- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
dondurulmus tedavısınde de antıbıyotık var bana verdıklerı kagıtta cok sasırdım gerek var mı kı ya cok agır bır antıbıyotık bıdeTetradox antibiyotik canım, opudan sonra vermişlerdi bana o ilacı. Kortizon vermediler.
Bilmiyorum ki canım, bana vermediler ama sana verdilerse de vardır bir sebebi.dondurulmus tedavısınde de antıbıyotık var bana verdıklerı kagıtta cok sasırdım gerek var mı kı ya cok agır bır antıbıyotık bıde
canım bende bahçecide oluyorum . Bide zeki akkumda oluyorum de de iyice şok olayım.Bn bahceci de tedavi görüyom canım genel de aynı oluyo tedaviler.ins hersey istediğimiz gibi olur
Hadi yaaa yok canım bnm ki ahmet özdoğru :))zeki hocayaa da iyi diyolar bn daha önce de ahmet hocaya gittiğim icin ona devam ediyorumcanım bende bahçecide oluyorum . Bide zeki akkumda oluyorum de de iyice şok olayım..
Hadi ins canım bize de umut ol :))Kızlar bu gün dr. randevum vardı transfer için rahim kalınlığım ve progesteron hormonum ölçülecekti ve ona göre transfere karar verilecekti. Veeeeee sonuçlar dr. istediği gibi çıkmış cumartesi günü büyük gün. Transfer olacağım hadi hayırlısı bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz da rabbim sonuna erdirir.
Ayy canım hadı gözün aydın. Rabbim herşeyini kolaylaştırsınKızlar bu gün dr. randevum vardı transfer için rahim kalınlığım ve progesteron hormonum ölçülecekti ve ona göre transfere karar verilecekti. Veeeeee sonuçlar dr. istediği gibi çıkmış cumartesi günü büyük gün. Transfer olacağım hadi hayırlısı bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz da rabbim sonuna erdirir.
Amin canım inşallah sizlerde en kısa zamanda embriyolarınıza kavuşursunuzAyy canım hadı gözün aydın. Rabbim herşeyini kolaylaştırsın
Amin canım inşallah tüm isteyen herkes hamile kalırHadi ins canım bize de umut ol :))
Canım inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi etsinKızlar bu gün dr. randevum vardı transfer için rahim kalınlığım ve progesteron hormonum ölçülecekti ve ona göre transfere karar verilecekti. Veeeeee sonuçlar dr. istediği gibi çıkmış cumartesi günü büyük gün. Transfer olacağım hadi hayırlısı bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz da rabbim sonuna erdirir.
2 embriyo transfer edilecek canımCanım inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi etsin
Bu arada kaç emriyo transferi yapilacak sana
İlk denemen mi2 embriyo transfer edilecek canım
Hakkında hayırlısı olsun insallah2 embriyo transfer edilecek canım
Hayır canım 3. Denememİlk denemen mi
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunHakkında hayırlısı olsun insallah
İnşallah bu son olur canımHayır canım 3. Denemem
Amin canım inşallahİnşallah bu son olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?