- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Aşılamada doktor ilişkı onermısmıydı sıze. Bana ılk gun sonrakı ve diğer gunler yapın dedı biz hiç yapamadık aşılama ıle kaldık belkıde ondanda tutmadı. Kısmet işteDogru onu soylemeyi unuttum Benim eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında olduğundan aşılama ya gerek duymadilar direkt tüp bebek raporu nu vercekler canım
Gerçi ben zaten başka bi hastanede önceden 2 aşılama olmuş tum ama dedigim gibi 5 milyon spermin altindaysa aşılama şartı aranmiyor
Canım doktor dedı bunlar takviye için. Hamilelik oncesı hazırlık eşimede balık yağı verdi. Sen gıdersen sor doktora bılgı al istersen benım ılaçlarla ılgılı
Canım tam olarak ne için miş bu ilaçlar şimdi ne işe yarıçaklar
Yok canım önermemişti bizim de bi tek aşılamayla kalmıştıAşılamada doktor ilişkı onermısmıydı sıze. Bana ılk gun sonrakı ve diğer gunler yapın dedı biz hiç yapamadık aşılama ıle kaldık belkıde ondanda tutmadı. Kısmet işte
Tamam sorarım canımCanım doktor dedı bunlar takviye için. Hamilelik oncesı hazırlık eşimede balık yağı verdi. Sen gıdersen sor doktora bılgı al istersen benım ılaçlarla ılgılı
Hadi ya genel olarak öneriyolar ama bizim sansızlık oldu işte bu ay aşılama ıle kaldıYok canım önermemişti bizim de bi tek aşılamayla kalmıştı
Sagol cnm bende oyle biliyordm da ondan dedimDogru onu soylemeyi unuttum Benim eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında olduğundan aşılama ya gerek duymadilar direkt tüp bebek raporu nu vercekler canım
Gerçi ben zaten başka bi hastanede önceden 2 aşılama olmuş tum ama dedigim gibi 5 milyon spermin altindaysa aşılama şartı aranmiyor
Ve bana iki kere deneriz olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti. İlk ki olmayınca ikibciyi istemedım tüpe geçelim dedim bugun işte. Doktor dedı bu ay bu ılacları kullan hem rahım dinlensin dedi. Önümüzdekı ay hasta olduğun gün ara beni dedi 2. Günü gel dediYok canım önermemişti bizim de bi tek aşılamayla kalmıştı
Istanbul fulya bahçeci tüp bebek merkezin deNerde tedaviye baslicaksin canım
Hayırlısı olsun hakkında allah gönlüne göre verir inşallahIstanbul fulya bahçeci tüp bebek merkezin de
Hayırlısı olsun hakkında allah gönlüne göre verir inşallah[/QUOTE
Hepimizin insallah
Canım merhaba, bizde de morfoloji sorunu vardı mikro chip yöntemi var en sağlıklı sperm seçiliyor o zaman biz 1000 tl ödedik onun için ve embriyolarımız 5. Gün ve çok sağlıklıydı bu yöntemi uygulayan yere bakın derim ben adana acıbadem de yaptırdım3 yıllık evlıyız 2 yıldır cocuk düşünyrz cnm , sebepszi infertilite diye başladk ama spermlerde canlılık sorunu cıkmıstı o düzeldi şimdide morfolojı bozuklugu cıktı sürekli sorunumuz değişiyor. ama sanırım sperm kalitesizliğinden cocugumuz olmuyor. embrıyolarımızda 3. gunden snra gelişimlerini bozmustu bunuda sperme bagladılar. bakalım öngörüşmede doktor ne yorum yapacak. siz kac yıldır düşünüyrsnz sorun ne ?
