- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Çok sevindm canım ins olur sen kalbini ferah tut vardır dr un bi bildigi.Cnm rahim duvarı 8 mm olmuş yuurtalardan biri19 2si 17 mm çatlatma iğnwsi oldum yarın asılamam olacak gerçi 36 saat olmuyor iğneden sonra ama hayırlısı artık 28 saat sonra olacak aşılama
Çok tesekkür ederim Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin❤Çok sevindm canım ins olur sen kalbini ferah tut vardır dr un bi bildigi.
Uyutuluyorsun canımKızlar çok heycanliyim yarın sabah anestezili yumurta toplama işlemim var
Anestezi bildiğimiz bayağı uyutuliyor mu yoksa sadece bölge mi uyşturuluyor yapılan bütün işlemleri görebiliyor musun ???
Hayırlı olsun canımKızlar çok heycanliyim yarın sabah anestezili yumurta toplama işlemim var
Anestezi bildiğimiz bayağı uyutuliyor mu yoksa sadece bölge mi uyşturuluyor yapılan bütün işlemleri görebiliyor musun ???
Uyutuluyorsun canım uyandığında herşey bitmiş oluyor. Simdiden hayırlı olsun ınsallah kaliteli yumurtaların olur hepsıKızlar çok heycanliyim yarın sabah anestezili yumurta toplama işlemim var
İnşallah canımUyutuluyorsun canım uyandığında herşey bitmiş oluyor. Simdiden hayırlı olsun ınsallah kaliteli yumurtaların olur hepsı
Hadi hayırlı olsun cnmKızlar çok heycanliyim yarın sabah anestezili yumurta toplama işlemim var
Canim bişe soracam bahceCide transferden sana 2 3 saat yatmaya izin veriolar mi yoksa kaldırıolar mi bn daha önce oraya yaptrmadim çünkü bnm dr oraya gitti bnde o yüzden oraya gidiyorum .daha önce denedinmi sem hiç orda .bide transferden sonra sürgü koyuyolar mi çok su ictiginden zor tutuyo insanAmin canım inşallah tüm isteyen herkes hamile kalır
Bende daha önce orda yaptırmadım canımCanim bişe soracam bahceCide transferden sana 2 3 saat yatmaya izin veriolar mi yoksa kaldırıolar mi bn daha önce oraya yaptrmadim çünkü bnm dr oraya gitti bnde o yüzden oraya gidiyorum .daha önce denedinmi sem hiç orda .bide transferden sonra sürgü koyuyolar mi çok su ictiginden zor tutuyo insan
Ay canım bildiğin çift çizgi bu hayırlı uğurlu olsun bebeğinKızlar bebe time gebelik testi aldım iki tane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur adetim 20 gün geçti geç döllenme olmuş olabilir mi pko olduğum için düzensiz adet oluyorum bu ay tüp bebek tedavisine başlıycam hamile degilsem
Ayy canım hamilesin senn ay hayırlı olsun yaa çok sevındım bnm arkadaşta düzensız adet oluyodu 7 yıllık evlıydı 15 günü geçmiştı test yaptı oda hamileymiş doktora git bnce hmnKızlar bebe time gebelik testi aldım iki tane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur adetim 20 gün geçti geç döllenme olmuş olabilir mi pko olduğum için düzensiz adet oluyorum bu ay tüp bebek tedavisine başlıycam hamile degilsem
Saol canım 2 bucuk sene oldu evleneli daha öncede pozitif çıkmıştı ama adet olmuştum bir gün sonra test bozuktu galiba inşallah bu sefer doğrudurAy canım bildiğin çift çizgi bu hayırlı uğurlu olsun bebeğin
kaç yıllık evlisin
Yarında test yapicam tekrar pozitif çıkarsa doktora gitcem canımAyy canım hamilesin senn ay hayırlı olsun yaa çok sevındım bnm arkadaşta düzensız adet oluyodu 7 yıllık evlıydı 15 günü geçmiştı test yaptı oda hamileymiş doktora git bnce hmn
İnşallah pozitif çıkar canımYarında test yapicam tekrar pozitif çıkarsa doktora gitcem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?