- 4 Kasım 2015
- 100
- 66
- 98
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Allahım seni müjdesıyle güldürsün aslında cogunu bılıyorum anlattıklarının ama bunu yasayan bırınden dınlemek istıyorum heralde ...asılamalar cok fazla yıprattı benı gebelik testı görmek dahı ıstemiyorum resmen ama tedavım baslıcak kafamı bosaltıp umutlarımı cogaltmam gereklı sen nasıl hıssedıyoaun varmı bı belirtı felan sen ne durumdasın arkadasım
Ben almanyadayım canım özel bı klinkte olucak ıkıncı denemen demek allahım bu sefer yüzünü güldürür işallah ben heycanlıyım ister istemez durduramıyorum heycanımı benım kımsem yok yanlızım burda kendıme ben bakıcam allah nasıp ederseSeni anlıyorum ama bizimde imtihanımız böyleymiş boşver allah baska dert vermesin. Bi bekirtim yok suan agrı cok nadir oluyor. Genelde dinleniyorum zaten. Annem yanımda o bakıyor bana. Allah razı olsun kendisinden. Öncelikle sakin olmaya calış gercekten panik olunca elimize gercekten bişey geçmiyor. Yok yani geçse benim olurdu çünkü paniğin en alası bende. Tabi bu sakinliği ikinci denememde kazandım. Suan gercekten relaksım sanada tavsiye ederim. Buarada nerede oluyorsun tedavini cnm
Sor sor canım benımde bırıyle konusup bıraz rahatlamam lazım sorun bulunmadı sadece esımın spermlerı yavas bız yastan dolayı sıkıntı yaşıyoruz ben 39 esım 44 yaşında üç yıldır bebek için ugrasıyoruz canımAllh yardımcın olsun cnm. Buarada kaç yaşındasın ve ne kadarlık evlisin. Ay cok soru soruyorum ama sıkıntı siz kaynaklımıydı eşinizdenmydi
Arkadaslar merhaba , tedavi surecinde olan ve baslamak uzere olan herkes umarim en kisa zaman da saglikli bir sekilde bebislerine kavusur. Ben New york ya oturuyorum. Benim gittigim klinik Turkiye den farkli bir sekilde tedavi uyguluyor. Sali gunu adetimin ucuncu gunu gittigim kontrolde toplam 25 yumurta goruldu. O gun baslamak uzere 10 gun kullanacagim dogum kontrol hapi verdi. Adetimin 13. Gunu kontrole cagirdi. Hersey istedikleri gibiyse adetimin 15.gun yumurta gelistiri ignelere baslayacagimizi soyledi. Bu sekilde daha hepsi ayni kalitede yumurtalar olusacagini soyledi. Daha once boyle bir tedavi duymadigim icin sureci sabirsizlikla bekliyorum.
Günaydın canım işallahhhh bu sefer yüzün güler allahım nasıb eder de sevınırız senınle beraber :)İnşallah bebeğinizi kucagınıza alırsınız. Bizede üç yıl oldu. Bende polikistikover var ve tedavıye taa en basından basladık ilk etapta hap üç ay. Her defasında gözyaşı. Sonra mini dozlarlar iğneler üç ay tekrarladık. Yine hüsran. Çok yıpranmıştım zaten biraz ara verdi 8-9 ay kadar. Sonra dr arastırıp işin uzmanını arastırdık dr dr gezdim durdum. Uzun bir süre tahlilleri toparladımz dah sonra iki basasırız aşılama tekrar gözyası... sonra tüp bebek negatif sonuc şimdi ikinciyi bekliyorum. Ah bu kadınlar ne çeker yaa.
Beni mahvetti bütün yanetkilerini yaşıyorum yanında bide famera var bende ikisi ne iştah bıraktı nede sakinlik ağlaya ağlaya geziyorum vallaCanim sen simdi hangi asamadasin?yumurtanlarin toplandi mi? Bide bu igneler sende depresif bir hal yaratti mi? Heryerde oyle seyler okuyorum garip geldi
Hayırlı CumalarMerhaba arkadaslar hayırlı cumalar canlar:)
Toplanan yumurta sayısının çok olmasına, işlemi yapan doktora ve ilaçların yoğunluğuna bağlı bir durum. Misâl, ilk opumda 2 yumurta toplandı, ne anesteziden uyandığımda ne de sonrasında hiç ağrım olmadı. 2. opumda anesteziden sancıyla uyandım, 11 yumurta toplandı. İlk gecesi nefes alamayacak şekilde sancım vardı, karnım davul gibi şişti, idrara çıkmak ölüm gibiydi 4. günü ağrılarım tamamen bitmişti.Kızlar bısey sorcam yumurta toplama işleminde agrı yasıyomuyuz uyandıktan sonra yada sonrakı günlerde bunu cok merak ediyorum
Benım doktorum en az on yumurta toplamam gereklı dedı benım adet sancılarım cok şiddetli dır ayyyy ürktüm canım ya cok üzüldüm senın adına pekı suan hangı asamadasın canımToplanan yumurta sayısının çok olmasına, işlemi yapan doktora ve ilaçların yoğunluğuna bağlı bir durum. Misâl, ilk opumda 2 yumurta toplandı, ne anesteziden uyandığımda ne de sonrasında hiç ağrım olmadı. 2. opumda anesteziden sancıyla uyandım, 11 yumurta toplandı. İlk gecesi nefes alamayacak şekilde sancım vardı, karnım davul gibi şişti, idrara çıkmak ölüm gibiydi 4. günü ağrılarım tamamen bitmişti.
Fakat şu bir gerçek ki, herkes aynı şeyleri yaşamıyor.
Transfer sonrası beklemedeyim canım, pazartesi sonuç inşallah.Benım doktorum en az on yumurta toplamam gereklı dedı benım adet sancılarım cok şiddetli dır ayyyy ürktüm canım ya cok üzüldüm senın adına pekı suan hangı asamadasın canım
Nasıl hıssedıyosun peki varmı deışiklikler cok sordum galiba amaTransfer sonrası beklemedeyim canım, pazartesi sonuç inşallah.
Ürkecek bir durum yaşarmısın bilemem şimdi, olup olmayacağı belli olmayan birşey için şimdiden stres yapıp yumoşlarınıda ürkütme derim.
Düne kadar çok rahat geçirdim, heyecan telaş vs hiçbiri yoktu. Değişiklikler var fakat çok yoğun hormon takviyesi kullanıyoruz, onlara yoruyorum.Nasıl hıssedıyosun peki varmı deışiklikler cok sordum galiba ama
İşallah bebısın sana tutunmaya calısıyodur telas etme canım benim lekelenmeler genelde hayırlı haberler getırır işallah öyledır de senın için dua edıcem üzülme telasta yapma sana ıyı gelmez canımDüne kadar çok rahat geçirdim, heyecan telaş vs hiçbiri yoktu. Değişiklikler var fakat çok yoğun hormon takviyesi kullanıyoruz, onlara yoruyorum.
Bugün öğlen saatlerinde çamaşırımda toplu iğne başı kadar pembe leke vardı, az önce de minicik siyah-kahverengi arası jelin atığı geldi. Biraz tedirginim, dr um dersteymiş dönecekmiş bana. Bekliyorum
İnşallah canım benim, Allah razı olsun.İşallah bebısın sana tutunmaya calısıyodur telas etme canım benim lekelenmeler genelde hayırlı haberler getırır işallah öyledır de senın için dua edıcem üzülme telasta yapma sana ıyı gelmez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?