- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Doktorundan cevap alırsan yazarmısın merak ederım ben.....amin allahım dualarımızı duysun işallahİnşallah canım benim, Allah razı olsun.
Canım iki gün önce 17 yumurtam toplandı ilk gün sanki adet ağrısı gibi bi ağrım oldu sonra bidaha ağrı bişi kalmadı gayet iyiyimKızlar bısey sorcam yumurta toplama işleminde agrı yasıyomuyuz uyandıktan sonra yada sonrakı günlerde bunu cok merak ediyorum
Bu sayfayı senı takip ederek buldum canım işallah bu sefer yüzün güler :)müjdelerle sevınırız arkandan bızde müjdeler verırırızCanım iki gün önce 17 yumurtam toplandı ilk gün sanki adet ağrısı gibi bi ağrım oldu sonra bidaha ağrı bişi kalmadı gayet iyiyim
Ben Amerika nin New Jersey eyaletindeki bir klinikte yaptirtiyorum. Bu tedavi suan icin Turkiye de uygulanmiyor arastirmalarima gore. Ben de birkac aydir sizleri takip ediyordum sureci ile ilgili bilgi edinmek icin. Benim icin de bu tedavi supriz oldu. Burada son zamanlarda uygulanmaya baslanmis bir tedaviymis. Bazi doktorlar basari sansini arttirdigini dusunur iken bazilari adet dongusunun degistigi icin uygulamiyormus. Ben de tam olarak bilmiyorum nasil olacagini. Insallah hayirlisi olur. Doktoruma guveniyorum.Merhaba hangi hastanede yaptiriyorsun?
Merhaba canım bende almanyadayım benımde adetıme bı hafta kala haplar baslancak aynı kalıtede yumurtalar gelişmesı içinBen Amerika nin New Jersey eyaletindeki bir klinikte yaptirtiyorum. Bu tedavi suan icin Turkiye de uygulanmiyor arastirmalarima gore. Ben de birkac aydir sizleri takip ediyordum sureci ile ilgili bilgi edinmek icin. Benim icin de bu tedavi supriz oldu. Burada son zamanlarda uygulanmaya baslanmis bir tedaviymis. Bazi doktorlar basari sansini arttirdigini dusunur iken bazilari adet dongusunun degistigi icin uygulamiyormus. Ben de tam olarak bilmiyorum nasil olacagini. Insallah hayirlisi olur. Doktoruma guveniyorum.
İnşallah canımBu sayfayı senı takip ederek buldum canım işallah bu sefer yüzün güler :)müjdelerle sevınırız arkandan bızde müjdeler verırırız
Insallah positif sonucu gorursun arkadasim. Genel de atede 1 hafta kala dogum kontrol hapina baslanmasi ve adetin 3. Gunu ignelere baslanmasi normal bir tadavi sureci. Benim doktorum adetin 3. Gunu dogum kontrol hapina baslatti ve sadece 10 gun kullanacagimi soyledi. Tam olarak surec nasil isleyecek bilmiyorum. Sadece bol bol dua ediyordum. 15 yilin sonunda ben de melegime kavusuyum diyeMerhaba canım bende almanyadayım benımde adetıme bı hafta kala haplar baslancak aynı kalıtede yumurtalar gelişmesı için
Kac yasındasın tatlım 15 yıldır derken .....amınnnnn canım benim işallahhhh hepimiz meleklerımıze kavusuruzInsallah positif sonucu gorursun arkadasim. Genel de atede 1 hafta kala dogum kontrol hapina baslanmasi ve adetin 3. Gunu ignelere baslanmasi normal bir tadavi sureci. Benim doktorum adetin 3. Gunu dogum kontrol hapina baslatti ve sadece 10 gun kullanacagimi soyledi. Tam olarak surec nasil isleyecek bilmiyorum. Sadece bol bol dua ediyordum. 15 yilin sonunda ben de melegime kavusuyum diye
Insallah canim. 34 yasindayim.Kac yasındasın tatlım 15 yıldır derken .....amınnnnn canım benim işallahhhh hepimiz meleklerımıze kavusuruz
Bende 39 canım uzun yıllardır hasretım ben meleğme işallahhhh allahım dualarımızı duyar emeklerımız boş gıtmez ben son üç aydır cok yıprandım üç sefer üstüste asılama yapıldı ve hepsı negatıf psıkolojim ve beden saglıgım mahvoldu burda üç kere asılama yapmadan tüp bebek yapmıyolar ama benım yasım itıbarıyle hemen tüp yapılması gerekırdı olsun dıyorum allahımın bana verdıği sınav bu işallahhhh güzel bıtıcek mucızem bana gelıcek cok umutluyum ben :)Insallah canim. 34 yasindayim.
