2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Bendende 17 toplanmıştı inşallah Sorunsuz ilerler bütün tedavin canım

Nasıl ağrın felan var mı
Benim eşimde morfoloji sorunu var balım. Bakalım döllenme ve bölünme nası olucak şimdiki merakım da o.. Sağ tarafım batıyo ağrıyo biraz. Senin kaçı döllendi kaçı donduruldu?

Benim cuma günü kan testim var ama pazartesi yada sali idrar testi yapcam inşallah. Evet transfer olan arkadaslar neredesiniz?
Canım benim test günüm perşembe ama pazartesi gidip sağlık ocağında yaptircam çok merak ediyorum

Benim eşimde morfoloji sorunu var balım. Bakalım döllenme ve bölünme nası olucak şimdiki merakım da o.. Sağ tarafım batıyo ağrıyo biraz. Senin kaçı döllendi kaçı donduruldu?
11 döllendi
5.güne 6 tanesi gelebildi
1 tane transfer edildi
5 tanede donduruldu canım ama hepsi 1.kalite değil

11 döllendi
5.güne 6 tanesi gelebildi
1 tane transfer edildi
5 tanede donduruldu canım ama hepsi 1.kalite değil
Maşallah 5.günü 6 tanesi görmüş ama. İnşallah sonucun da pozitif olur kuzum. Dondurulunca tutunma oranı yükseliyormuş diye okumuştum balım. Herşey hayırlısıyla güzel pozitif olsun hepimiz için inşallah..

kaç yaşındasın kaç senelik evlisiniz daha önce hiç aşılaman tedavin oldu mu bide eşin tedavi gördümü hiç
Canım 1 yıl boyunca takviyelerle geçti eşim için. Çok aman aman bi yanıt vermedi morfoloji hiç değişmedi. Öyle olunca da tanıdığımız bi üroloji uzmanı aşılama değil direk tüp başlayın dedi. Aşılamada da iğneler yapıp boşyere hormon yükleme kendine dedi. Biz de başladık işte. İlk denememiz. 3yıllık evliyiz. 30 yaşındayım.. Siz peki??

24 yaşındayım 6 yıllık evliyim
Eşimin sperm sayısı 2 milyon oda hiç tedavi görmedi
aslında bizede direk tüp bebek denildi ama aşılama denedik yinede iki kere
Eşimin sayısını 2 milyondan 40 milyona çıkarmayı başardık biz eşime hergün havuç suyu ve kabak çekirdeği yedir dim faydası oldu şükür sayısı fazlalasti şimdide tüp bebeğe başladık işte sonucu bekliyoruz

Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…