- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Yok canim ben de konuskan biriyim. Butun arkadaslarin dedigi gibi bizi bizden baskasi anlamaz. Bu zorlu sureci insallah hep birlikte atlatip mutlu sonuca ulasacagiz. Ben Tokatliyim, 8 yildir da burada yasiyorum. Baska bir ulkede yasamak gercekten zorlu bir surec. Ilk 2 yil ben cok zorlandim dil yuzunden. Ama sonrasinda ise girdikten sonra gelistirdim cok sukur.Aaaa ne güzel bak ben daha dılımı geliştıremedım malesef sadece işlerımı alışverişimi halledebılıyorum kımseyede muhtac olmuyom oda ayrı mesele nerelisin peki aslen ...cokmu soru soruyom ne bılım kendım gıbı bırını bulunca insan merak ediyor
Galiba bızım hersey aynı zamanda ilerlicek işallahhhh beraber müjde verırız burda canım allahım yar ve yardımız olsun güç versın bızeYok canim ben de konuskan biriyim. Butun arkadaslarin dedigi gibi bizi bizden baskasi anlamaz. Bu zorlu sureci insallah hep birlikte atlatip mutlu sonuca ulasacagiz. Ben Tokatliyim, 8 yildir da burada yasiyorum. Baska bir ulkede yasamak gercekten zorlu bir surec. Ilk 2 yil ben cok zorlandim dil yuzunden. Ama sonrasinda ise girdikten sonra gelistirdim cok sukur.
SancılıKızlar nasılsınız
Amin canim insallahGaliba bızım hersey aynı zamanda ilerlicek işallahhhh beraber müjde verırız burda canım allahım yar ve yardımız olsun güç versın bıze
çay içiyorum arkadaşla sen nasılsın canımKızlar nasılsınız
O gayet iyi, bak halaya kalkmışçay içiyorum arkadaşla sen nasılsın canım
Evet canım oyuzden bende bol bol içiyorum kahve içmem ztn aram yokO gayet iyi, bak halaya kalkmışbu arada transfere kadar içebildiğin kadar çay kahve iç canım. Kahveye yasak, çaya sınır konuyor.
Bende iyyim canım göğüslerim de çok fazla ağrı oluştu opudan sonra normal mi acabaçay içiyorum arkadaşla sen nasılsın canım
Bende iyyim canım göğüslerim de çok fazla ağrı oluştu opudan sonra normal mi acab[/QUOTE
Bi O konuda sıkıntım var
Hiç yaşamadım göğüslerde ağrıyı, arkadaşlarda vardır belki.Bende iyyim canım göğüslerim de çok fazla ağrı oluştu opudan sonra normal mi acaba
elinden geleni yapmışsn cnm Allah mükafatını verir merak etme :)İnşallah bebeğinizi kucagınıza alırsınız. Bizede üç yıl oldu. Bende polikistikover var ve tedavıye taa en basından basladık ilk etapta hap üç ay. Her defasında gözyaşı. Sonra mini dozlarlar iğneler üç ay tekrarladık. Yine hüsran. Çok yıpranmıştım zaten biraz ara verdi 8-9 ay kadar. Sonra dr arastırıp işin uzmanını arastırdık dr dr gezdim durdum. Uzun bir süre tahlilleri toparladımz dah sonra iki basasırız aşılama tekrar gözyası... sonra tüp bebek negatif sonuc şimdi ikinciyi bekliyorum. Ah bu kadınlar ne çeker yaa.
Bende femara ve puregonu beraber kullaniyorum. Yalniz bende de istah acti sanki. Bugun yemelere doymadim :/Beni mahvetti bütün yanetkilerini yaşıyorum yanında bide famera var bende ikisi ne iştah bıraktı nede sakinlik ağlaya ağlaya geziyorum valla
Ben aşılama yaptığımda ağrım olmuştu. Hatta aşılamadan sonra 3 4 gün genel olarak ağrım oldu sancım oluyodu göğüs agrısı bel ağrısı hepsi olduBende iyyim canım göğüslerim de çok fazla ağrı oluştu opudan sonra normal mi acaba
Benim 2 raporumda birkaç saatte çıktı, seni neden bu kadar zorlamışlar anlamadım.şaka gibi son dk golleri geliyo bana da
pts yumurta toplama işlemi olucak ve rapor çıkıcak bana ve iki kez bakın yetişmiyo öbür doktorlar yardımcı olmuyo randevu bulamıyorum ya da buluyorum doktor ony yazısı yazmıyo diye ve transfre kadar süreniz var merak etmeyin siz strese girmeyinler
bugün başka bi sekreter bugün mesai bitiminde arayıp evrakların hazır olması gerekidi raporun çıkması gerekirdi diyo bana
zaten ameliyat kontrolümde ilaca başlamış doktorum bi hafta oldu 9 gün olmuş bunun bi hafta içisinde evrak hazırlama ve çıkma sürem varsa ve bu rapor yetşmiyosa niye o kadar hormon aldım şu an kafadan 3000 en az fazla ödeme çıkıyo
tam tersi gerçekten daha süre varsa ve pts son evrakları teslim edicez ve gerçekten geç olmuyorda o kadın sekreteri sırf bugün beni strese soktuğu için çok fena haşlicam
bunca şeyi aşıp iki evrak sorunu mu yaşicam anlamadım ya
madem yetişmiyodu sonraki ay tedaviye başlasaydık fln şu an deli sorular ve işallah yarın hastanededir doktorum ve bu stres ptne kadar sürmez
sorma ya bi doktora gidiyorum adam prof ama ne yazıcağını anlamamış sallamış iki kelimeBenim 2 raporumda birkaç saatte çıktı, seni neden bu kadar zorlamışlar anlamadım.
bi de şöyle sıkıntı var hastanede aynı güne iki doktora randevu vermiyolar yani anlican hem tüp bebeğe randevu hem de oşa iki gün geçince kalan doktorlara yetişmek mümkün olmadıBenim 2 raporumda birkaç saatte çıktı, seni neden bu kadar zorlamışlar anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?