- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.001
Öyle olması lazım ztn ben de Bezmialem eğitim araşt dayım ama o onaylara hep randevu kovalamak zorunda kaldımBenim dr da Prof. Hastanede muayenehanesi yok, özeline gidiyorum. Bana bir not verdi, tüpbebek servisinde dediği asistanına verdim ve sadece onay için 3-4 doçent veya Prof tan imza aldım. İmza için randevu gerekmiyor, hocanın hastası olduğumu duyanlar hemen onay verdi. En fazla 1,5 saatte raporum elimdeydi. Ama evraklarımı da aynı günün sabahında hazır edipte gittim. 1 günde tamamlandı. Ben Kocaeli üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden aldım canım.
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın canım. Bu ay bebişler gelsinKızlar emriyolog aradı şimdi
11 emriyomun hepsi 3.güne gelmiş sadece iki tanesi biraz geriden gelişmeye devam ediyormuş bi sıkıntı cikmassa eğer pazartesi transferim olucak inşallah
Kızlar lütfen benim için dua edermisiniz emin olun ben sizin için sürekli dua ediyorum
Müslümaninin bir başkası için ettiği dua daha makbulmuş.
Rabbim umduklarımızdan nail, korktuklarımızdan emin eylesin. Hayırlısıyla sıkıntı çıkmayacak canım, yeterki içini ferah tut. DualarımdasınızKızlar emriyolog aradı şimdi
11 emriyomun hepsi 3.güne gelmiş sadece iki tanesi biraz geriden gelişmeye devam ediyormuş bi sıkıntı cikmassa eğer pazartesi transferim olucak inşallah
Kızlar lütfen benim için dua edermisiniz emin olun ben sizin için sürekli dua ediyorum
Müslümaninin bir başkası için ettiği dua daha makbulmuş.
Rabbim umduklarımızdan nail, korktuklarımızdan emin eylesin. Hayırlısıyla sıkıntı çıkmayacak canım, yeterki içini ferah tut. Dualarımdasınız[/QUOTE
Canım benim çok teşekkür ederim
İnşallah canımGünaydın kızlar hepiniz için güzel bır gün olur işallah:)
Canım aynı taksiciyemi denk geldinBugün yumurta kontrolüne gidiyorum otogarda indim taksiye geçtim taksici yine aynı yere mi abla Dedi içim Bi hoş oldu ilk defa eşim de yok yanımda göğsüme sanki Bi bıçak saplandı
Bu arada yenı yenı okuyorum hadı işallah bu sefer bebişin annesıne sıkı sıkı tutunur allahımın ıznıyle transferın hayır ve müjde getırır sana canımİnşallah canım
İyiyim canım hamdolsun. Sadece az mide bulantım var, onun haricinde bir sorun yok, yatış halindeyimyasminsay bugün nasılsın canım
İyiyim tatlım allahıma şükür senı merak ettım dün bırax tedırgındın hadı işallah bebişindir bulantı yapıp annesıne burdayım dıyordur kuzucuk:)İyiyim canım hamdolsun. Sadece az mide bulantım var, onun haricinde bir sorun yok, yatış halindeyim
Sen nasılsın
Ben bu defa daha rahatım sebepsiz, sadece lekeyi görünce ve sancılarla batma hissi çoğalınca tedirgin oldum. Sağolsun doktorum rahatlattı, ama çok korktumİnşşalah hepimizin yüzü güler. Test günü yaklastıkca ve leke gördükce cıldırmaya basladım artık yaa uyuz oluyorum. İkinci denemesi olanlar sizde benim gibi level atladınızmı. Yani demek istediğim üzüntüden cok sinir harbi yasamak gibi bişey.
Benım henüz tüp tecrübem yok ama işallahhhh bu ruhundakı karmasanın sebebı bebısındır canım:)İnşşalah hepimizin yüzü güler. Test günü yaklastıkca ve leke gördükce cıldırmaya basladım artık yaa uyuz oluyorum. İkinci denemesi olanlar sizde benim gibi level atladınızmı. Yani demek istediğim üzüntüden cok sinir harbi yasamak gibi bişey.
İnşallah canım, mide bulantısı için erken. Dünkü korkunun etkisi diye düşünüyorum. Az kaldı teste, hafiften heyecan var.İyiyim tatlım allahıma şükür senı merak ettım dün bırax tedırgındın hadı işallah bebişindir bulantı yapıp annesıne burdayım dıyordur kuzucuk:)
İnan bende senın kadar heycanlıyım burda kı her olumlu haber müjde hem sevındırıyo hemde bıze umut oluyo cünkü hepimizin hıkayelerı aynı...... işallah şuraya kocaman bı hamıleyım yazarsında beraber sevınırız canım:)İnşallah canım, mide bulantısı için erken. Dünkü korkunun etkisi diye düşünüyorum. Az kaldı teste, hafiften heyecan var.
Rabbim imtihanını kolay eylesin, sonucu güzel bir mucize için zorlanıyoruz. Rabbim yardım etsin hepimize.Benım henüz tüp tecrübem yok ama işallahhhh bu ruhundakı karmasanın sebebı bebısındır canım:)
İnşallah canım, nasibimde varsa yazacağım.İnan bende senın kadar heycanlıyım burda kı her olumlu haber müjde hem sevındırıyo hemde bıze umut oluyo cünkü hepimizin hıkayelerı aynı...... işallah şuraya kocaman bı hamıleyım yazarsında beraber sevınırız canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?