- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Amin canım hepimizin hayırlı haberlere çok ihtiyacı varHayırlısı ile başlarsın inş. Canım benim güzel haberlerini verirsin inş bizlere
Canım tek taraflıysa yirmi dk lık çift taraflıysa girme çıkma Bi saat süren Bi ameliyat sonrasında normal yolla gebe kalan çok kişi var ertelemeyin bence aklınızda soru işareti varsa farklı Bi üroloğa farklı bi hastanede bi daha muayene olsun eşinKızlar benim eşimde varikosel varmış ilk ultrasonda bişi yok demişlerdi cuma günü tekrarladık testi ve öğrenmiş olduk sperm sayıları oyüzden kötüymüş ameliyatla düzelebilir diyorlar ama tamda tüp bebek için başlıcaktık kafam alt üst oldu böyle bi durumı olan var mı aranızda
Yarın ürologa göstericez sonuçları ama ameliyat olsa bile beklememiz gerek normal yolla olması için ben artık beklemek istemiyorum zaten 3 yıla yakın bekliyorumCanım bizde öyle bir problem yok ama iki yakın tanıdığım varikoselden ameliyat oldu. Kadınlar normal yoldan hamile kaldılar . Ameliyatlık bir durumsa ertelemeyin derim. Çok korkulcak bir durum değil bence takma kafana
Öyle yapcaz artık canım kendimi tüp bebek için hazırlanmıştım ya o canımı sıktıCanım tek taraflıysa yirmi dk lık çift taraflıysa girme çıkma Bi saat süren Bi ameliyat sonrasında normal yolla gebe kalan çok kişi var ertelemeyin bence aklınızda soru işareti varsa farklı Bi üroloğa farklı bi hastanede bi daha muayene olsun eşin
Piskolojik olarak zaten çökmüş durumdayım az olduğunu biliyoduk ama genetik olabilir demişlerdi keşke daha önce bilmiş olsaydık en azından zamanımız boşa gitmezdi hayırlısı buymuş dicez artıkZaten amelıyattan sonra hemen olurmu bılememde amelıyat sonrası o ay denersınız oldumu oldu ALLAH A OL DESIN
Evet canım dediğinde çok haklısın yıpranıyosun resmen. Belkıde önce denilse yapılsaydı elinde bebeğin olabılırdı. Ama olsun vardır bundada bir hayır. Hiç boşuna düşüncelere kapılma üzme kendınıde yoluna bak aksatma tedavilerini. Bizdede sorun yok dıe dıe 5. Yıla girdık boşa vakıt kaybı simdiki aklım olsa baktım 1 bucuk yıl olmadı gider tüp bebek yapardım olur gözüyle baktım hep.Piskolojik olarak zaten çökmüş durumdayım az olduğunu biliyoduk ama genetik olabilir demişlerdi keşke daha önce bilmiş olsaydık en azından zamanımız boşa gitmezdi hayırlısı buymuş dicez artık
Peki tüpbebek randevumu iptal mı edeyim adetimle ilaçlara başlıcaktık yani bir hafta sonra ne yapmam gerek karar veremiyorEvet canım dediğinde çok haklısın yıpranıyosun resmen. Belkıde önce denilse yapılsaydı elinde bebeğin olabılırdı. Ama olsun vardır bundada bir hayır. Hiç boşuna düşüncelere kapılma üzme kendınıde yoluna bak aksatma tedavilerini. Bizdede sorun yok dıe dıe 5. Yıla girdık boşa vakıt kaybı simdiki aklım olsa baktım 1 bucuk yıl olmadı gider tüp bebek yapardım olur gözüyle baktım hep.
