- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.121
Hayırlısı olsun arkadaşım transferin nasıl geçtiKızlar üçüncü güne 11 emriyom gelmişti
beşinci güne yani bugüne 6 tanesi gelebilmiş
transfer için saat 1de gidicem
Sayı yarıyarıya düşmüş üzüldüm biraz dondurulcak tı emriyolarım sanırım bu gidişle kalmicak
İnşallah canımHayirlisi olsun inşallah.. çift çizgiyi görürsun ve saglikla kucağına alirsin insallah. Ne kadar süre yattin hemen kalktın mi tuvaletin sıkışık gittin dimi?
Üzülme sakın bidaha ki sefere güzel haberlerini alıcaz buarada Kaçınco denemendi canım hangi doktorda yaptırmıştınYok, gayet iyi gelmiş. Eğer dondurulacak kalitedeyse yine kalıyor.
Ben iyi haber veremedim, sen umut olursun inşallah canım.
İnsallah canım ya allah hepimize nasip eder inşallahCanım ya bende senn kadar heycanlandım şuan inşallah hamıleyımmmmm kızlarrr demek nasip olur sana.
Hiç bir sıkıntım olmadı şükürHayırlısı olsun arkadaşım transferin nasıl geçti
Üzülme sakın bidaha ki sefere güzel haberlerini alıcaz buarada Kaçınco denemendi canım hangi doktorda yaptırmıştınYok, gayet iyi gelmiş. Eğer dondurulacak kalitedeyse yine kalıyor.
Ben iyi haber veremedim, sen umut olursun inşallah canım.
Sevindim adına inşallah pozitif sonucuda görürsün bende Çarşamba günü gitcem selman bey yokmuş aysun hanıma randevu aldım ama kaç gündür uyku uyuyamıyorum sıkıntıdanHiç bir sıkıntım olmadı şükür
hep dua ettim girerken çıkarken transferdeyken hep hayırlısını istedim
Canım çok sıkıntı yapma kendine ben çok sıkıntı yaptım yaptım kabız oldum inanirmsin 6 gündür tuvalete çıkamıyorum AfedersinSevindim adına inşallah pozitif sonucuda görürsün bende Çarşamba günü gitcem selman bey yokmuş aysun hanıma randevu aldım ama kaç gündür uyku uyuyamıyorum sıkıntıdan
Biliyorum canım ama elimde değil dondurma işlemide yapamıcaz çünkü onun için ekstra bi paramız yok yani ikinci bi deneme şansım yok oda beni geriyorCanım çok sıkıntı yapma kendine ben çok sıkıntı yaptım yaptım kabız oldum inanirmsin 6 gündür tuvalete çıkamıyorum Afedersin
Stres bagisklara vuruyor direkt
çok düşünmemek gerekiyor muş onu anladım
İnşallah gerek kalmaz canım ikinci tedavineBiliyorum canım ama elimde değil dondurma işlemide yapamıcaz çünkü onun için ekstra bi paramız yok yani ikinci bi deneme şansım yok oda beni geriyor
Kabak çekirdeğini bende yenmemek gerektiğini biliyodum transverden sonraİnşallah canım
3saat felan yattım eve geldim yatiyorum hala canım
evet çok sıkışıktim 1 saat tuttuktan sonra sürguye yaptım ustümu felan eşim gıydirdi şimdide kabak çekirdeği yiyorum tutunmasini sagliyomus
Öylemi canım bıraktım hemen herşeyi yememek lazım demekKabak çekirdeğini bende yenmemek gerektiğini biliyodum transverden sonra
Evet canım genede bi araştır düşüklere sebep oluyor dıye biliyorum. Kaynanam yeme der banaÖylemi canım bıraktım hemen herşeyi yememek lazım demek
teşekkürler ederim iyice araştiriyim ben
Canim rahim kalınlığını söyledi mi doktor?İnşallah canım
3saat felan yattım eve geldim yatiyorum hala canım
evet çok sıkışıktim 1 saat tuttuktan sonra sürguye yaptım ustümu felan eşim gıydirdi şimdide kabak çekirdeği yiyorum tutunmasini sagliyomus
Canim uzulme desemde suanki yikintini anlayabiliyorum. Umudunu yitirme arkadasim, insallah sonraki denemende positif sonucu gorursun.Negatif canım, 1.20 çıktı.
Yok canım söylemediCanim rahim kalınlığını söyledi mi doktor?
Hayirli olsun canim. Insallah bebisin annesine tutunur.1 tane 1.kalite 5.gün embriyosu transfer edildi canım
1tane 1.kalite 5.gün embriyosu ve
4 tane 2.kalite 5.gün embriyosu da donduruldu
Gayet iyyim çok şükür
transfer sırasında ağladım
çok heycanlandim
şimdi 10 gün nasıl beklicem bilmiyorum valla hayırlısı artık
Canım daha yenı gırebıldım hayırlısı olsun işallah allahım heyecanını sevıncını daim etsın pozıtıflerle bıtsın işallahhhh canım:)Yok canım söylemedi
bende hiç sormadım ya aklıma bile gelmediki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?