2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım sürekli yatiyor musun nelere dikkat ediyorsun ben tedavimden kimseye bahsetmedigim için bana yardımcı olcak kimse yok eşim çalışıyor 5te geliyor o elinden gelince yardım ediyor bana ama kalkiyrum yinede sürekli yatamiyorum ben

Benim bütün sülale biliyor hayatım eşim yurtdışında çalışıyor dondurulmuş embriyo benim ki o yüzden söyledim herkese hatta birazdan kuzenlerim geliyor kalabalık yani artık normal e dönüyorum..kayınvalidem sağolsun o bende yemek temizlik yapıyor bana bişey yaptırmıyorum ama bende sürekli yatmıyorum yürüyorum yalnız hiç iş falan yapmıyorum oturuyorum hep yatmıyorum Allah nasip etmişse ne yapsak olur diye tevekkül içindeyim bide çok pozitifim bebekle konuşuyorum bu 3. Denemem gel artık diye diye dolaşıyorum evde..daha önce hiç yatmadım olmadı 2. De yattım hep yine olmadı bu 3. De kendimi yormadan yürüyorum evde hep oturuyorum sıkmıyorum kendimi be yapayım diye ekstra yaptığım tek şey ananas suyu içmek ve bol ceviz badem o kadar bide kahve içmeyi çok severdim içmiyorum o kadar..kendine dikkat et uzanma ağır kaldırma bieşuler itip çekme gerisi önemli değil rabbim verecek inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla hemde

Canım yarın kan vericem insaAllah kanı verip oyle size de net bilgi vereyim dedim ama dün idrar da baktım

Aminnn InsaAllah yarın kanda güzel güzel sonuçlar alırım hepimiz alırız o güzel sonucları. Ben 4 yıldır her ayımı psikolojim hamilelikle geçirdim ay yumurtadan midem bulandı ay karnım şişti göğsün büyüdü kustum midem bualndi başım döndü vs vs hayır kızlar... Elbette belirtilerim çok ama net belirtim kasıklar. Bebek kasıklara yerleşiyor dolayısıyla ne belirti ararsanız orada arayın ben inanılmaz kasıp ağrıları çektim ve adet ağrısıyla birebirdi hala çekiyorum yarın kan değerimi Rabbimin izni ile şöyle yüksek yüksek alayım hayırlısıyla InsaAllah daha detaylı yazarım

Canım bana hiç vermedi kan sulandiriciyi doktorum
Bende senn gibiydim. Rabbim sana hayırlı haberler almayı nasip etsin. Çok seviniyorum yaa burda duyunca böle hamıle. Başarıyoruz zorlu sınavımızı inşallah

İnşallah canım sonu güzel olsun önemli olan o...belirtiler için az heveslenmedik aşerdiğimi bilirim bende :)) güzel haberlerini bekliyorum canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Dlm canim benimde sali gunu transferim oldu ve benimde dün ayaklarim buz gibiydi bataniye altindan cikmadim. Ve dünden beri yine adet sancim var. İnşallah hamileyizdir

Kızlar
kaç kişi transferden sonra test için gün sayıyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…