Doktorumla aradı, muhtemelen yerleşme kanaması dedi. Korkulacak bir durum değil, dinlenmelisin dedi ve estrofemi günde 3 e düşürdü canım.Doktorundan cevap alırsan yazarmısın merak ederım ben.....amin allahım dualarımızı duysun işallah
Siz kac yillik evlisin? Cok iyi anliyorum sizi neler cektiginizi, benim de burda kimsem yok, cok zor surecler. Allah herbirimizin yardimcisi olsun. Emeklerimizin karsiligini versin. Benim 15 yillik evliligim doktor aramakla gecti. Sebebsiz oldugu icin hep bir sebeb aradim. 5-6 defa Klomen ile yumurtalik takibi yapildi evliligimin ilk 6 yilinda degisik doktorlar ile . Burada da 2 defa asilama yaptirttim. Bu ilk tup bebek deneyimim olacak. Ben hic bir zaman umudumu kaybetmedim. Bir gun olacak eminim. Eger olmazsa da Türkiye yetimhane den bir cocuk sahibi olmak isterim. Onlarin aileye bizim de bebise ihtiyacimiz var.Bende 39 canım uzun yıllardır hasretım ben meleğme işallahhhh allahım dualarımızı duyar emeklerımız boş gıtmez ben son üç aydır cok yıprandım üç sefer üstüste asılama yapıldı ve hepsı negatıf psıkolojim ve beden saglıgım mahvoldu burda üç kere asılama yapmadan tüp bebek yapmıyolar ama benım yasım itıbarıyle hemen tüp yapılması gerekırdı olsun dıyorum allahımın bana verdıği sınav bu işallahhhh güzel bıtıcek mucızem bana gelıcek cok umutluyum ben :)
Ayyyyyy hadı işallah sevındım canım ya pazartesı müjde alalım işallah senden bol bol dınlen yorma kendını dua edıcem sana bol bol:)Doktorumla aradı, muhtemelen yerleşme kanaması dedi. Korkulacak bir durum değil, dinlenmelisin dedi ve estrofemi günde 3 e düşürdü canım.
Sendemı yanlızsın gurbette benım gıbıSiz kac yillik evlisin? Cok iyi anliyorum sizi neler cektiginizi, benim de burda kimsem yok, cok zor surecler. Allah herbirimizin yardimcisi olsun. Emeklerimizin karsiligini versin. Benim 15 yillik evliligim doktor aramakla gecti. Sebebsiz oldugu icin hep bir sebeb aradim. 5-6 defa Klomen ile yumurtalik takibi yapildi evliligimin ilk 6 yilinda degisik doktorlar ile . Burada da 2 defa asilama yaptirttim. Bu ilk tup bebek deneyimim olacak. Ben hic bir zaman umudumu kaybetmedim. Bir gun olacak eminim. Eger olmazsa da Türkiye yetimhane den bir cocuk sahibi olmak isterim. Onlarin aileye bizim de bebise ihtiyacimiz var.
Allah razı olsun canımAyyyyyy hadı işallah sevındım canım ya pazartesı müjde alalım işallah senden bol bol dınlen yorma kendını dua edıcem sana bol bol:)
Malesef evet. Ama bir yandan sansliyiz. Sureci didikleyen, devamli soru soran akrabalar yok .Sendemı yanlızsın gurbette benım gıbı
Haklısın canım ama yınede zor işte neyse calışıyomusun sen pekiMalesef evet. Ama bir yandan sansliyiz. Sureci didikleyen, devamli soru soran akrabalar yok .
Evet canim, calisiyorum.Haklısın canım ama yınede zor işte neyse calışıyomusun sen peki
Aaaa ne güzel bak ben daha dılımı geliştıremedım malesef sadece işlerımı alışverişimi halledebılıyorum kımseyede muhtac olmuyom oda ayrı mesele nerelisin peki aslen ...cokmu soru soruyom ne bılım kendım gıbı bırını bulunca insan merak ediyorEvet canim, calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?