Belki normal yolla olacak önü açılıyor herşeyde Bi Hikmet vardır mutlaka bu yol maddi manevi yıpratıyor üç yıl dişini sıkmışsın kuzum üç ay daha sık belki hiç haberin bile olmadan Allah sana evlat verecekÖyle yapcaz artık canım kendimi tüp bebek için hazırlanmıştım ya o canımı sıktı
Doktoruna haber ver erkenden o seni yönlendirir mutlaka bu ameliyat onun da işine gelir elbette pozitife Bi adım daha yaklaştırır bencePeki tüpbebek randevumu iptal mı edeyim adetimle ilaçlara başlıcaktık yani bir hafta sonra ne yapmam gerek karar veremiyor
İnşallah arkadaşım hepimize versinBelki normal yolla olacak önü açılıyor herşeyde Bi Hikmet vardır mutlaka bu yol maddi manevi yıpratıyor üç yıl dişini sıkmışsın kuzum üç ay daha sık belki hiç haberin bile olmadan Allah sana evlat verecek
Yarın göstercem sonuçları inşallah içimi rahatlacak bişiler der sevinçle size haber veririmDoktoruna haber ver erkenden o seni yönlendirir mutlaka bu ameliyat onun da işine gelir elbette pozitife Bi adım daha yaklaştırır bence
Hadi hayırlısı inşallahYarın göstercem sonuçları inşallah içimi rahatlacak bişiler der sevinçle size haber veririm
Benim doktorum şans dahada artıyor demedi amaOle bişey dogrumu doktora dedimi dondurulmuş daha yuksek sansı var dıye. Bakalm bnm nsl olcak yaa
Valla canım vardır bundada hayır tedavini ol ve o arada vitamın ilaçları kullan hamılelık için buyuk rol oynuyprPeki tüpbebek randevumu iptal mı edeyim adetimle ilaçlara başlıcaktık yani bir hafta sonra ne yapmam gerek karar veremiyor
Valla canım vardır bundada bir hayır tedavini ol olurkende vıtamın ılacları kullan bıtkısel olanlardan hamıle kalmakta buyuk faktör cünküPeki tüpbebek randevumu iptal mı edeyim adetimle ilaçlara başlıcaktık yani bir hafta sonra ne yapmam gerek karar veremiyor
Bütün vitaminleri kullanıyorum canım aynı şekilde eşimde kullanıyor ameliyattan sonra düzelir derse doktor bi aksilik çıkmazsa hemen olcak gerisi yine bekleyişValla canım vardır bundada hayır tedavini ol ve o arada vitamın ilaçları kullan hamılelık için buyuk rol oynuypr
Valla canım vardır bundada bir hayır tedavini ol olurkende vıtamın ılacları kullan bıtkısel olanlardan hamıle kalmakta buyuk faktör cünkü
Bütün vitaminleri kullanıyorum canım aynı şekilde eşimde kullanıyor ameliyattan sonra düzelir derse doktor bi aksilik çıkmazsa hemen olcak gerisi yine bekleyişValla canım vardır bundada hayır tedavini ol ve o arada vitamın ilaçları kullan hamılelık için buyuk rol oynuypr
Valla canım vardır bundada bir hayır tedavini ol olurkende vıtamın ılacları kullan bıtkısel olanlardan hamıle kalmakta buyuk faktör cünkü
Ya bazen bu doktorlarda ınsana cok umut veriyo ben tedavi için gittiğmde normal çatlatma iğnesi kullanıyodum olmadı doktor kafanı rahat bırak olur. Zten tüp bebek yaparsan 100 de 100 tutar demişti oyle bişey yok yani. Ama evet dondur içerde kalsın yaş ilerliyo ymurta biz nsl yaşlanıyosak oda ole tembelleşiyo çalışmıyo. Oyuzden snn yaptığın gibi ypmak lazımBenim doktorum şans dahada artıyor demedi ama
1 emriyo transferi yapalım sağlık li sıhhatli kucağına al sonra 2.çocuk için bida gelir dondurulmuş larindan bidaha yaparız dedi
iki emriyo Yu şimdi koymuyalim dedi tamam dedim bende
çok emin konuştu kesin tutucakmis gibi anlamdim bende
Aynen yinede fazla beklemezsın olmadı tüp bebek yaparsın aklında soru kalmaz rabbım sabır versın bızlere sonuda selametle bitsin ınsallahBütün vitaminleri kullanıyorum canım aynı şekilde eşimde kullanıyor ameliyattan sonra düzelir derse doktor bi aksilik çıkmazsa hemen olcak gerisi yine bekleyiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?