2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar yazılanların hepsini oluyamadım tabiki ama bende tedavideyim ilk tüp bebek tedavim daha önce başarısız aşılama geçirdim salı günü yumurta toplamam olucak. İyi gidiyor dedi doktorum ama beslenme konusunda yarımcı olmadı. Bursa acıbademde şahin hocaya gidiyorum bugün aşırı kasık ağrısyla uyandım işe gidemedim ewde dinleniyorum. Hepimiz için hayırlısı diyorum.

Kızlar bu gün dr. randevum vardı transfer için rahim kalınlığım ve progesteron hormonum ölçülecekti ve ona göre transfere karar verilecekti. Veeeeee sonuçlar dr. istediği gibi çıkmış cumartesi günü büyük gün. Transfer olacağım hadi hayırlısı bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz da rabbim sonuna erdirir.

Hadi ins canım bize de umut ol :))

Ayy canım hadı gözün aydın. Rabbim herşeyini kolaylaştırsın

Canım inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi etsin
Bu arada kaç emriyo transferi yapilacak sana

Kızlar ya ben grip oldum başım falan çatlıyo iyiki simdi oldum ama transver sonrası olsaydım hep hapşırma falan derken hep bi kasılma olcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…