- 19 Haziran 2015
- 252
- 252
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.581
Benim cuma günü kan testim var ama pazartesi yada sali idrar testi yapcam inşallah. Evet transfer olan arkadaslar neredesiniz?Kızlar tüp Bebek'te bugün 11.günüm ama adet belirtisi var normal mi?
Heyyy masallahhhh kac mm di canimAllah razı olsun canım benim. Doktor güzeldi herşey dedi. Umarım dondurulacak kalitede olurlar. 19 tane toplandı..
Benim eşimde morfoloji sorunu var balım. Bakalım döllenme ve bölünme nası olucak şimdiki merakım da o.. Sağ tarafım batıyo ağrıyo biraz. Senin kaçı döllendi kaçı donduruldu?Bendende 17 toplanmıştı inşallah Sorunsuz ilerler bütün tedavin canım
Nasıl ağrın felan var mı
Canım benim test günüm perşembe ama pazartesi gidip sağlık ocağında yaptircam çok merak ediyorumBenim cuma günü kan testim var ama pazartesi yada sali idrar testi yapcam inşallah. Evet transfer olan arkadaslar neredesiniz?
Şimdi eve gelince aklıma geldikçe ldi kaç mm di diye sormakHeyyy masallahhhh kac mm di canim
11 döllendiBenim eşimde morfoloji sorunu var balım. Bakalım döllenme ve bölünme nası olucak şimdiki merakım da o.. Sağ tarafım batıyo ağrıyo biraz. Senin kaçı döllendi kaçı donduruldu?
Benim eşimde de morfoloji var sayisida azBenim eşimde morfoloji sorunu var balım. Bakalım döllenme ve bölünme nası olucak şimdiki merakım da o.. Sağ tarafım batıyo ağrıyo biraz. Senin kaçı döllendi kaçı donduruldu?
Maşallah 5.günü 6 tanesi görmüş ama. İnşallah sonucun da pozitif olur kuzum. Dondurulunca tutunma oranı yükseliyormuş diye okumuştum balım. Herşey hayırlısıyla güzel pozitif olsun hepimiz için inşallah..11 döllendi
5.güne 6 tanesi gelebildi
1 tane transfer edildi
5 tanede donduruldu canım ama hepsi 1.kalite değil
Aaa yumurta sayılarımız da benzer eşten yana problemimizde canımcımBenim eşimde de morfoloji var sayisida az
Aynen inşallah ikimizde pozitif olur da finalide eşitlenir canımAaa yumurta sayılarımız da benzer eşten yana problemimizde canımcım
İnşallah canım benim inşallah.. Mikrochip uygulandı mı size ??Aynen inşallah ikimizde pozitif olur da finalide eşitlenir canım
kaç yaşındasın kaç senelik evlisiniz daha önce hiç aşılaman tedavin oldu mu bide eşin tedavi gördümü hiçAaa yumurta sayılarımız da benzer eşten yana problemimizde canımcım
Yok 2 kere aşılamam oldu negatif tiİnşallah canım benim inşallah.. Mikrochip uygulandı mı size ??
Sizde uygulanan dımı mikrochipİnşallah canım benim inşallah.. Mikrochip uygulandı mı size ??
Canım 1 yıl boyunca takviyelerle geçti eşim için. Çok aman aman bi yanıt vermedi morfoloji hiç değişmedi. Öyle olunca da tanıdığımız bi üroloji uzmanı aşılama değil direk tüp başlayın dedi. Aşılamada da iğneler yapıp boşyere hormon yükleme kendine dedi. Biz de başladık işte. İlk denememiz. 3yıllık evliyiz. 30 yaşındayım.. Siz peki??kaç yaşındasın kaç senelik evlisiniz daha önce hiç aşılaman tedavin oldu mu bide eşin tedavi gördümü hiç
Evet mikrochip uygulandı tatlım.. Eşimin spermleri bu teknikle seçildi..Sizde uygulanan dımı mikrochip
Hadi inşallah rabbim sağlıkla güzel sonuçlar almanı nasip etsin.11 gün yumurtam büyütüldü
sonra çatlatma iğnemi vuruldum
13.gün yumurtam toplandı
18.gün de transferim oldu
Yani ilk başladıktan 18 gün sonra transfer oldum
16 kasımda test günüm beklemedeyim
24 yaşındayım 6 yıllık evliyimCanım 1 yıl boyunca takviyelerle geçti eşim için. Çok aman aman bi yanıt vermedi morfoloji hiç değişmedi. Öyle olunca da tanıdığımız bi üroloji uzmanı aşılama değil direk tüp başlayın dedi. Aşılamada da iğneler yapıp boşyere hormon yükleme kendine dedi. Biz de başladık işte. İlk denememiz. 3yıllık evliyiz. 30 yaşındayım.. Siz peki??
Amin inşallah canımMerhaba, benim 3 tane 2 si kistimin altinda, birbtanesi sag tarafimda. Sag taraftaki saglikli olursa digerlerini almak icin zorlmam dedi. Riskmis cunku benim icin. Kisti patlatabilirmis :-( asljnda 3 ttane var ama maalesef onlari sayamiyorum bile...benimde 1 tane bakalima opudan sonra ne olacak inslalah saglikli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?