Canım eşine eczaneden keçi boynuzu pekmezi al sende ilk önce kafanı rahat tut ve bol protein tüketCanim ben sürekli son bir aydır çekirdekli kara üzüm yiyorum çok faydaliymis tüp bebege baslamadan transferden sonra bol bol yemek gerekiyor mus ben öyle biliyorum eşime de kavrulmamis kabak çekirdeği içi ve 2 damla yag damlatilmis havuç suyu içiyorum hergün yeni başladık eşime
Peki ikinci dondurulmuşlarla mı yapıldı ? Bi de kaç ay sonra ikinciye başladınAnne adayları merhabarabbim hepinize nasip etsin inşallah. Transferden önce ben sabah akşam haşlanmış yumurta yedim yememe içmeme çok dikkat ettim bol süt için yoğurt yiyin, dr bana bol protein demişti ayrıca 2. De tuttu benim 2. Transferde idrara sıkışık oluyoruz transfer sırasında , transferden çıkınca hemen idrarımı yapmadım çok sıkışıktım ama sabrettim bir 10 dk bekledim valla dr lere bakmayın normal hayata Dvm diyorlar hiçte öyle olmuyor ikincide 10 gün yattım sabırla tabi bakacak biri lazım daha sonrada hiç iş yapmadım tedbir sizden takdir Allah'tan sabırlı olun kafanızı rahat tutun, internetten çok bakmayın saçma sapan şeyler yazılıyor. Belirti hiç aramayın göğüsler kesin şiş benim negatiftede oozitiftede şişti o kadar ilaç tedavi bazı ağrı vs değişiklikler oluyor bunu olumlu yada olumsuza yormayın sabırla test gününü bekleyin hatta bekleyip stres yaşamayın ben 7. Günde çok silik çizgi gördüm ilkinde cesaret edip evde yapmadım hastanede negatifi görmek beni mahvetti tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım öpüyorum şimdilik Canlar dualarım sizinle
Tamam canım önerilerin için teşekkür ederimCanım eşine eczaneden keçi boynuzu pekmezi al sende ilk önce kafanı rahat tut ve bol protein tüket
Yogurt sut yumurta bunlari transferden önce de mi dikkat ederek yedin cnm.. ölçün neydi peki yumurta bir tanedir de sut ve yogurtta nasıldıAnne adayları merhabarabbim hepinize nasip etsin inşallah. Transferden önce ben sabah akşam haşlanmış yumurta yedim yememe içmeme çok dikkat ettim bol süt için yoğurt yiyin, dr bana bol protein demişti ayrıca 2. De tuttu benim 2. Transferde idrara sıkışık oluyoruz transfer sırasında , transferden çıkınca hemen idrarımı yapmadım çok sıkışıktım ama sabrettim bir 10 dk bekledim valla dr lere bakmayın normal hayata Dvm diyorlar hiçte öyle olmuyor ikincide 10 gün yattım sabırla tabi bakacak biri lazım daha sonrada hiç iş yapmadım tedbir sizden takdir Allah'tan sabırlı olun kafanızı rahat tutun, internetten çok bakmayın saçma sapan şeyler yazılıyor. Belirti hiç aramayın göğüsler kesin şiş benim negatiftede oozitiftede şişti o kadar ilaç tedavi bazı ağrı vs değişiklikler oluyor bunu olumlu yada olumsuza yormayın sabırla test gününü bekleyin hatta bekleyip stres yaşamayın ben 7. Günde çok silik çizgi gördüm ilkinde cesaret edip evde yapmadım hastanede negatifi görmek beni mahvetti tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım öpüyorum şimdilik Canlar dualarım sizinle
O yontemi duydum cnm ama gitmeyi dusundgm merkez uygulamiyormus spermleri 6000 kat buyuterek sectikleri yontemi uyguluyorlarmis. Aslinda mikrocipi bnde denemek istyrm ama kararsz kaldmCanım merhaba, bizde de morfoloji sorunu vardı mikro chip yöntemi var en sağlıklı sperm seçiliyor o zaman biz 1000 tl ödedik onun için ve embriyolarımız 5. Gün ve çok sağlıklıydı bu yöntemi uygulayan yere bakın derim ben adana acıbadem de yaptırdım
Anne adayları merhabarabbim hepinize nasip etsin inşallah. Transferden önce ben sabah akşam haşlanmış yumurta yedim yememe içmeme çok dikkat ettim bol süt için yoğurt yiyin, dr bana bol protein demişti ayrıca 2. De tuttu benim 2. Transferde idrara sıkışık oluyoruz transfer sırasında , transferden çıkınca hemen idrarımı yapmadım çok sıkışıktım ama sabrettim bir 10 dk bekledim valla dr lere bakmayın normal hayata Dvm diyorlar hiçte öyle olmuyor ikincide 10 gün yattım sabırla tabi bakacak biri lazım daha sonrada hiç iş yapmadım tedbir sizden takdir Allah'tan sabırlı olun kafanızı rahat tutun, internetten çok bakmayın saçma sapan şeyler yazılıyor. Belirti hiç aramayın göğüsler kesin şiş benim negatiftede oozitiftede şişti o kadar ilaç tedavi bazı ağrı vs değişiklikler oluyor bunu olumlu yada olumsuza yormayın sabırla test gününü bekleyin hatta bekleyip stres yaşamayın ben 7. Günde çok silik çizgi gördüm ilkinde cesaret edip evde yapmadım hastanede negatifi görmek beni mahvetti tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım öpüyorum şimdilik Canlar dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?