2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Hayırlısı artık valla canım yarın aklimdaki soru işaretleri ni de sorucam çok iyi bi doktor ama insanı çok rahatlatiyor

Hayırlısı artık valla canım yarın aklimdaki soru işaretleri ni de sorucam çok iyi bi doktor ama insanı çok rahatlatiyor
Ya zaten doktor ıle ılgılı aklında bişey yoksa için rahatsa daha iyi oluyo tedavide aklında ne varsa sor snra eve gelınce ınsan pışman oluyo

Ya zaten doktor ıle ılgılı aklında bişey yoksa için rahatsa daha iyi oluyo tedavide aklında ne varsa sor snra eve gelınce ınsan pışman oluyo
Canım şimdi dondurulmuş lari nezman koyar acaba adetlemi başlanıyor neler kullanıyorsun hazırlık için kısaca anlatir misin

Canım şimdi dondurulmuş lari nezman koyar acaba adetlemi başlanıyor neler kullanıyorsun hazırlık için kısaca anlatir misin
valla canım benım hiç bi bilgim yokki bu konuda ilk tüp bebek tecrübem olucak hiçte dondurmadım yumurta.onuda yarın doktoruna sorup bılgı alırsın bizede söylemiş olursun

Adetin 2. Yada 3.günü estrofem başlıyorsunuz sonra 16gun sonra falan rahim kalinligina ve progesron değerini bakiyolar uygunsa kan sulandiricu jel progestan iğne verir kullanmaya baslarsin 4gun sonra falan transferi yapar yanı bnm dr oyle yapıo :) :)

Canım teşekkürler cevabın için

Slm canım sana birsey sormak istiyorum ben ilk aşılamamı olacağım fakat sizleride takip ediyorum bir sonraki aşama olduğu için benim 3 yumurtam gelişti fakat rahim kalınlığı 11.gün 5.5 ölçüldü 15.gün aşılama olacak bu kalınlık o güne kadar istenilen düzeye gelir mi bir bilgin var mı

Estrofem içiyor musun canım kaç tane içiyorsun günde bn 4 gun gunde 2 tane .4gün 3 tane .4gün gunde 4 tane içiyordum toplam 16 gününde 8.5 9 a yakın oluyordu .kalinlasir tabi canım 4 gün var daha kendini rahat bırak rabbim nasip eder ins .nar iyi diolar kalinlasmaya onu tüket.

Henüz bir sey kullanmıyorum klomenin yan etkisiymiş yumurta geliştirmek için bu ay olmazsa baska bir ilaç kullanacağım yarın tekrar kontrole gidecegim belki ilaç verir dr. Çok tesekkür ederim cevapladığın için Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inş.

Aminn canım sabrimizin duamizin sonu bebis ile taçlanir ins olmazsa da üzülme devaam :)) bn 2.tüp bebekte kavuştum sıra kardes te ama tedaviye hazirmiyim tekrar bilmiom:)))size de nasip olur ins

Ben de hormon iğnelerine başladım daha yeni ama merkezde bi kadını anlattılar üç yıl sonra transfer olmuş ilk tüp bebekten sonra dondurulmuş olandan
bizim şu an yumurtalar büyüsün diye iğneler veriyorlar senin hazır varsa tutunması için bişiler yaparlar heralde

Canım sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği senşn doktorunun uyguladığı ilaç şeklini benim doktorumda uyguluyor acaba aynı doktora mı gidiyoruz

Kızlar yarın doktor kontrılüm var ve rahim kalınlığı ölçülecek sıkıntıdan uyuyamıyorum ya kalınlaşmadıysa ya bi sıkıntı çıkarsa diye içim içimi yiyor gözüme uyku girmiyor

Eğer sizde hiç bir sorun yoksa eşiniz ameliyat olsun. benim eşimde de var ml de 3 milyondu o kadar kötüydü 20ye çıkardık yeme içme ile ama benim yumurtalar kötü diye mecburen tüp yapacağiz

kızlar bende dondurulmuşlarımla deneyecegım ıkıncıyı.. ılkı tutmaytanlar ıkıncıde cıft embrıyo koyuyorlar mı ?

Selam arkadaşlar, şimdiden tedavileriniz hayırla sonuçlansın inşallah.
Benim tedavim ekim ayında dondurulmuşla oldu, 27 ekimde transfer gerçekleşti. Sonucumu nasipse 6 Kasım'da alacağım.
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah, önce göbişlerimiz sonra kucaklarımızı doldursun.

Güzel haberlerını beklıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…