınıza sevindim güzel iş başarmışsın canım yaa helal olsun sana. Bnm eşimde bi sorun yok keçiboynuzu birde zeytınyağlı ıncır yedırıyodum bıraktı ama vitamin verdi doktor onada 2 paket onu içiyor sade

Galiba aynı dönem olacağız tedaviniz nerede devam ediyor Allah yüreğinizden geçenleri nasip etsin inşallah

çarşamba günü yumurta toplama işlemim olcak
büyük bi ihtimal de dondurcaklar mış emriyomu yarın yine kontrolüm var bakalım ne olcak

Amin canm benim çok saol. Ben Ataşehir memorialdayım. transfer için gün sayıyorum . Sen ne durumlar nasıl ? Başladın mı ilaçlara nerede tedavi oluyorsun
Ben regliyi bekliyorum Bi aksilik çıkmazsa Bi kaç gün içinde başlayacağız inşallah hayırlı olsun sizede Allah kucağına kavuştursun bebişlerini

Ben regliyi bekliyorum Bi aksilik çıkmazsa Bi kaç gün içinde başlayacağız inşallah hayırlı olsun sizede Allah kucağına kavuştursun bebişlerini

Aynı durumdayız bende bugün yarın regli olmayı bekliyorum. Dondurulmuş olucak benim senin taze transfer mi dondurulmuş mu?çok saol amin sana da canın benim Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş. 2018 de bizede anne olmak nasip olur inş

Benimki taze transfer olacak tabi başlayabilirsek geçen ay kist vardı bu ay kaybolduysa başlayacağız

Kızlar benim eşimde varikosel varmış ilk ultrasonda bişi yok demişlerdi cuma günü tekrarladık testi ve öğrenmiş olduk sperm sayıları oyüzden kötüymüş ameliyatla düzelebilir diyorlar ama tamda tüp bebek için başlıcaktık kafam alt üst oldu böyle bi durumı olan var mı aranızda

Canım bizde öyle bir problem yok ama iki yakın tanıdığım varikoselden ameliyat oldu. Kadınlar normal yoldan hamile kaldılar . Ameliyatlık bir durumsa ertelemeyin derim. Çok korkulcak bir durum değil bence takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…