- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
İnşallah ikna olur doktorlarımız aldığım duyumlara göre benim doktorum bu konuda katı biriymiş kabul etmez dedi yaptıran arkadaşlarım başka merkezede gitmek istemiyorum bakalım ne olcakKızlar ben de çift embriyo çok istiyorum ama yaşadığım ilde özel yok üniversite hastanesine gidiyorum. Daha önce orada tüp bebek yaptırmış birine sordum doktor kesinlikle cift embriyo kondurmuyor dedi üzüldüm açıkçası. Çünkü çoğul gebeligi kaldırabilir vücudum. Rahim ağzım normal kadınlardan uzun ve iç karnım geniş. Yine de teklif edeceğim doktora tedavi başlayınca.
Benim başka merkezde yaptirabilmem demek işyerinden en az 15 gün izin almam gerek ki yaza kadar mümkün görünmüyor mecburen yaşadığım ilde olacak hayırlısı.İnşallah ikna olur doktorlarımız aldığım duyumlara göre benim doktorum bu konuda katı biriymiş kabul etmez dedi yaptıran arkadaşlarım başka merkezede gitmek istemiyorum bakalım ne olcak
Canım ben yaptırdım teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah canım benim. En zoru bu sebepsiz olması canını sıkıyor insanın. Benim doktorum bir de kromozom tahlili istedi sebepsiz olduğundan. bekliyoruz bakalım. İstanbul da KOÇ Üniversitesi hastanesine gidiyorum ben. Sgk lı Muayene ödüyorsun testlerden hiç fark alınmıyor. Hizmette süper değerlendirmek isterseniz deneyin derim.
Ay ne guzel ya sizin adınıza sevindim güzel iş başarmışsın canım yaa helal olsun sana. Bnm eşimde bi sorun yok keçiboynuzu birde zeytınyağlı ıncır yedırıyodum bıraktı ama vitamin verdi doktor onada 2 paket onu içiyor sadeKızlar eşimin sperm sayısı 2 milyon du eşime son 10 gündür havuç suyu kavrulmamiş kabak çekirdeği ve çekirdekli kara kuru üzüm yediriyirum bugün sperm tahlili nin sonucu çıktı inanamadik doktorla 30 milyona çıkmİş spermi transfer gününe kadar aynı 3 lü ye devam edicez inşallah
sizlerede kesinlikle tavsiye ederim
Galiba aynı dönem olacağız tedaviniz nerede devam ediyor Allah yüreğinizden geçenleri nasip etsin inşallahcanım merhaba bende kasımda transfer olucam nasipse. senin tarih belli mi ne zaman olacak transfer?
bide birşey sorcam ben henüz ilaç kullanmaya başlamadım. regli ile beraber başlıcak ilaçlar. sen de regli ile beraber mi başladın ilaçları kullanmaya?
Valla benımde olsamda başlasam diyorum. Bende öyle ilk defa yapıcamKızlar regliyi böyle beklediğim olmamıştı hiç son Bi kaç gün inşallah dondurulmuş yok bizim sıfırdan başlayacağız bakalım hepimize kolay gelsin
İlk deneme mi sizinValla benımde olsamda başlasam diyorum. Bende öyle ilk defa yapıcam
Galiba aynı dönem olacağız tedaviniz nerede devam ediyor Allah yüreğinizden geçenleri nasip etsin inşallah
Aa senindemi dondurulcak diğer ayamı kaldı yaniiçarşamba günü yumurta toplama işlemim olcak
büyük bi ihtimal de dondurcaklar mış emriyomu yarın yine kontrolüm var bakalım ne olcak
Ben regliyi bekliyorum Bi aksilik çıkmazsa Bi kaç gün içinde başlayacağız inşallah hayırlı olsun sizede Allah kucağına kavuştursun bebişleriniAmin canm benim çok saol. Ben Ataşehir memorialdayım. transfer için gün sayıyorum . Sen ne durumlar nasıl ? Başladın mı ilaçlara nerede tedavi oluyorsun
Evet canım sanırım öyle olcak zaten ben dondurulmuş olsun istiyodum tutunma oranı daha fazlaymişAa senindemi dondurulcak diğer ayamı kaldı yanii
Ben regliyi bekliyorum Bi aksilik çıkmazsa Bi kaç gün içinde başlayacağız inşallah hayırlı olsun sizede Allah kucağına kavuştursun bebişlerini
Benimki taze transfer olacak tabi başlayabilirsek geçen ay kist vardı bu ay kaybolduysa başlayacağızAynı durumdayız bende bugün yarın regli olmayı bekliyorum. Dondurulmuş olucak benim senin taze transfer mi dondurulmuş mu?çok saol amin sana da canın benim Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş. 2018 de bizede anne olmak nasip olur inş
Benimki taze transfer olacak tabi başlayabilirsek geçen ay kist vardı bu ay kaybolduysa başlayacağız
Kızlar benim eşimde varikosel varmış ilk ultrasonda bişi yok demişlerdi cuma günü tekrarladık testi ve öğrenmiş olduk sperm sayıları oyüzden kötüymüş ameliyatla düzelebilir diyorlar ama tamda tüp bebek için başlıcaktık kafam alt üst oldu böyle bi durumı olan var mı aranızda
Ole bişey dogrumu doktora dedimi dondurulmuş daha yuksek sansı var dıye. Bakalm bnm nsl olcak yaaEvet canım sanırım öyle olcak zaten ben dondurulmuş olsun istiyodum tutunma oranı daha fazlaymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?