- 22 Temmuz 2017
- 45.728
- 135.285
- 598
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Amin canım, cümlemizden güzel haberlerle çınlar topik inşallahGüzel haberlerını beklıyoruz canım
Ay inşaallah canımAmin canım, cümlemizden güzel haberlerle çınlar topik inşallah
Hoşgeldın canım aramıza. Aklına gelen herşeyı sor bilgi edin bnde aşılama tutmayınca 2. Denemedim tüp bebek yapaılım ddm ilaçlar verdı bu ay işte kasım başı tüp bebek yapılcak insallahMrb arkadaslar artik bu konuya bende dahilim 2 senedir deniyorum allah nasip etmedi hsg smer klomen defalarca denendi. 1. cogul gebelik riskiyle iptal edilen asilama tedavim var 2.ise tutmadi. Bugun doktorumla tup bebek icin görüşmeye gideceğim. Gelismeleri takipte kalacagim.Deneyimlerinize ihtiyacım var.sizler ilk gorusmede nelere dikkat ettiniz bu surecte onemli olan konular neler pcosluyum benim gibi olan arkadaslar nasil bir yol izliyorsunuz
Hangi ilaçları verdi size bu surecte en onemli ve dikkat etmem gereken noktalar neler siz hangi hastane yada merkezde tedavi oluyorsunuz asilamadan sonra gemen tup yapilir mi bazisi bikacay rahim dinlendirmesini oneriyor bende gec kalmak istemiyorumHoşgeldın canım aramıza. Aklına gelen herşeyı sor bilgi edin bnde aşılama tutmayınca 2. Denemedim tüp bebek yapaılım ddm ilaçlar verdı bu ay işte kasım başı tüp bebek yapılcak insallah
Canım gülen tıp merkezıne gidiyorum dragosta kartal tarafı yanı. Bana ve eşime vitamın ılacları verdi devit 3 balık yağı doğum kntrl hapı faln. 1 ay dınlensın dedi rahım 3 aya gerek yok heralde vakit kaybı.Hangi ilaçları verdi size bu surecte en onemli ve dikkat etmem gereken noktalar neler siz hangi hastane yada merkezde tedavi oluyorsunuz asilamadan sonra gemen tup yapilir mi bazisi bikacay rahim dinlendirmesini oneriyor bende gec kalmak istemiyorum
7 tane dondurulmuş embrıyomuz var canım ama 3 tanesı ıyı kalıte hepsı 5. gun ama cok korkuyorum ya yıne tutmazsa dıye oysakı kendılıgınden olan bır kızım var bu neden tutmadı bılmıyorumKaçtane dondurulmuşun var canım. Koyalar tabı ılkte koyuyolarda 2.demı koymıcaklar. Konuş doktorunla canım
Canım reglin 2. günü estrofem 2*1 ve gün aşırı coraspin ile başladık. Adetin 5. günü estrofem 3*1 e çıktı, 7. günü kontrolde 7,5mm çıkmıştı ve 4*1 ile estrofeme devam ettim. Reglin 9. günü endometrium kalınlığı 10mm di doktorum estradiol ve progesteron tahlili verdi. İlaca aynı şekilde devam ve sabah akşam crinone jel başlandı. Reglin 15. Günü transferim gerçekleşti, endometrium kalınlığım 13mm di. Halende ilaçlarıma aynı şekilde devam ediyorum.kızlar bırde dondurulmuş la baslayan var mı benım gıbı ? hangı ılacları kullancıcaksınız tam olarak yazabılecek ola var mı bana
Hayırlı olsun canım, fazla folikül olgunlaştı ise transferin ertelenmesi senin hayrına olmuş. Vücudun, yumurtalığın ve rahmin kendini toparlaması 2 regl süreci alıyor.Kızlar çarşamba yumurta toplanacak 2 ay sonra transfer olucak çok fazla yumurtam oluşmuş 2 ay bekliyelim dedi doktor
İlk sen iyleş dedi doktor
çok heycanliyim kendimi hemen bu ay olur diye hazırlamıştim hep
Şimdi 2 ay beklemek zor olcak benim için ama hayırlısı artık
yumurta işleminden ne kadar sonra adet olunuyor acaba bilen varsa yazarsa sevinirim
ben 10 gün sonra olmuştumKızlar çarşamba yumurta toplanacak 2 ay sonra transfer olucak çok fazla yumurtam oluşmuş 2 ay bekliyelim dedi doktor
İlk sen iyleş dedi doktor
çok heycanliyim kendimi hemen bu ay olur diye hazırlamıştim hep
Şimdi 2 ay beklemek zor olcak benim için ama hayırlısı artık
yumurta işleminden ne kadar sonra adet olunuyor acaba bilen varsa yazarsa sevinirim
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim :)Şimdi verdiğimiz bilgiler ne kadar yönlendirici olur bilinmez canım. Kişisine, doktoruna ve yumurtalığının çalışmasına göre değişir. Tedavi ve kullanılan ilaçlar kişiseldir.
