- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.161
İyiyim canım asıl sen nasılsın heycanın dındımı azcık kendını nasıl hıssedıyosun benım persembe baslıyo ılk tüp deneyımım hayırlısıyla:)Kızlar nasılsınız
son durumlarınız ne hangi aşamadasınız??
Hayırlısı olsun arkadasım allah heycanını müjdeyle daim etsınBugün ikinci ignemi yaptim cnm cok heycanliyim gün gün gectikce
Amin cnm inşallah seninde mujdeyle sonuclanirHayırlısı olsun arkadasım allah heycanını müjdeyle daim etsın
Amin hepimize allahım o müjdeyı nasıb etsın işallah:)Amin cnm inşallah seninde mujdeyle sonuclanir
Aynen canım dindi heycanimİyiyim canım asıl sen nasılsın heycanın dındımı azcık kendını nasıl hıssedıyosun benım persembe baslıyo ılk tüp deneyımım hayırlısıyla:)
Insallah cnm burda hamileyiiiiiiiiz demek nasip olur.. Başı 06merve34 çekecek ilk o verecek müjdeyi bizeAmin hepimize allahım o müjdeyı nasıb etsın işallah:)
İnsllah canım inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsünInsallah cnm burda hamileyiiiiiiiiz demek nasip olur.. Başı 06merve34 çekecek ilk o verecek müjdeyi bize
Aslında cok kafamızda tutmasak belkı cok heycan yapmasak oluruna bıraksak daha ıyı olur genelde öyle dıyolar hep ama insanız ve cok emek verıyox ısterıstemez kafamıza yerlesıyo tuttumu tutmadımı dıye .... hayırlısı senın gerı sayım basladı işallah müjde verirsın bıze şekerimAynen canım dindi heycanim
neden bilmiyorum ama sanki hiç bişi yokmuş gibi davranmaya başladım çok fazla dikkat etmiyorum bugün kalktım mutfakta bişiler hazırladım
çok garıp ama bi günde geçti heycanım
Hayırlısı artık
Sağolasın canım. Çok iyiyim diye düşünüyordum aslında, bir dizi sahnesini izleyene kadar. Ani bir patlama yaşadım, ama rahatlattı sanırım.yasminsay canım sen nasılsın daha iyimisin
İyi ol canım pes etme olurmu üzüntünü yasa ve topla kendını kıyamam sanaSağolasın canım. Çok iyiyim diye düşünüyordum aslında, bir dizi sahnesini izleyene kadar. Ani bir patlama yaşadım, ama rahatlattı sanırım.
Hayırlısı olsun senınde arkadasım nedenki acabaKızlar bende bugün 2. İğnemi yaptım. Zor batırdım ya girmedi bir türlü
Sağol canım. Bilmiyorum ya ben yapamadım heralde. Doktor kan sulandırıcı verdımı sizede onu başladınız mı. Bana folık asit bide fitil verdi regli bitince başlıcam fitileHayırlısı olsun senınde arkadasım nedenki acaba
Pes etmek fıtratımda yok canım, yarın tahlilin tekrarını yaptıracağım. Bakalım gelişme yok ise, sonraki tedavi için kendimi hazırlayacağım inşallah.İyi ol canım pes etme olurmu üzüntünü yasa ve topla kendını kıyamam sana
Maşallah en iyisini yapıyosun canım. Rabbim yüzümüzü güldürsün hayırlısını versin herşeyinPes etmek fıtratımda yok canım, yarın tahlilin tekrarını yaptıracağım. Bakalım gelişme yok ise, sonraki tedavi için kendimi hazırlayacağım inşallah.
Sen nasılsın ve ne aşamadasın canım?Maşallah en iyisini yapıyosun canım. Rabbim yüzümüzü güldürsün hayırlısını versin herşeyin
Bana iyi geldi sanırım ağlamak.İyi ol canım pes etme olurmu üzüntünü yasa ve topla kendını kıyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?