Kullanılan hormon bantları endometrium için, bunun için kimi dr hap, kimisi iğne, kimisi bant veriyor. İçerikler aynı, fakat uygulayış farklı.
3.-5. gün embriyosuna gelince, 5. gün embriyosunu drların tercih etmesinin sebebi hem bölünüp çoğul gebelik riskinin olmaması, hemde daha dayanıklı olması. Fakat şuda var, her yer 5. günü beklemez, aynı kalitede 3. günde transfer edilse doğal ortamına kavuştuğu için tutunma olasılığı aynı değerde oluyor. Yani bu 3.-5. gün olayıda tedavinin yapıldığı hastane ve ya merkezin protokolü ile alakalı.
Opu işlemi ağrısız ve acısız bir işlem, anestezi altında yapılıyor.
Transfere kadar nar ve çiğ kuruyemişler öneriliyor. Transfer sonrası da, havuç, ananas, kivi ve yine çiğ kuruyemişler öneriliyor.
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutluCevabiniz icin cok tesekkur ederim :)
Bn bahceci de tedavi görüyom canım genel de aynı oluyo tedaviler.ins hersey istediğimiz gibi olurCanım sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği senşn doktorunun uyguladığı ilaç şeklini benim doktorumda uyguluyor acaba aynı doktora mı gidiyoruz
cok tesekkur ederım canım yazdıgın ıcın. benım tedavı oldugum merkez ise bunlar a ek olarak tetradox verıyor 5 gun boyunca ve deltacortıl verıyor. kortızon buda transferden sonra bunları kesıyor sadece estrofem 3*1 folbıol 1 tane coraspırın 1 tane. bırde progesteron fıtıl seklınde verdıler . sana kortızon verdıler mı ?Canım reglin 2. günü estrofem 2*1 ve gün aşırı coraspin ile başladık. Adetin 5. günü estrofem 3*1 e çıktı, 7. günü kontrolde 7,5mm çıkmıştı ve 4*1 ile estrofeme devam ettim. Reglin 9. günü endometrium kalınlığı 10mm di doktorum estradiol ve progesteron tahlili verdi. İlaca aynı şekilde devam ve sabah akşam crinone jel başlandı. Reglin 15. Günü transferim gerçekleşti, endometrium kalınlığım 13mm di. Halende ilaçlarıma aynı şekilde devam ediyorum.
cok tesekkur ederım canım yazdıgın ıcın. benım tedavı oldugum merkez ise bunlar a ek olarak tetradox verıyor 5 gun boyunca ve deltacortıl verıyor. kortızon buda transferden sonra bunları kesıyor sadece estrofem 3*1 folbıol 1 tane coraspırın 1 tane. bırde progesteron fıtıl seklınde verdıler . sana kortızon verdıler mı ?Canım reglin 2. günü estrofem 2*1 ve gün aşırı coraspin ile başladık. Adetin 5. günü estrofem 3*1 e çıktı, 7. günü kontrolde 7,5mm çıkmıştı ve 4*1 ile estrofeme devam ettim. Reglin 9. günü endometrium kalınlığı 10mm di doktorum estradiol ve progesteron tahlili verdi. İlaca aynı şekilde devam ve sabah akşam crinone jel başlandı. Reglin 15. Günü transferim gerçekleşti, endometrium kalınlığım 13mm di. Halende ilaçlarıma aynı şekilde devam ediyorum.
Tetradox antibiyotik canım, opudan sonra vermişlerdi bana o ilacı. Kortizon vermediler.cok tesekkur ederım canım yazdıgın ıcın. benım tedavı oldugum merkez ise bunlar a ek olarak tetradox verıyor 5 gun boyunca ve deltacortıl verıyor. kortızon buda transferden sonra bunları kesıyor sadece estrofem 3*1 folbıol 1 tane coraspırın 1 tane. bırde progesteron fıtıl seklınde verdıler . sana kortızon verdıler mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?